SIBUTRAMIN

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Odgovori
NikolaK
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Mar 19, 2008 3:59 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od NikolaK »

Ako ne jedete nece moci ni organizam da funkcionise. mi se sastojimo od onoga sto jedemo, a ako ne......
Korisnikov avatar
MARS
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Mar 16, 2008 5:19 pm

Post od MARS »

Prvi put se slazem sa tobom
andrijanaac
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Nov 06, 2006 3:06 pm

Post od andrijanaac »

Reductil pijem već drugi mesec,drugu kutiju.Propratne simptome nisam imala,apetit mi se značajno smanjio i izgubila sam 10 kg.Želela bih da čujem još neka iskustva.
love_you
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jun 13, 2008 9:20 am

Post od love_you »

Vidim da pricate o Reductilu pa reko da vam podelim svoje iskustvo. Na Reductilu sam bila dva meseca i uz smanjen unos kalorija skinula sam 20kg. Medjutim imala sam od Reductila nuspojave, gorcina u ustima, suvo grlo, mucnice i tako dalje. Reductil se inace mora uzimati uz nadzor lekara jer od reductila skace pritisak. Ako cete ga vec piti onda kupite onaj od 10mg, jer onaj od 15 mg ubija. Cak ni ja koja sam imala previse kilograma viska nisam smela piti onaj od 15 mg, tako da ljudi nemojte se bas igrati sa tim i nikako ga nemojte mesati sa drugim lekovima, cak ni onima za bolove jer nikad neznate kako ce reductil sa drugim lekom odreagovati.
andrijanaac
Novi član
Novi član

Post od andrijanaac »

love_you da li mi možeš reći koliko si kalorija unosila dnevno i da li su simptomi koje si navela vremenom prestali ili su trajali tokom cele terapije.Koliko si obroka imala dnevno srazmerno unetim kalorijama.Još me interesuje da li ti je lek propisan od strane lekara(ako jeste kog) ili si samoinicijativno počela da ga koristiš?
Pozdrav
cicica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Nov 30, 2007 12:08 pm

Post od cicica »

Mozda je glupo pitanje, ali da li sme reductil da se uzima uz kontraceptivne pilule? Hvala.
andrijanaac
Novi član
Novi član

Post od andrijanaac »

Cicica, u kutiji samog leka postoji detaljno opisane kontraindikacije,ali iako sam lek uzela "na svoju ruku" konstatovala sam svog lekara opšte prakse i par farmaceuta.Želim ti reći da moraš tražiti savet stručnog lica da nebi imala više ŠTETE PO SVOJE ZDRAVLJE nego koristi.Pozdrav
love_you
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jun 13, 2008 9:20 am

Post od love_you »

nisam dugo bila na forumu pa nisam videla poruku...
jedem oko 1000 kalorija dnevno koji su mi rasporedjeni u 6 obroka... grlo mi je stalno bilo suvo od reductila, pa onda mi se povracalo, konstantno sam osecala cudan ukus u ustima.
da meni je endokrinolog prepisao dijetu i dao te tablete.
doktorica se zove Edita Stokic, stvarno mi je jako pomogla, ja sam za 4,5 meseci skinula 40 kg, od toga sam popila dve kutije reductila, osetila sam da mi se smanjio apetit od njega, ubio mi je i zelju za hranom i nemam potrebu vise da jedem i kad nisam gladna.
sdmvvmds
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jul 24, 2008 9:50 am

Post od sdmvvmds »

Ćao svima. Kao i Vi i ja imam problema sa težinom. Posle dvojice malih klinaca ostalo mi je viška nekih 15kg koje sam probala na sve načine sa skinem.
Uz konsultacije sa farmaceutom i ja sam kuplila Reductil. Mogu reći da već od prve sam osedila da nemam želju za hranom naročito u večernim satima, što me je i ubijalo :evil: . Počela sam i više vode da unosim. Danas mi je tek treći dan i za sad nemam nikakve negativne sintome
sdmvvmds
Novi član
Novi član

Post od sdmvvmds »

ALO NARODE GDE STE :(
Prošlo je nedelju dana kako pijem Redukcil. Ima rezultata 1,5 kg manje. Uvela sam i vožnju bicikla 2x nedeljno pola sata toliko stižem. Redukcil stvarno deluje da ne osećaš glad, manje se jede, ali mora se nešto staviti u 'kljun' da organizam nebi zaboravio šta treba da radi.
normalna27
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Avg 06, 2008 11:32 pm

cao

Post od normalna27 »

Pozdrav svima,zaintrigirali ste i mene! Recite mi kakvo misljenje imate o leku ORLISTAT,koristi se takodje za mrsavljenje? Da li ga je neko koristio i kakva su iskustva? pozdrav
sdmvvmds
Novi član
Novi član

Post od sdmvvmds »

Ja sam opet tu, a gde ste VI?
Popijena je prva kutija. Posle uspešne prve nedelje od 1,5 kg, naredne dve ni grama uspešno je nastavljena u četvrtoj. Još jedna kila je otišla, mada optički deluje i više jer mi pantalone vise. Počinjem i sa drugom kutijom.

JAVITE SE, da čujem kako ste VI prošli.
larisabg
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Avg 07, 2008 3:37 am

pa izgledada samo meni ne deluje...

Post od larisabg »

Osecam se uzasno dok citam vase postove.Evo meni vec trece nedelje Reduktila od 15 mg. i nista po pitanju apetita,ali nista.Ni po pitanju mrsavljenja.Juce sam bila na testu intolerancije na hranu da vidim i to cudo. :( Voda mi se zadrzava preterano.Stalno sam otecena,ali tako je vec godinama.Proverila sam zdravlje,sve je ok.Ne jedaem slano,ali nista ne pomaze...Da li je neko imao ovakva iskustva sa Reduktilom?inace nasla sam apoteku Srbotrade u Sandjelicevoj ulici uBeogradu gde kosta 3800 din.kutija i od 10i od 15 mg,razlika nije za bacanje.Pozdrav svima!
normalna27
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Avg 06, 2008 11:32 pm

cao

Post od normalna27 »

Larisa bg,kakav je to test prvi put to cujem?pozdrav
larisabg
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Avg 07, 2008 3:37 am

Post od larisabg »

Prethodna tema je test intolerancije,pa pogledaj,da n eponavljam sve,poenta je otprilike, da se testira na koju si hanu osetljiva,na koju ne,pa se izbaci iz ishrane ona na koju jesi i time lake slabis...Neki ljudi imaju bas dobra iskustva...
Odgovori