Test intolerancije na hranu
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
Dobila sam test danas...i moj suprug i ja, i bas bezveze sto totalno imamo razlicite namirnice...bas ce biti tesko zbog kuvanja...da ne kazem da imamo i bebca jos...ponadala sam se da bar imamo nesto slicno, a ono nista..
elem, za neke namirnice sam i sama znala ,posto sam videla da mi bas ne prijaju..a neke koje su mi omiljene , ne smem da jedem..uhhh
Naravno nista od mlecnih proizvoda...
Videcemo...meni je veci problem muz, treba njega naterati da se pridrzava spiska,pogotovo sto je njemu vezano za zdravlje...kod mene je tezina (mada i to je za zdravlje)....
elem, za neke namirnice sam i sama znala ,posto sam videla da mi bas ne prijaju..a neke koje su mi omiljene , ne smem da jedem..uhhh
Naravno nista od mlecnih proizvoda...
Videcemo...meni je veci problem muz, treba njega naterati da se pridrzava spiska,pogotovo sto je njemu vezano za zdravlje...kod mene je tezina (mada i to je za zdravlje)....
Radila sam u nekoj privatnoj klinici u Zemunu, 2700 dinara.ljubica.g napisao: Debela82, ako ti je lakse i ja pijem samo vodui nije neki problem. Ti si u Analizi radila? Sto se njihovog testa tice smes da koristih sve osim onog sto ti je oznaceno crvenom bojom, pa ako su ti meso i mleko crveno sta da ti kazem
Mlecni proizvodi su mi SVI crveni, osim jogurta, ciju upotrebu treba da smanjim.
Meso isto tako, jedno sto smem je picele i curece belo.
Nervira me sto su mi jaja zabranjena jer bas volim pohovano.
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Jul 26, 2009 5:46 pm
Re:
marlik napisao:moze li neko da mi kaze koja je trenutna cena testa u holitimedu-vojvode dobrnjca

-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Jul 26, 2009 5:46 pm
Re:
marlik napisao:moze li neko da mi kaze koja je trenutna cena testa u holitimedu-vojvode dobrnjca

-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Jul 22, 2009 9:29 pm
Re: cena
3000 dinaramarlik napisao:moze li neko da mi kaze koja je trenutna cena testa u holitimedu-vojvode dobrnjca
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Jul 22, 2009 9:29 pm
Meni su rekli da se testovi zakazani do 17h rade u broju 5, a ovi posle 17h u broju 40. I da znate da na adresi Vojvode Dobrnjca 5 ne pise nigde Holitimed, vec stoji ime neke druge privatne ordinacije (ali to je to, nalazi se u prizemlju zgrade). U broju 40 stoji oznaka Holitimed.D.J. napisao:Da , i u broju 5 i u broju 40...u broju 40 je premestena sa Zelenog venca, ako su ti rekli u 40, tamo i idi....to je to, ne brini
zdravo svima
i ja sam na "rezimu" vec 7 dana i osecam se malo lakse, kilaza stoji , ali nije ni cudo kad se zivim od palente i kajmaka
. mada nije ni bitno, nije to problem zbog koga sam pocela sa ovakvom ishranom
imam par pitanja za iskusnije:
zabranjena mi je kafa, a odgovara mi zeleni caj. onda nije problem u kofeinu, zar ne?
ne smem mleko, al mogu skoro sve ostalo od mlecnih proizvoda. to je ok. cini mi se...
inace radila sam test na Bezanijskoj kosi, vidim da ovde nije spomenuta ta ordinacija, Centar za zdrav zivot se zovu. radi se na biorezonantom skeneru, traje 15-tak minuta i cena je 3000.
ja sam izbrojala oko 190 namirnica na spisku.
cak je naveden deo namirnica koje se inace preporucuju u ogranicenim kolicinama, bez obzira da li su dozvoljene (kao pomenuti kajmak i omiljeni mi kikiriki
.
doktorka mi je dala i spisak onih E aditiva za izbegavanje, i naglasila da je najbolje da ne koristim nikakav biljni margarin, cak ni od dovoljenih namirnica, jer prirodno ne moze biti u cvrstom stanju, sto znaci da ima dosta aditiva
hvala za recepte vidim da cu jos i nauciti da mesim hleb
i ja sam na "rezimu" vec 7 dana i osecam se malo lakse, kilaza stoji , ali nije ni cudo kad se zivim od palente i kajmaka

