Jesy cestitam! Jos jedan pocasni clan u ovom neformalnom klubu! Bas lepo za dobro raspolozenje!!!
POZZ mojoj Miki koja toliko voli proju, da je jede i bajatu
maliska napisao:Jesy cestitam! Jos jedan pocasni clan u ovom neformalnom klubu! Bas lepo za dobro raspolozenje!!!
POZZ mojoj Miki koja toliko voli proju, da je jede i bajatu
Ma nije da je bash volim i bajatu ,samo kontam manje cu pojesti i brze se zasititi Ljub te militze moja!Hijena se ne javi pojma nemamo shta nam je sa njom? !Mada se nadam da je dobro!!!!!!
Projice volite li kačamak? Ako ste raspoložene napraviću vam po izboru: "smočani", "nesmočani" i sa krompirom. Kvalitet zagarantovan, kućna dostava, ukusno a ne gojiiiiiiii!
Dj.Olivera napisao:Projice volite li kačamak? Ako ste raspoložene napraviću vam po izboru: "smočani", "nesmočani" i sa krompirom. Kvalitet zagarantovan, kućna dostava, ukusno a ne gojiiiiiiii!
Volimo ,volimo moze i PURA !!
Pozdrav za moje projaritze mirisne!Hijeno bubim te srecko nasha ma gde da si?Nadamo se samo da si nam bolje ?Mislimo uvek na tebe pilence malo chuvaj nam se
maliska napisao:Sta nam se desava sa HIJENOM, dali neko zna nesto o tome?
Svi se pitamo militze moja i JESY nasha se pitala svaki dan!A na kraju nasha JESY danas je pod noz otishla i nadam se da je dobro proshlo sve? Projaritze nashe JEDAN VELIKI POZDRAV I LJUBATZ ZA NASU JESY!Uz tebe smo sve mila nasha dobritze JESY !DRZI SE i SRECNO!!!!!!!