lavruz54 napisao:,,intolerantna pise:[Ja nisam imala takvih problema. U stvari jedan dan sam se posteno ispraznila, posle sve regularno. Ustvari u poslednjih para dana i ne idem bas dovoljno. Jel imao neko drugi tih problema? Nemam zatvor, ali mi se cini da ne idem dovoljno u wc (a bas jedem puno zitarica i svezeg voca)
,,
Slicno iskustvo imam i ja.
Krenula sam 30.07. da se hranim preporučenim načinom ishrane. Dobro to ide, nisam gladna, ali imam problem sa probavom. Već nekoliko dana me muče hemeroidi koji i krvare. To godinama nisam imala. I to pored toga što se gotovo u potpunosti pridržavam tabele. Jedem isključivo hleb ovseni, heljdin,malo prosa i pirinčano brašno, voće, povrće dozvoljeno i dosta tečnosti, meso evtl. junetinu i dozvoljenu ribu. Ne znam što se to dešava u organizmu. Laička pretpostavka je , da creva nisu naviknuta na hleb ovsen i heljdin - ne znam.
Za ovo vreme sam izgubila 2kg.
teško je dobiti ordinaciju holitimed, da me posavetuju. Da li ovu temu možda pročita neki doktor, molila bih za savet.
pozdrav[/quote][/quote]
Ja ne pijem mnogo tecnosti, posto mi oganizam ne trazi, a ne silim se. Verovatno unosim dosta kroz sveze voce, povrce i lubenicu. Ali cudno mi je to sto sam u pocetku bas redovo isla, a sad nesto redje, i kolicinski manje

Mozda nemam sta da izbacim