Danas mi je prvi dan da se pridrzavam svog rezima. Nekih 7 dana su trajale pripreme tipa "sta cu da doruckujem, sta cu da rucam, sta sa cim da kombinujem, sta cu kad odem u goste i sl". Suvise malo vremena je proslo, ali mi se cini da se uz dobru organizaciju ovaj rezim moze izdrzati. Definitivno zahteva promenu citavog zivota. Do sada gotovo nista nisam kuvala, vrlo cesto jela sa nogu, narucivala rostilj kuci i sl. a sad to vise ne moze.
Imam par pitanjaca, koja mozda zvuce banalno, ali sta da radim

Ako mi je zabranjen limun, da li to znaci da mi je zbranjeno sve u cemu ima limunske kiseline? Npr. dijetetski dzemovi imaju voce, fruktozu i limunsku kiselinu, sokovi koji su 100% voce imaju dodatak vitamina C koji je takodje limunska kiselina. Jel to sve zabranjeno ili ne? Dozvoljeni su mi grejpfrut i mandarina, gomila drugog povrca i voca koje smem su puni vitamina C, pa da li to znaci da smem limunsku kiselinu u proizvodima?
Druga stvar je pitanje zasladjivaca (onih malih tabletica), da li su one dozvoljene ili ne? One su na bazi saharina, jel se to sme ili iskljucivo fruktoza i dekstroza kao sto mi stoji u rezultatima?
Pala mi je na pamet Coca cola zero, znam da se gazirano ne bi smelo piti, pa pretpostavljam i ta Coca cola, ali ipak da pitam

Kad se setim jos neceg, eto mene opet