SIBUTRAMIN
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Okt 31, 2007 8:41 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Nov 30, 2007 12:08 pm
Ja sam pila reductil u dva navrata. Prvi put sam ga pila u junu i oslabila sam 5 kg, i osecala sam se zaista super. To mi je bilo u sred ispitnog roka, i s obzirom da kod nekih on izizava nesanicu, to mi je u tom peripdu dobro doslo.
Tada sam pila onaj od 10mg.
Onda sam se ugojila 2-3 kg, pa sam krajem septembra ponovo pila, ali onaj od 15mg i to ne nesto redovno, ali uspela sam da skinem tih 2-3 kg. Znam da se nije za zezati sa tim, ali tako je ispalo.
Sad ponovo planiram da kupim, samo jos uvek nisam odlucila da li onaj od 10 ili od 15 mg.
I da, jedina nuspojava kod mene je bila da me tokom uzimanja zaboli grlo. Mozda je to bila koincidencija, ali oba puta sam imala simptome prehlade.
Eto, toliko od mene,
pozdrav

Onda sam se ugojila 2-3 kg, pa sam krajem septembra ponovo pila, ali onaj od 15mg i to ne nesto redovno, ali uspela sam da skinem tih 2-3 kg. Znam da se nije za zezati sa tim, ali tako je ispalo.

Sad ponovo planiram da kupim, samo jos uvek nisam odlucila da li onaj od 10 ili od 15 mg.
I da, jedina nuspojava kod mene je bila da me tokom uzimanja zaboli grlo. Mozda je to bila koincidencija, ali oba puta sam imala simptome prehlade.
Eto, toliko od mene,
pozdrav
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Jul 24, 2008 9:50 am
Ppozdrav
ja sam bila popila 2 ipo kutije. U toku nešto više od 2 meseca ugojila sam se 2 kg. Sama sam kriva a i silne slave. Stvarno nisam vodila računa o hrani. Sada se vraćam na stari režim ishrane: za doručak voće, ručak....
Planiram da nastavim sa Reducil-om ali tek krajem proleća, jer striktno kaže NE VIŠE OD TRI KUTIJE GODIŠNJE. Zato povedite računa o tome.
ja sam bila popila 2 ipo kutije. U toku nešto više od 2 meseca ugojila sam se 2 kg. Sama sam kriva a i silne slave. Stvarno nisam vodila računa o hrani. Sada se vraćam na stari režim ishrane: za doručak voće, ručak....
Planiram da nastavim sa Reducil-om ali tek krajem proleća, jer striktno kaže NE VIŠE OD TRI KUTIJE GODIŠNJE. Zato povedite računa o tome.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Mar 15, 2007 3:47 pm
dali je stvarno dobar
danas sam bila u apoteci (Vidikovac)i detaljno se raspitala u vezi leka,apotekarka kaze da je bolje krenuti odmah sa 15mg,ali taj od 15mg kosta 6000.00 din,tacnije 5980.00.Pitala bih dali se stvarno isplati dati toliki novac za taj lek?Hvala
juce sam bila u apoteci da pitam za reductil
juce sam bila u apoteci da pitam za reductil i tamo su mi rekli da mi ne preporucuju jer je to lek za gojazne ljude (visoka sam 178/78 ) ali meni tezina od 78 smeta, najvise mi odgovara 10kg manje...
Ne bavim se sportom,pokusavam da setam i imam magic legs i na tome vezbam svaki dan po jedan minut
, radim za racunarom, studiram pa sam ceo dan zauzeta, ponekad idem na masazu tela (vikendom uglavnom)
Volela bi da cujem sta zdravstveni radnici misle o reductilu...
Ne bavim se sportom,pokusavam da setam i imam magic legs i na tome vezbam svaki dan po jedan minut

Volela bi da cujem sta zdravstveni radnici misle o reductilu...
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Feb 27, 2009 7:52 pm
U Centru za prevenciju gojaznosti u domu zdravlja preporucili su mi Reductil,bez recepta i dnevni jelovnik od 1 400 kalorija!!!
Dve nedelje da se ne bavim tezim fizickim aktivnostima,samo setnja i plivanje.....visoka sam 177cm,a teska 78 kg,stoga mogu reci da reductil nije samo za preterano gojazne osobe vec sve one koje zele regulisati svoju telesnu masu uz primeren jelovnik!!!!!
Pocinjem od ponedeljka ,pa cemo videti rezultate...pozdrav
Dve nedelje da se ne bavim tezim fizickim aktivnostima,samo setnja i plivanje.....visoka sam 177cm,a teska 78 kg,stoga mogu reci da reductil nije samo za preterano gojazne osobe vec sve one koje zele regulisati svoju telesnu masu uz primeren jelovnik!!!!!
Pocinjem od ponedeljka ,pa cemo videti rezultate...pozdrav
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Mar 15, 2007 3:47 pm
odgovor
Hvala Vam puno na odgovoru,obavezno javite kakvi su rezultati i dali se nesto desava...Nadam se da ce biti ok,jer ja isto nisam preterano gojazna ja sam visoka 172 cm,a teska 75 kg ali nikako ne mogu da se vratim na svoju kilazu,posle trudnoce koja je bila 57-60kg.Hvala jos jednom
-
- Novi član
-
- Novi član