Laq notj projaritze moje lepe!hijenche pile nashe MISLIMO UVEK NA TEBE I MNOGO NAM NEDOSTAJESH!Ali lepo nam se provedi i da budesh dobra i zapamti pile nashe TVOJ USPEH je i nash dushitze nasha!snsara bez bre koja martat i proja ?Obradovala bih nam se kao piz*a kishi !Nezvanom gostu zna se mesto !Ne za vratima nego izvan ,ono ajde zdravo i zatvori vrata sa vanjske strane To jesy zove u tudju kutju hm Mirne zemske !Nek se zena odmori ,ona da zeli goste nebi bezala na kupanje pre gosta i virila kroz shpijunku da proveri jel chist prolaz.Luda je za gostima po ovom vremenu u pm
______________Zekim se ja malo,samo u svakoj shali ima i pomalo shale
Ljub Vas sve i lepo mi pajkite Saro ljubni mi Simonchitzu nashu zlato nashe i zelim joj lep i miran sanak !Nek nam je Andjeli chuvaju od svakoga zla
Strpecu se do 30.07. kada idem u savetovaliste a onda cu da vidim. Je si mislila na mleko u prahu kad kazes mleko iz kesice? Ma danas ti je da prostis puno sranja . Pocevsi od bebi frendli programa u porodilistu, pa do iskljucivo dojenja do 6 meseci. to preslikavaju blesave amerikance koji dokoni samo nesto istraziju a nacija im je predebela da deblja ne moze biti
SAnsara, potpuno si u pravu, podigla sam dvoje dece, po dva razlicita programa, mada drugi put sam sebe vise slusala, jer njihovi saveti su ustvari da se podvrnes eksperimentu! PA nisu sve bebe iste, a oni od pravila ne odustaju! Ustvari nasi lekari su mnoge stvari sa zapad prihvatili zdravo za gotivo! ZAboravili su da postoji podneblje, mentalitet, klima, kultura i subkultura u kojoj su deca rodjena! I sve je to jednako vazno koliko i pravila SvETSKe ZDRAV> ORGANIZACIJe kojih se sllepo drze!
Izvinite na smoru i zloupotrbi teme, ali morala sam Sansari da odgovorim, jer su deca moja slaba tacka!
Sansara, slobodno me kuckaj na PP ako mogu bilo kako da to pomognemsavetom, iskustvom oko bebe! DA ne opterecujem druge, nasim zajednickim interesovanjem!
Dobro Jutro projaritze moje !Hijenche nashe nadamo se da si nam dobro?Mislimo na tebe i VOLIMO TE MNOGO!
_________________POzdrav za sve projaritze moje cmokk
I ovde da se javnem .... krenula me proja od jutros .... ja je licno napravila umesto da spavam kad i cerka (sifra lose i nikako sam spavala, uz nocnu moru od bivseg direktora - al barem sam sve rekla sta mislim )
ma kakav BIVSHI direktor,sve shta je bivshe netreba razmishljati o tome,poljubi malu simonicu i nervoza ce proci,mika je pozdravila hijenu pridruzhujem se i jaaa
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Ne razumem se u UN dijetu ,a rado bih ti pomogla!Ja sam jutros proju klopnula!Ljudi moji to je stvarno lek za zeludatz i stomak!i sit i lak i zdravo Ljub vas