Proja?

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Zaključana tema
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mikalja »

Pozdrav za sve moje projaritze !Ljubatz jedan VELIKI za hijenu nashu
_____________Pozdrav i pishemo se posle :wink:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Poz za projaritze!Gde ste Vi ?Izgubile mapu? :o tztz samo vi se zabijte i ruchkajte ,posle vam :evil: kriv
____________Pozzzzz ,pishemo se popodne :wink:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Laq notj projarice moje!Misha li Vam Vasheg shto ovde ne svracate ?Samo vi tako :oops: Sve ce te se ubuciti :o Ruchkate li projitzu nashu?Ljub Vas i za hijenche poseban VELIKI Bubac :D i za jesy moju koja josh nemoze da svrati ali dok mogne ?Eto nje :wink:
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm

Post od sanyalica »

Ja jok! :oops: Jedem npr.jagnjetinu :wink:
E ali svaki dan po 10-tak km biciklizma, a? :D
Slika
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
Kontakt:

Post od jesy »

pozdravljam vas puno,i da znare da sam jela i prijice,a i pila sam chajnu i nije me obrljavilo,pa izgleda da proja ide dobro i uz rakiju,ljubim vas punooo
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Tachno sam znala :D :D :D Dok se vrati nasha jesy da ce da svrati na proju ? :wink: Pozdravljam moje projaritze i bubim ih SVE :D :D :D !Ajde hijenche vrci se da preuzmesh temu :oops: !Zao mi da se ova tema uspava ,a i se negde uvalila :wink: Shalim se ja lutko nasha maljena bubimo te ma gde god da si? :)
sanyalice ja jagnjetinu jedem i bez biciklizma (kazu ne goji) pa ajd da im verujemo prija mi mnogo :D :D :D
A jesy ne skontah ,pila je chajnu ? :roll: No nebitno zamolila sam te da popijesh koju kap i u ime nashe malo rashe :wink: !Joj josh nisam doruchkovala !Jutros donela vrucu proju (nemasnu) i eno je chuchi idem joj prekratiti muke i malo belog mesa piletine (sa roshtilja) i jedan paradajzic !Izvolite mile moje :D :D :D
maliska
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 8:08 pm

Post od maliska »

Njam, njam doci ću Miko kad nas VEĆ TAKO LEPO ZOVEŠ! Lep si ti dorucak spremila,a kako ti spremas nemasnu projuu? Jeli to kukuruza ima li ulja i koliko? :roll:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

maliska napisao:Njam, njam doci ću Miko kad nas VEĆ TAKO LEPO ZOVEŠ! Lep si ti dorucak spremila,a kako ti spremas nemasnu projuu? Jeli to kukuruza ima li ulja i koliko? :roll:
Ja spremam proju brzo i efikasno :wink: Otvorim novchanik i kupim :D !Ima u mlinpeku jedna kao menzica ispod prostorija gde moj muz radi ! E tu ima mlinpek svoju menziu ima svega i svachega!I on kupi proje nemasne,tj posne!Bez sira ili bilo chega mlechnog (ono kad neko posti ) a prave se inache od projinog prazna(kukuruznog) soli vode i malo ulja !Ponekad napravim ja sama ali mi se neda ,muz kad vidi proju kao da je video zolju :D :D :D bezi!Meni donese ali on nikad je nejede!Inache oni iz kancelarije tu uvek doruchkuju pa godinama se vec upoznali! One tete im uvek ostave sve shto je sveze :wink: Znash kako to ide?Samo ti izvoli mili !Uvek ima do 15h svezih jer,non stop peckaju :wink: !Ja kad napravim sebi samoj kuku :oops: Ja volim sa krompiricima na kockice i onda neznam koliko mi je dosta!Pa i izbegavam praviti iskreno da ti kazem!Kad je cera bila tu majka je znala i u sred noci praviti shta pozeli !A sad?Nas dvoje :-? On vishe jede po kafanama sa drushtvom ,kako kad se zalomi?Cmokara :D :D :D
maliska
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 8:08 pm

Post od maliska »

Miko moja tako i mioj muz prvo retko jede kod kuce, i kad jede, jede kupljenu pljeskvicu :evil: :evil: :evil: Pa se svadjamo tri i po dana sto nije ni okusio rucak, sto deci daje los primer... a da vidis miko kako moja gzuljica devojcica rucka proju sa mlekom :lol: nije na tatu definitivno, a tek sincic kad ga pitam sta ces za veceru on me pita moze li palenta ili proja :lol: e to su mamina deca, vode zdrav zivot od malena!
Dok mi je muz predlagao da cerkici izblendam cevap :evil: :x :x :x Zamisli koliko je luuuudd!
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

