Bitno je imati razlog .Do maja ima da budes kako si zamislila a onda nastavljamo dalje.{osle 3 meseca se opet radi test i tada ce nam sigurno prosiriti listu,jer ce nam se do tada telo delimicno detoksikovati.Citala sam o toj dijeti sa pirincem,zasto da ne kada vec smes pirinac samo sta ako rucas pilav ili jedes sutliju?Jel to jedina kolicina koju smes da uneses,mislim zrno,dva,tri....Ako si danas npr.na 2.zrnu,sta ce biti ako veceras pojedes sutliju?Eto to me zbunjuje a mozda nisam u pravu
Martat, Milice, dodjite malo na pirinacnu dijetu mnogo se lepo zabavljamo, a i druge devojke se spremaju na test intolerancije, a ja te nahvalih martat mora da stucas hehe. Poziv vazi i za sve ostale Cmokic
Ni najmanje,ne brini.Ne moze mene tek tako neko da nasekira,ali ja na toj temi ne mogu da ucestvujem jer nisam u toj prici a i ne jedem pirinac,tako da opusteno.
Kao sto rekoh jedna moja prijateljica ima aparat koji od pirinca pravi mleko ako nekoga interesuje javicu vam.Da se ne ponavljam, slatko od visnje sam dala koleginici na poslu, a tako je bilo dobroooooo al stavise onu limunsku kiselinu
Ja se ponadala da mogu da pijem sumece od grejpa kad ono i tamo stavili limunsku kiselinu.E pa bas nemam srece.Picu dobru staru vodu,jer od caja od nane budem uzasno gladna.
Laku noc i obrati paznju da ako te ne daj boze zaboli glava,nikako kafetin i ostalo sto u sebi ima kofein.Mene je prvih dana razbila glavobolja i pila sam febricet tabletice,deluju