SIBUTRAMIN
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Jul 24, 2008 9:50 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Larisabg ja sam imala problem sa zadržavanjem vode, što se moglo videti po zglobovima na nogama, ali više ne. Sada mi se i svaka žilica i koštica vidi (na zglobu). Koliko dugo piješ? Apetit bi se trebao smanjiti, a ako i osetiš glad kad misliš da netreba probaj da pojedeš neku vočku.
Doručak sam zamenila sa voćem, ručam supu ili čorbu, prilog, neko meso i salatu - tek da se kaže da sam jela, a večeram opet neko voče ili jogurt ili nešto što znam da nije kalorično. Nemam potrebu za hlebom - zamenula sam pahuljicama.
Najveće mi je zadovoljstvo što ne potežem ruku za čokoladom (valjda šećer nadoknađujem preko voća)
Doručak sam zamenila sa voćem, ručam supu ili čorbu, prilog, neko meso i salatu - tek da se kaže da sam jela, a večeram opet neko voče ili jogurt ili nešto što znam da nije kalorično. Nemam potrebu za hlebom - zamenula sam pahuljicama.
Najveće mi je zadovoljstvo što ne potežem ruku za čokoladom (valjda šećer nadoknađujem preko voća)
Svetlana Vojinovic napisao:dakle ljudi OBAVEZNO PROCITAJTE OVO:ukucam ja na google "reduktil" i izadje tuce nekih textova,izmedju ostalog saznam da je lek recimo u Italiji zabranjen,ima i smrtnih slucajeva...Dalje saznam da je obavezno izdavati ga uz lekarski recept,pa ako vec farmaceuti ne postuju to i igraju se vasim zdravljem,kako bi zaradili novac,a ono bar Vi budite odgovorni prema sebi pa posetite lekara,osim toga saznala sam da uz recept placate samo 25%od cene leka,dakle-odgovornost=zdravlje+usteda novca
Bez zdravlja nema ni lepote

-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Mar 09, 2008 11:01 pm
Mislim da je velika sramota napadati ljude tj profesije potpuno ne argumentovano iz neznanja ili licnog nezadovoljstva.Farmaceuti vise zaradjuju na onome sto nije lek (cajevi i ostale gluposti za mrsavljenje) nego na lekovima.Ja sam probao sve te gluposti i nista mi nije pomoglo do Reductila.Izuzetno sam zahvalan sto mi je neko ukazao da postoji nesto sto stvaarno deluje!
Jel mozes da mi kazes u kojoj apoteci si kupila reductil(DA LI GA KUPUJES BEZ RECEPTA)bicu lepa napisao:Pijem reductil vec 2 meseca i smrsala sam 6 i po kg.Danas otisla da kupim novu kutiju i iznenadim se kosta sada 3200 din.Pa ako neko placa skuplje da se sada zna ima ga za manje para.Zdravo drugari :Djel
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Jul 24, 2008 9:50 am
Ćao svima koji i dalje drže korak sa skidanjem kila.
Ja sam presrećna. Popila sam 2 ipo kutije. Sa početnih 76-77 kg sad sam na 66 kg. Pila sam ga sa pauzama 1 kutija pa pauza nedelju dve, pa druga ... Bez tablela sam već neke tri nedelje I bez promena kilaže. Za ove koji sumljaju, da znaju da sam bila i kod lekara na kontroli. Svi nalazi su mi super, čak mi je krv bolja nego pre trudnoće (u vreme kad sam bila devojka). JA SAM ZADOVOLJNA NADAM SE DA ĆETE I VI BITI.
SREĆNO SVIMA
Ja sam presrećna. Popila sam 2 ipo kutije. Sa početnih 76-77 kg sad sam na 66 kg. Pila sam ga sa pauzama 1 kutija pa pauza nedelju dve, pa druga ... Bez tablela sam već neke tri nedelje I bez promena kilaže. Za ove koji sumljaju, da znaju da sam bila i kod lekara na kontroli. Svi nalazi su mi super, čak mi je krv bolja nego pre trudnoće (u vreme kad sam bila devojka). JA SAM ZADOVOLJNA NADAM SE DA ĆETE I VI BITI.
SREĆNO SVIMA
ja imam iskustva sa reductilom pa sam odlucila da ti kazem par reci o njemu. Kao prvo reductil se preporucuje ljudima ciji je indeks telesne mase jako velik, kao sto je meni bio. Ti ga prema tome nebi trebala ni piti,ali dobro. On je zabranjen ljudima koji imaju visok pritisak, zbog toga osobe koje piju reductil bi trebalo da pripaze na pritisak,jer reductil ga moze povisiti. reductil od 15mg je jako opasan narocito ako se pije bez kotrole doktora, ni ja ga cak nisam pila a imala sam punoooooo kg viska....vesnazem napisao:Prvo pozdrav svimaDa li neko moze da mi kaze kakva iskustva ima sa Reduktilom...Uzela sam kutiju od 10mg a imam 76kg.Da li sam trebala da uzmem 15mg
?Ja ne stizem da vezbam i da drzim dijetu jer radim od jutra do sutra (za kompom naravno) ali biram hranu.Hvala
Inace ako si ga vec odlucila piti na svoju ruku, onda moras piti preko dve litre vode dnevno, isto tako vodi racuna da ti se grlo ne bude suvo,jer se grlo susi od reductila. Procitaj sve nuspojave koje se mogu dogoditi od njega i budi oprezna,ako primetis bilo koju nuspojavu prekini ga piti neko vreme...
ja sam imala problema sa nuspojavama, grlo mi je stalno bilo suvo i nakon nekog vremena me je pocelo grebati, ali isto tako sam osetila mucninu i povracalo mi se, nakon toga mi je doktorica rekla da ga prekinem piti na nedelju dana i onda sam nastavila posle toga i zavrsila tu drugu kutiju koju sam pocela piti, nakon toga sam ga skroz prestala piti i odlucila sama sebe kontrolisati...
sto se tice prehrane, najvaznije ti je da imas 5 odroka dnevno, 3 glavna i dva medjuobroka. Jedi sveze voce i povrce, posno meso,kao i ribu, sa malo masnoce, i jako je vazno da polako jedes i da dobro zvaces....
sve je to dosta tesko ako si jako zaposlena, reducitl ti nece smanjiti telesnu tezinu jer to nije negova svrha,nego ce ti pomoci da kontrolises zelju za hranom.
meni se znalo desiti da zaboravim da jedem ceo dan,jer sam isto bila jako zauzeta kad sam ga pila i onda se u 18 sati setim da ja nisam nista ceo dan jela, i naravno sta se desilo, desilo se to da sam usporila metabolizam, sto mi nikako nije bio cilj.
Eto toliko od mene,pokusala sam ti preneti sve sto ja znam,ali opet ti naglasavam da budes oprezna dok ga pijes.... Srecno