maliska napisao:Miko moja tako i mioj muz prvo retko jede kod kuce, i kad jede, jede kupljenu pljeskvicu :evil: :evil: :evil: Pa se svadjamo tri i po dana sto nije ni okusio rucak, sto deci daje los primer... a da vidis miko kako moja gzuljica devojcica rucka proju sa mlekom :lol: nije na tatu definitivno, a tek sincic kad ga pitam sta ces za veceru on me pita moze li palenta ili proja :lol: e to su mamina deca, vode zdrav zivot od malena!
Dok mi je muz predlagao da cerkici izblendam cevap :evil: :x :x :x Zamisli koliko je luuuudd!
Ista stvar !Samo shto moj jede meshano meso i to umesto salate :D Kaze naj vishe voli od svih salata MESO!I to bez truna masti,samo meso mora da padne!Ali on voli vishe pechenja od pljeskavitza,jedino ako nema onda pljeskavicu onako uzput smaze a mrshav nije mrshav,vishe je mishicav ali opet dosta je mrshav!Od pita samo dolazi u obzir sa mesom ,cevape bocka na cackalicu kao salatu !E od testa jede palachinke ali voli filovane sa dinstanim mlevenim mesom i zapechene sa pavlakom i jajima!A nasha guzajica jucka plojitzu :D ?jaoj sreca moja jepa ,mogu je zamisliti samo sa brchicima od jogurta :D !Bash lepo decu uchish za hranu SVAKA CHAST MISHKITZE MOJA :lol: :lol: :lol:
A muzevima ne mozesh menjati navike!Ponekad i oni uzmu promene radi ,neshto drugo ali u drushtvu samo :oops: teleca chorba ili paprikash od divljachi ali u kafani sa drushtvom ili tako negde neki kotlic kad kuvaju!Ma neka ih :wink: Ljub te militze moja!Idem neshto mi se kunja samo mi glava pada :roll: Pishemo se !bubni mi guzaju i sincheka lepi moji ANDJELI :D :D :D
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

pozdrav za sve moje projarice,ma da znate kako ide proja uz rakiju leleeee,SUPER probala ja majke mi,ljubim vas punooo
Korisnikov avatar
Savage_Rose
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jun 08, 2008 4:17 pm
Kontakt:

Post od Savage_Rose »

Da vas pozdravim na nasoj najdrazoj Temi Proji :D !Sve vas puno pozdravljam i hijeni saljem mnogo pozdrava toplih i iskrenih !Projarice moje samo da vam kazem da papam proju !I da sam smrsala preko mere! :( Mislim u redu sam ja i sve je u redu ,ali jurnjava je ucinila svoje!Mnogo sam plivala trckarala i sad sam smrsala vise no sam zelela!Samo vratit cu ja bar 4 kg do 5 :wink:
Ljubim vas sve lepojke moje!!!!!!!
U dobru se ne povisi! U zlu ne ponizi ...

Slika
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

oooo stigla nasha divlja ruzha,pa ja vidim neshto mnogo lepo mirishe na temi proja,a ono...stigla ruzha,BRAVOOO.pozdravljam te punooo,i budi cheshce sa nama
Korisnikov avatar
Savage_Rose
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jun 08, 2008 4:17 pm
Kontakt:

Post od Savage_Rose »

jesy napisao:oooo stigla nasha divlja ruzha,pa ja vidim neshto mnogo lepo mirishe na temi proja,a ono...stigla ruzha,BRAVOOO.pozdravljam te punooo,i budi cheshce sa nama
Lepo je biti sa vama :D !Ali Bozuricu moj ima meni malo" bar za sada"drazeg drustva :wink: Nadam se da kontas ?Ljubim te :D :D :D
U dobru se ne povisi! U zlu ne ponizi ...

Slika
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

D.Jutro projaritze moje :D Nadam se da ste mi dobro kao i nasha hijenche posebno,mislimo na nju :D !E moja jesy nasha Savage_Rose ti je na sedmom nebu !Vidish da je sva u zurbi ,chudim se da je i ovoliko se setila nas :D hvala joj i na toliko!Nece da pricha ali uskoro ce da bude VESEELO :D :D :D :D !Neka,neka je njima sretno za forum ce ona laka!Samo je smrshalaaaa qq :o !Sinoc naletela na kafu !Reko bem ti zensko ,treba da je sva u oblacima!A ona?Te kako ce joj mama,te kako ovo,ono samo kost i koza ostali na njoj :lol: !Sinoc sam je bash ruzila i vikala na nju !Reko imash sad sve !E sad oboli i u pm :cry: !Kaze ma ne brini necu,samo dok se sve sredi i ja cu se srediti :oops: !
___________PoZdRAv za sve projaritze moje!Idem ja da smazem od juche bajatu jednu i tunjevine malo i paradajza :wink: !Pa idemo dalje !Cmokara za SVE!! :wink:
Zaključana tema