Pozdrav za sve moje projaritze .Jeste li ruchkale proje?Hijenche bubim te puno i nadam se da si nam dobro?Bubim Vas sve
_______PozZZZZZz posle se pishemo bZZZZZZ
sanyalica napisao: Ejjjj caos!!!
Mmmmljac projica, ali samo ova sto je pravim na Martatincin predlog od razzenog brashna Ove kupovne su meni uglavnom bljak, a ako nisu bljak, onda su preskupe a premale jer je moj kapacitet bar pola tepsije
Onda to nije proja nego razoja !Kako moze biti proja a od razenog brashna?To je razoja a od projinog prashna je proja ili palenta ..
Juuu ala sam glupava! Pa zaista to je razzara...a chudno mi neshto da njishtim kao konjic grbonjic hahahaha Mozda mi je Martatica vec na hipodromu, odoh i ja jedan krug
dobro jutro mojim projaricama,mozhete misliti ja sam sada pojela 2 projice,izvadila sam iz zamrzivacha one spremljene za slavu podgrejala ih i doruchkovala,bash su ukusne njam njam,pozz
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
jesy napisao:lepsha ti je maca nego avion,nemoj da letish po ovouj kishetini,pozz
hehe Laku noc projaritze moje lepo mi lalajte kad odete u krevetice !pozdrav za hijenu nadam se da nam je dobro i maliskice srecko nash ,oce li ti radovi kraju brzo?Ljub te i tebe i dechitzu Saru i Simonche nashe jesy .sanyalicu ,grazzu i sve bubim Vasssssss !
Pozdravcheeee
Dobro jutro projaritze moje!Ljubim Vas sve dizite se spavalitze jedne .Ajde nesta proje.Ja donela vrucu i neki jogurt hladan,pa nek se malo smlachi da ne bude trke u wc? Ljub Vas sveeeee !Javljaj te se misha Vam
________PozdRaVcHe
Laku notj projaritze moje !Zelim Vam lepe snove !Pozdrav za svee
Da, da jesy i posle 22 god zaljubljena lepo mi pavkaj kao i sve moje projaritze CAAAAAAAAAOOOOOOOO
Pozdrav za sve PROJARITZE MOJE!Jutros sam pojela jednu proju i pola jogurtica hladnog I to jedva ,nisam mogla vishe nakrkala se kuvanih kukuruza Pozdrav za sve projaritze i ostale damitze sa teme!Hijena bubim te i nadam se da maliska je pri kraju sa radovima?Ljubim je i poz mnogo i nju i dechitzu