Pa nema tu neke posebne filozofije.Ovakav nacin ishrane prvenstveno regulise neke zdravstvene problme tipa alergija,lose probave,povisenog holesterola i triglicerida te poboljsava stanje koze....
Gubitak kg tu dodje kao usputna pojava i to samo u slucaju ako je zadrzavanje tecnosti u vasem organizmu razlog za gojaznost.
Posto je dosta onih koji su koriscenjem ovakvog nacina ishrane smrsalo,stekao se utisak da se ovaj test radi iskljucivo i samo da bi se resili viska kg.Tu je nastala zabuna a i nezadovoljstvo onih koji na ovaj nacin nisu uspeli da oslabe.Jedna od njih sam bila i ja kada sam prosle godine bila na ovom rezimu i za 2,5 meseca izgubila samo 3 kg.A onda sam pocela malo da se raspitujem i ovo su informacije do kojih sam dosla.Onaj ko misli da je ovo carobni stapic,silno gresi.
Da biste izgubile kg,pored ove ishrane potrebno je piti sto vise obicne vode ili dozvoljenih cajeva.Na primer kome je dozvoljen kukuruz,dobro je da pije litar caja dnevno od kukuruzne svile.Super je protiv celulita.Zatim,bilo kakva fizicka aktivnost,brza setnja,pilates,fitnes,plivanje itd ce pomoci u skidanju kg.
Meni recimo ovaj nacin ishrane prija jer mi resava problem lose probave i dokazuje mi da je hrana veliki faktor da bi organizam funkcionisao kako treba.Kada nisam na ovom rezimu,problem bih morala da resavam kojekakvim buckurisima za probavu.
Pretpostavljam da cu izgubiti 2-3 kg a taman toliko i imam viska.Sve u svemu,ja sam zadovoljna.E,sada zavisi ko sta od ovoga ocekuje