Proja?

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Zaključana tema
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mikalja »

Laq notj projaritze moje lepe!hijenche pile nashe MISLIMO UVEK NA TEBE I MNOGO NAM NEDOSTAJESH!Ali lepo nam se provedi i da budesh dobra i zapamti pile nashe TVOJ USPEH je i nash dushitze nasha!snsara bez bre koja martat i proja ?Obradovala bih nam se kao piz*a kishi :D !Nezvanom gostu zna se mesto !Ne za vratima nego izvan ,ono ajde zdravo i zatvori vrata sa vanjske strane :wink: To jesy zove u tudju kutju hm :oops: Mirne zemske :lol: :lol: :lol: :lol: !Nek se zena odmori ,ona da zeli goste nebi bezala na kupanje pre gosta i virila kroz shpijunku da proveri jel chist prolaz.Luda je za gostima po ovom vremenu u pm :lol: :lol: :lol: :lol:
______________Zekim se ja malo,samo u svakoj shali ima i pomalo shale :wink:
Ljub Vas sve i lepo mi pajkite Saro ljubni mi Simonchitzu nashu zlato nashe :D i zelim joj lep i miran sanak !Nek nam je Andjeli chuvaju od svakoga zla

Cmokkkkim Vassss :D :D :D :lol: :wink:
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Nov 10, 2007 7:58 pm

Post od snsara »

Strpecu se do 30.07. kada idem u savetovaliste a onda cu da vidim. Je si mislila na mleko u prahu kad kazes mleko iz kesice? Ma danas ti je da prostis puno sranja :evil: . Pocevsi od bebi frendli programa u porodilistu, pa do iskljucivo dojenja do 6 meseci. to preslikavaju blesave amerikance koji dokoni samo nesto istraziju a nacija im je predebela da deblja ne moze biti :lol: :lol:
maliska
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 8:08 pm

Post od maliska »

SAnsara, potpuno si u pravu, podigla sam dvoje dece, po dva razlicita programa, mada drugi put sam sebe vise slusala, jer njihovi saveti su ustvari da se podvrnes eksperimentu! PA nisu sve bebe iste, a oni od pravila ne odustaju! Ustvari nasi lekari su mnoge stvari sa zapad prihvatili zdravo za gotivo! ZAboravili su da postoji podneblje, mentalitet, klima, kultura i subkultura u kojoj su deca rodjena! I sve je to jednako vazno koliko i pravila SvETSKe ZDRAV> ORGANIZACIJe kojih se sllepo drze!
Izvinite na smoru i zloupotrbi teme, ali morala sam Sansari da odgovorim, jer su deca moja slaba tacka! :wink:
maliska
Aktivan član
Aktivan član

Post od maliska »

Sansara, slobodno me kuckaj na PP ako mogu bilo kako da to pomognemsavetom, iskustvom oko bebe! DA ne opterecujem druge, nasim zajednickim interesovanjem!
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Dobro Jutro projaritze moje !Hijenche nashe nadamo se da si nam dobro?Mislimo na tebe i VOLIMO TE MNOGO!
_________________POzdrav za sve projaritze moje cmokk :wink:
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član

Post od snsara »

I ovde da se javnem .... krenula me proja od jutros .... ja je licno napravila umesto da spavam kad i cerka (sifra lose i nikako sam spavala, uz nocnu moru od bivseg direktora - al barem sam sve rekla sta mislim :D :D :o :roll: :wink: )
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
Kontakt:

Post od jesy »

ma kakav BIVSHI direktor,sve shta je bivshe netreba razmishljati o tome,poljubi malu simonicu i nervoza ce proci,mika je pozdravila hijenu pridruzhujem se i jaaa
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član

Post od snsara »

ljudi NE SMEM vise nikako da pravim proju ..... samo udaram po njoj, al zato hijena samo ti napred ..... :D :D :D
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Dobro jutro projaritze moje.Pozdravljam Vas sve a posebno Hijenche nashe ako naleti :D .
Posle cu chitati postove bash ZURIM I BUBIM VAS SVE! :wink: :P :D
maliska
Aktivan član
Aktivan član

Post od maliska »

Da li bilo ko od vas zna kako mogu proju da ukomponujem u UN dijetu? To mi onda ne bi bila dijeta nego uzivancija :lol: POOOZZZ za sve !
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Ne razumem se u UN dijetu ,a rado bih ti pomogla!Ja sam jutros proju klopnula!Ljudi moji to je stvarno lek za zeludatz i stomak!i sit i lak i zdravo :wink: Ljub vas :D
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član

Post od snsara »

I ja "marisem" proju u pauzi. :D :D :D
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm

Post od sanyalica »

Ajjteee na vrucu projuuu!!! :) :D
Ajaoj a sto mi cerkica maznjava projicu tek! :D
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

sanyalica napisao:Ajjteee na vrucu projuuu!!! :) :D
Ajaoj a sto mi cerkica maznjava projicu tek! :D
Pametno dete nece one bumerange (hamburgere) gumene ili od pseceg mesa :x
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

snsara napisao:ljudi NE SMEM vise nikako da pravim proju ..... samo udaram po njoj, al zato hijena samo ti napred ..... :D :D :D
:D :D :D hahahahaah udri mujo u projitzu jojj ..Zen me babo il tamburu kupiiiii ja u neshto udarati moram .Sara u proju po proji jooooooj :wink:
Zaključana tema