SIBUTRAMIN
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin
ja se izvinjavam ako sam nekoga uvredila,nije mi bila namera,sve sto sam rekla je ono sto sam procitala o tom LEKU;U Finskoj recimo ni aspirin ne mozete kupiti bez recepta...Ja samo mislim da jedan LEK ne treba koristiti bez prethodnog lekarskog pregleda,a stvarno ne vidim problem da se neko konsultuje sa strucnjakom,u ovom slucaju lekarom,time samo mozemo dobiti,a nikako izgubiti.Losa nam je nacionalna osobina da sami budemo svoji majstori za sve,a pored nas sve vrvi od ljudi koji su obrazovani za bas te oblasti oko kojih mi nemamo cak ni polu-znanje.
VEEEEEEEEEEELIKI POZDRAV I IZVINITE JOS JEDNOM ,JA VAM SAMO ZELIM NAJBOLJE
VEEEEEEEEEEELIKI POZDRAV I IZVINITE JOS JEDNOM ,JA VAM SAMO ZELIM NAJBOLJE
danas mi je tek drugi dan i meni ovo ne deluje nista. da li je to normalno?
zanimaju me vasa iskustva? farmaceutkinja iz apoteke ga isto pije i ona prvih par dana nije jela nista, uopste nije imala apetit. za 2 nedelje je smrsala 6 kg i sve vreme nije imala apetit. koji sam ja baksuz, ne znam sta da radim, trebalo bi da deluje, a meni apsolutno nista! da li se jos nekome ovo desilo?
zanimaju me vasa iskustva? farmaceutkinja iz apoteke ga isto pije i ona prvih par dana nije jela nista, uopste nije imala apetit. za 2 nedelje je smrsala 6 kg i sve vreme nije imala apetit. koji sam ja baksuz, ne znam sta da radim, trebalo bi da deluje, a meni apsolutno nista! da li se jos nekome ovo desilo?
Samo da vas pozdravim i podelim sa vama da ce mi sutra biti prvi dan da koristim reduktil... drzim fige i nadam se uspehu!
Situacija (citaj: tezina) je izmakla kontroli... i bas zahtevala da se nesto preduzme, e posle x pokusaja i isto toliko neuspeha.. evo iidemo ponovo. Bas se nadam da ce mi ovo pomoci.
Situacija (citaj: tezina) je izmakla kontroli... i bas zahtevala da se nesto preduzme, e posle x pokusaja i isto toliko neuspeha.. evo iidemo ponovo. Bas se nadam da ce mi ovo pomoci.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Maj 26, 2008 7:57 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
sta i kada treba to da deluje

-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Jun 08, 2008 1:31 pm
obratite paznju....
kada mi je majka (inace lekar) u apoteci kupila Reductil uz to je dobila prospekt "Fit a Sit"
i "Slimred program"....
Pocela sam da ga pijem 11.maja i efekta svakako ima. Nisam stajala na vagu, ali apetit mi je znatno manji, a i skoro sva odeca mi je sad siroka i mogu da udjem u stvari u koje nisam mogla ni da privirim pre samo mesec dana...Takodje sam mnogo pokretljivija, raspolozenje mi je odlicno... uz to redovno vezbam Jogu i spinner i jedem iskljucivo kad sam gladna (a to se retko desava) i konzumiram sveze voce.
Cak , sta vise, fascinantno je da me hrana ne privlaci ni pri kupovini i da napokon slabim u predelu stomaka i bokova (koji mi inace predstavljaju problem).
Pored toga, odlucila sam se da odem i na Cigotu, jer sam jako cvrsto resena da napokon sa 20 godina izgledam zaista odlicno (inace sam na granici normalne uhranjenosti i prekomerne tezine ).
Prethodno sam imala jako lose iskustvo sa HerbaFastom, sa kojim sam zahvaljujuci neprestanoj diarei skinula posle dve ture 7 kg, ali su se kilogrami jako brzo vratili. Takodje sam losa iskustva imala i s raznim "petnaest dana petnaest kilograma dijetama", koje su se skoro neizostavno zavrsavale frustracijom, zatim sa pokusajima da kafom blokiram zeludac da manje jedem, sto je i uspelo, ali izazvalo druge zdravstvene probleme.
Samo da ostanem istrajna i nastavim...
Do polovine jula bi trebalo da dobijem konacni efekat, i onda cu mozi sa sigurnoscu da reklamiram Reductil , a za sada ga toplo preprorucujem svima.
i "Slimred program"....
Pocela sam da ga pijem 11.maja i efekta svakako ima. Nisam stajala na vagu, ali apetit mi je znatno manji, a i skoro sva odeca mi je sad siroka i mogu da udjem u stvari u koje nisam mogla ni da privirim pre samo mesec dana...Takodje sam mnogo pokretljivija, raspolozenje mi je odlicno... uz to redovno vezbam Jogu i spinner i jedem iskljucivo kad sam gladna (a to se retko desava) i konzumiram sveze voce.

Cak , sta vise, fascinantno je da me hrana ne privlaci ni pri kupovini i da napokon slabim u predelu stomaka i bokova (koji mi inace predstavljaju problem).
Pored toga, odlucila sam se da odem i na Cigotu, jer sam jako cvrsto resena da napokon sa 20 godina izgledam zaista odlicno (inace sam na granici normalne uhranjenosti i prekomerne tezine ).

Samo da ostanem istrajna i nastavim...
Do polovine jula bi trebalo da dobijem konacni efekat, i onda cu mozi sa sigurnoscu da reklamiram Reductil , a za sada ga toplo preprorucujem svima.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Mar 21, 2008 9:17 am