SIBUTRAMIN
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
e jbg. nisam ponela cedulku a radila sam u V. Dobrnjca. Ajde cega se setim pisem
ne smem: kukuruz, psenicu, nista mlecno, jabuke, svinjetinu, tikvice, banane, jaja, kvasac, secer, limun pomorandze, paradajz, krastavac,kupus
cek smem mi je lakse:
raz, ovas, fruktoza, sargarepa luk beli crni, grejp, mandarine, visnje, kupine,BADEM LESNIK(
)indijski i brazilski orah,paprika , heljda,caj nana, hibiskus, majcina dusica i zeleni caj pa eto to odprilike
ne smem: kukuruz, psenicu, nista mlecno, jabuke, svinjetinu, tikvice, banane, jaja, kvasac, secer, limun pomorandze, paradajz, krastavac,kupus
cek smem mi je lakse:

raz, ovas, fruktoza, sargarepa luk beli crni, grejp, mandarine, visnje, kupine,BADEM LESNIK(

-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Mar 21, 2008 9:17 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Dakle Svetlana(mada ne znam da li na ovaj način dobro upućujem poruku jer prvi put ovako nešto činim) tražeći neku inf za sebe naletim na temu sibutramin i obradujem se što vidim da ga i kod nas ima.Poruka koju ste plasirali je neispravna i volela bih da ljudi koji nemaju iprove nf ne dezinformišu ljude koji sebi bitne inf traže na ovom mestu.Živela sam u Italiji 11 godina i u više navrata slala prijateljicama Reductil.Reductil nije zabranjen u Italiji!!!Da to što vi pominjete jeste istina evropska unija bi odavno lek ukinula, a njega ima svuda.Skoknite do Italije i proverite Svetlana.Svaki lek iziskuje recept ali da li ste ga imali kada ste kupovali diklofen?Ko danas ide kod lekara ako pored kilograma viška nema drugih zdravstvenih tegoba?Ja sa kilogramima nemam problem ali dobro razumem svoje prijateljice buce.I verujte pojava Reductila ovde će mnogim ljudima olakšati borbu sa kilogramima, a vi ste verovatno mršavi pa nemate sluha za buce.Sit gladnom ne veruje!
Postovana Anastasija,
na ovom forumu svako ima pravo da iznese svoje misljenje ili svoje iskustvo, a onaj ko cita moze da prihvati ili ne. Prema tome, nema razloga za tako zucne rasprave, svi su punoletni i svako odlucuje o sebi. Meni je na primer znacilo to sto su Martat i Svjetlana napisale, a posto sam protivnik bilo kakvih tabletica za mrsanje, probacu to da uradim na drugi nacin. Jos nesto, svi smo ovde radi skidanja kilograma, ali svako bira svoj put. Prema tome, vise pozitivne energije i dobro nam dosli
na ovom forumu svako ima pravo da iznese svoje misljenje ili svoje iskustvo, a onaj ko cita moze da prihvati ili ne. Prema tome, nema razloga za tako zucne rasprave, svi su punoletni i svako odlucuje o sebi. Meni je na primer znacilo to sto su Martat i Svjetlana napisale, a posto sam protivnik bilo kakvih tabletica za mrsanje, probacu to da uradim na drugi nacin. Jos nesto, svi smo ovde radi skidanja kilograma, ali svako bira svoj put. Prema tome, vise pozitivne energije i dobro nam dosli

Meni Reductil uliva mnogo vece poverenje nego ostali proizvodi sto se reklamiraju na tv-u.On je registrovan kao lek,a to znaci da se tacno zna kako on deluje u nasem organizmu i kako izaziva u ovom slucaju smanjenje apetita.Ako nekog interesuje mogu vam pisati i o tome.
Mene interesuje pocetno stanje onih koji su ovaj lek sa uspehom koristili.Dakle,sa koliko kilograma viska su krenuli da koriste lek.Bila bih veoma zahvalna kada bi mi neko odgovorio.
Mene interesuje pocetno stanje onih koji su ovaj lek sa uspehom koristili.Dakle,sa koliko kilograma viska su krenuli da koriste lek.Bila bih veoma zahvalna kada bi mi neko odgovorio.
Dragi moji,
Morala sam da se i ja uključim i da dam svoj glas za Reductil. Ja sam vam od onih koje su do sada svašta probale kako bi smršale a da ne moraju preterano da se bave fizičkom aktivnošću. Moram da priznam da mi je i sa drugim preparatima uspevalo da nešto i skinem ali bih se brzo vraćala na staru težinu a čak i na veće vrednosti. Reductil koristim već 2 meseca i smršala sam 6 kg što mislim da je u granicama normale za ovako kratki period korišćenja. Najvažnije što moram da istaknem je da je ovo lek a ne neki preparat na biljnoj bazi koji nije ni ispitan kako treba. Za sada sam prezadovoljna i mislim da trenutno ništa bolje ne postoji. Nastavljam dalje...
P.S. Ličnom iskustvu jedino verujem!!!!!
Morala sam da se i ja uključim i da dam svoj glas za Reductil. Ja sam vam od onih koje su do sada svašta probale kako bi smršale a da ne moraju preterano da se bave fizičkom aktivnošću. Moram da priznam da mi je i sa drugim preparatima uspevalo da nešto i skinem ali bih se brzo vraćala na staru težinu a čak i na veće vrednosti. Reductil koristim već 2 meseca i smršala sam 6 kg što mislim da je u granicama normale za ovako kratki period korišćenja. Najvažnije što moram da istaknem je da je ovo lek a ne neki preparat na biljnoj bazi koji nije ni ispitan kako treba. Za sada sam prezadovoljna i mislim da trenutno ništa bolje ne postoji. Nastavljam dalje...
P.S. Ličnom iskustvu jedino verujem!!!!!