imam par pitanja za iskusnije:
zabranjena mi je kafa, a odgovara mi zeleni caj. onda nije problem u kofeinu, zar ne?
ne smem mleko, al mogu skoro sve ostalo od mlecnih proizvoda. to je ok. cini mi se...
inace radila sam test na Bezanijskoj kosi, vidim da ovde nije spomenuta ta ordinacija, Centar za zdrav zivot se zovu. radi se na biorezonantom skeneru, traje 15-tak minuta i cena je 3000.
ja sam izbrojala oko 190 namirnica na spisku.
cak je naveden deo namirnica koje se inace preporucuju u ogranicenim kolicinama, bez obzira da li su dozvoljene (kao pomenuti kajmak i omiljeni mi kikiriki

doktorka mi je dala i spisak onih E aditiva za izbegavanje, i naglasila da je najbolje da ne koristim nikakav biljni margarin, cak ni od dovoljenih namirnica, jer prirodno ne moze biti u cvrstom stanju, sto znaci da ima dosta aditiva
hvala za recepte vidim da cu jos i nauciti da mesim hleb

pa, evo mojih prvih utisaka...
15tak dana na rezimu... trudim se da ga se max pridrzavam ali omane po koji put, u tragovima (zabranjena namirnica je sastavni ali mali deo necega, npr. ne smem grozdje ali sam koristila dzem od malina koji umesto secera sadrzi sok og belog grozdja) i tako... Ako zanemariomo dijareju (nista strasno, 2 dana) osecem se lakse, bolje, i 1 kg definitivno manje... (bilo bi dobro bar jos 7 manje da bude, ali ok...)... sve u svemu za sada sam zadovoljna... sa hranom jos eksperimentisem, grilovano povrce ...mnjam mnjam... sto se hleba tice...takodje nemam problema...
Za one koji se jos dvoume...PREPORUCUJEM DA PROBAJU... NE BOLI UOPSTE...
javljam se za neko vreme sa novim utiscima...
15tak dana na rezimu... trudim se da ga se max pridrzavam ali omane po koji put, u tragovima (zabranjena namirnica je sastavni ali mali deo necega, npr. ne smem grozdje ali sam koristila dzem od malina koji umesto secera sadrzi sok og belog grozdja) i tako... Ako zanemariomo dijareju (nista strasno, 2 dana) osecem se lakse, bolje, i 1 kg definitivno manje... (bilo bi dobro bar jos 7 manje da bude, ali ok...)... sve u svemu za sada sam zadovoljna... sa hranom jos eksperimentisem, grilovano povrce ...mnjam mnjam... sto se hleba tice...takodje nemam problema...
Za one koji se jos dvoume...PREPORUCUJEM DA PROBAJU... NE BOLI UOPSTE...
javljam se za neko vreme sa novim utiscima...
Tvoja snaga je u tome sto si to sto jesi
ordinacija na bezanijskoj kosi - centar za zdrav zivot je u ulici Milana Vujaklije 17/12, III sprat, u zgradi je i nema nikakve reklame okolo
gladajuci od grada ka ledinama to je ulica desno posle maksija, pa skoro do kraja, ulaz sa leve strane
3181-403, 063/8 157 207
meni je za sad super, uspela sam da se skinem s kafe, jupiiii
prvih 5 dana htedoh da mrem, al sad je super

gladajuci od grada ka ledinama to je ulica desno posle maksija, pa skoro do kraja, ulaz sa leve strane
3181-403, 063/8 157 207
meni je za sad super, uspela sam da se skinem s kafe, jupiiii
prvih 5 dana htedoh da mrem, al sad je super