SIBUTRAMIN

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Odgovori
mima25
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 08, 2007 3:44 pm

Post od mima25 »

Mozes da pronadje u bolje opremljenoj apoteci.Ako nema,otidji u privatnu apoteku i pitaj da ti naruce.Uglavnom svi hoce.
Korisnikov avatar
CecaV
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Nov 03, 2007 9:29 pm

Post od CecaV »

ja se izvinjavam ako sam nekoga uvredila,nije mi bila namera,sve sto sam rekla je ono sto sam procitala o tom LEKU;U Finskoj recimo ni aspirin ne mozete kupiti bez recepta...Ja samo mislim da jedan LEK ne treba koristiti bez prethodnog lekarskog pregleda,a stvarno ne vidim problem da se neko konsultuje sa strucnjakom,u ovom slucaju lekarom,time samo mozemo dobiti,a nikako izgubiti.Losa nam je nacionalna osobina da sami budemo svoji majstori za sve,a pored nas sve vrvi od ljudi koji su obrazovani za bas te oblasti oko kojih mi nemamo cak ni polu-znanje.
VEEEEEEEEEEELIKI POZDRAV I IZVINITE JOS JEDNOM ,JA VAM SAMO ZELIM NAJBOLJE
eternal
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Apr 14, 2008 5:41 am

Post od eternal »

nabavila sam ga, krecem sutra i javljam, hvala
eternal
Novi član
Novi član

Post od eternal »

danas mi je tek drugi dan i meni ovo ne deluje nista. da li je to normalno?
zanimaju me vasa iskustva? farmaceutkinja iz apoteke ga isto pije i ona prvih par dana nije jela nista, uopste nije imala apetit. za 2 nedelje je smrsala 6 kg i sve vreme nije imala apetit. koji sam ja baksuz, ne znam sta da radim, trebalo bi da deluje, a meni apsolutno nista! da li se jos nekome ovo desilo?
sjelena
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Maj 19, 2008 3:41 pm

Post od sjelena »

Samo da vas pozdravim i podelim sa vama da ce mi sutra biti prvi dan da koristim reduktil... drzim fige i nadam se uspehu!
Situacija (citaj: tezina) je izmakla kontroli... i bas zahtevala da se nesto preduzme, e posle x pokusaja i isto toliko neuspeha.. evo iidemo ponovo. Bas se nadam da ce mi ovo pomoci.
Korisnikov avatar
MARS
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Mar 16, 2008 5:19 pm

Post od MARS »

Kazem ja svje su toj sterojidi. 8)
milena smiljevic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Maj 26, 2008 7:57 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

sta i kada treba to da deluje

Post od milena smiljevic »

:cry: molim za pomoc u vidu informacije. Kada treba ocekivati prve rezultate? Pocela sam u ponedeljak, pre cetiri dana i ne znam da li ne jedem zato sto tako hocu ili zato sto zaista nemam potrebu? Da li ovo deluje kao i xenical, hoce li se taj visak topiti i uopste, ima li neko iskustvo sa bar dve ture popijene?
eternal
Novi član
Novi član

Post od eternal »

pa jesi li gladna ili nisi?

videces da li deluje ako ne budes bila gladna, odnosno ako ne budes imala potrebu za jelom
Slatka_Iva
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jun 08, 2008 1:31 pm

obratite paznju....

Post od Slatka_Iva »

kada mi je majka (inace lekar) u apoteci kupila Reductil uz to je dobila prospekt "Fit a Sit"
i "Slimred program"....
Pocela sam da ga pijem 11.maja i efekta svakako ima. Nisam stajala na vagu, ali apetit mi je znatno manji, a i skoro sva odeca mi je sad siroka i mogu da udjem u stvari u koje nisam mogla ni da privirim pre samo mesec dana...Takodje sam mnogo pokretljivija, raspolozenje mi je odlicno... uz to redovno vezbam Jogu i spinner i jedem iskljucivo kad sam gladna (a to se retko desava) i konzumiram sveze voce.
:wink:
Cak , sta vise, fascinantno je da me hrana ne privlaci ni pri kupovini i da napokon slabim u predelu stomaka i bokova (koji mi inace predstavljaju problem).
Pored toga, odlucila sam se da odem i na Cigotu, jer sam jako cvrsto resena da napokon sa 20 godina izgledam zaista odlicno (inace sam na granici normalne uhranjenosti i prekomerne tezine ). :oops: Prethodno sam imala jako lose iskustvo sa HerbaFastom, sa kojim sam zahvaljujuci neprestanoj diarei skinula posle dve ture 7 kg, ali su se kilogrami jako brzo vratili. Takodje sam losa iskustva imala i s raznim "petnaest dana petnaest kilograma dijetama", koje su se skoro neizostavno zavrsavale frustracijom, zatim sa pokusajima da kafom blokiram zeludac da manje jedem, sto je i uspelo, ali izazvalo druge zdravstvene probleme.
Samo da ostanem istrajna i nastavim...
Do polovine jula bi trebalo da dobijem konacni efekat, i onda cu mozi sa sigurnoscu da reklamiram Reductil , a za sada ga toplo preprorucujem svima.
Korisnikov avatar
MARS
Aktivan član
Aktivan član

Post od MARS »

Bavite se nekom fiz. aktivnoscu pa cete tako zaboraviti na hranu, tj jesces samo onoliko koliko ti je potrebno. :lol: 8)
Korisnikov avatar
skubisa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 24, 2008 3:27 pm

Post od skubisa »

mene samo zanima sta cete da radite kada prestanete da uzimate te pilule???

bolje se bacite na fizicku aktivnost i na neku blagu dijeticu, nego sto bacate pare za te gluposti i ocekujete da cete smrsati ako zgutate tabletu i sednete ispred tv-a!!!
Slika
anastasija nikolajevic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 21, 2008 9:17 am

Post od anastasija nikolajevic »

poruka za eternal

oko 7 dana treba da reduktil smanji apetit. Ako ne osećaš smanjenje uzmi 15mg.tada bi trebalo da bude ok.
pacor
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Mar 09, 2008 11:01 pm

Post od pacor »

samo da pozdravim društvo i da kažem da sam od kada sam vam se prvi put javio pa do danas smršao još 10 kila, ukupno znači skoro 16 za 4.5 meseca sa reduktilom.Napred ostali do cilja!...here I come....
cicica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Nov 30, 2007 12:08 pm

Post od cicica »

Ja pijem reductil vec 9 dan i nista :(. Priznajem ne krecem se puno, ali kako kad su ispiti za vratom. :( Sto se tice apetita, manji je i ne jedem slatkise uopste. Ali ipak ni 1kg nisam laksa. :(
Korisnikov avatar
MARS
Aktivan član
Aktivan član

Post od MARS »

Jel bar stomak spao?
Odgovori