Evo i mene posle duzeg vremena...Evo zavrsava se i cetvrti mesec moga pridrzavanja prvom spisku i rezultati su isti, stagniram. Znaci za cetiri meseca jos uvek sam na skinutih 5 kg-a. Ne znam zasto, u principu ovaj cetvrti mesec manje jedem i pocela sam sa sportom...
Uglavnom mi je dorucak vocka, banana, jabuka ili ovsene i jecmene pahuljice u ovsenom mleku. Uzina vocka, rucak bareno povrce i neko meso i puno salate,dozvoljeni hleb, vecera ostatak od rucka i to najjkasnije do 20 i 30, s obzirom da lezem posle 1. Cak sam prestala da jedem toliko bundevinih semenki. Slatko u vidu kolaca i palacinki uglavnom jedem subotom i nedeljom.
Visina mi je 167cm, tezina bila 72kg sto mi je zivotni rekord, sada je 67, 68 (varira od dana do dana, verovatno zbog vode), a inace ranije mi je bila normalna od 60-64. Cinjenica je da otkad sam presla tridesetu mnogo se brze gojim, nekontrolisano jelo od par dana donese par kg-a, a mnogo teze mrsavim, kao sto se vidi iz prilozenog.
Ono sto me bas zacudilo je da imam mnogo manju potrebu da pijem vodu i pored toga sto se teram, unosim je manje. Znam da je to lose.
Definitivno se bolje osecam, retko se nadujem i oticem, i to je ni priblizno kao ranije, imam vise energije i elana, PMS je blazi (propratni efekti kao sto su nervoza, menjanje raspolozenja, emotivnost...), i stolica je redovna..
Ovo je bio bas iscrpan izvestaj

. Idemo dalje, pa vam javljam promene bilo kog tipa.
Pozdrav svima i samo napred.