Proja?

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Zaključana tema
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od jesy »

i ja danas pravila projice,pojela sam dveee,pozdrav za projarice a poseban pozdrav hijeni shaljemm
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm

Post od mikalja »

jesy napisao:i ja danas pravila projice,pojela sam dveee,pozdrav za projarice a poseban pozdrav hijeni shaljemm
Opa i jesy nam proju poche jesti :roll: Tako i treba :D
__Pozdrav za sve projaritze moje.Lepo mi pajkite :)
Ovde levo ima pozdravche za Saru i Simonche nashe ,hijenche,maliskicu nashu,sanyalicu ,martat ,grazzu nashu ,jesy i sve ostale projaritze ..
__________LAKU NOC LEPE MOJE :D :wink:
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

laku noc mika,pozdravljam te kao i sve dame na forumuuu
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Nov 10, 2007 7:58 pm

Post od snsara »

Mika mila nasa i mi ti saljemo VEEEEELLLLLIIIIIIKKKKKIIIII POLJUBAC :D :D :D Mi smo danas posle podne konacno izasle napolje i bile celih 3 sata napolju .... :D :D :D jeste da je brrr, al obe smo poludele u kuci :roll: :roll: :o
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Pozdrav za sve projaritze !Jaoj nisam nocas mogla spavati nikako.Da mi je bila Simona da se igramo ?A ti Sara da spavash!Ovako jbt vreme bash sam metereopata!A najgore je shto ja po danu nikad nisam mogla spavati.Ali idem leci neshto me i temperatura razbija :-? !Pa upalit cu TV nek tandrlja bar cu lezati.Bubim Vas sve.... :roll:
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

mika neki virus se pojavio,shto vishe vit C,voca i technosti,bicesh bolje za 1-2 dana,lezi otmaraj,evooo shaljem ti ovo moje koferche sa lekovima pa se snadji,ljubim tee,a snsaru pozdravljam i njenu ceranu,pozz
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Samo da Vas pozdravim sve :oops: !Znam jesy pijem,ali glava mi teshka :oops: !Naj gore mi je shto nocu reuma me otkida i ne mogu da spavam metereopata !imam i lekove ali dok zaspim kao zubobolja :roll: Ljub Vas sve projaritze moje
___Pozdrav za sve.......
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

pa ovo vreme je katastrofa,i zdravi su bolesni zbog vremena,laku noc mika i daj Bozhe da vecheras spavash bolje,eee kada bih mogla malo mog sna da ti poshaljem poslala bih ti odmah,ja nemogu da se naspavam,pozz
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član

Post od snsara »

mikalja napisao:Pozdrav za sve projaritze !Jaoj nisam nocas mogla spavati nikako.Da mi je bila Simona da se igramo ?A ti Sara da spavash!Ovako jbt vreme bash sam metereopata!A najgore je shto ja po danu nikad nisam mogla spavati.Ali idem leci neshto me i temperatura razbija :-? !Pa upalit cu TV nek tandrlja bar cu lezati.Bubim Vas sve.... :roll:
Jao Mika tvoja ponuda tako llllleeeeepppppooooo :D :D :D zvuci, pogotovo posle neprospavane noci. Drzi mi fige da barem nocas dremnem, trebala bi sutra neke stvari da obavim. A o dnevnom spavanju ... ma makar 15 min al da se skroz iskljucim od svega me umeju povratiti od svega .... :D :D 8) 8)
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

snsara napisao:
mikalja napisao:Pozdrav za sve projaritze !Jaoj nisam nocas mogla spavati nikako.Da mi je bila Simona da se igramo ?A ti Sara da spavash!Ovako jbt vreme bash sam metereopata!A najgore je shto ja po danu nikad nisam mogla spavati.Ali idem leci neshto me i temperatura razbija :-? !Pa upalit cu TV nek tandrlja bar cu lezati.Bubim Vas sve.... :roll:
Jao Mika tvoja ponuda tako llllleeeeepppppooooo :D :D :D zvuci, pogotovo posle neprospavane noci. Drzi mi fige da barem nocas dremnem, trebala bi sutra neke stvari da obavim. A o dnevnom spavanju ... ma makar 15 min al da se skroz iskljucim od svega me umeju povratiti od svega .... :D :D 8) 8)
Pozdrav za sve projaritze moje!E Saritze moja ,nadam se da si bar malo pavkala sa cerom nocas.Ja sam toliko prispala ,koliko mi je potrebno bilo da mi suprug zakasni na posao jer se uvek uzdao u mene veshtitzu :o !A po danu ja mogu lezati ali zaspati jok !Gora sam od Simone malene.Samo lezim a ochi na vrh glave a ovo malo mozga ko zna gde ode ,luta tumaraju misli i jbg.Daj Simonu pogotovu nocu ,ajde dan,proleti ali pusta noc nikad kraja :oops: !Jesy drago mi je da ti mozesh tako dobro spavati.I moja svekrva ,baba bre spava po celu noc i danju po par puta po sat hrke :oops: !Kaze moj muz ta nema problema nikakvih a i ako ih ima prebaci na nas :-? ,Jbg nek spava ko god moze!Pozdrav za sve pa mozda se chujemo popodne :) Evo se smrkava opet!Ljub Vas sveeee :P
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

pozdrav za damice koje obozhavaju proju,caoooss
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm

Post od sanyalica »

:D Ejjjj caos!!! :D
Mmmmljac projica, ali samo ova sto je pravim na Martatincin predlog od razzenog brashna :D Ove kupovne su meni uglavnom bljak, a ako nisu bljak, onda su preskupe a premale :lol: :lol: :lol: jer je moj kapacitet bar pola tepsije :oops: :wink:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

sanyalica napisao::D Ejjjj caos!!! :D
Mmmmljac projica, ali samo ova sto je pravim na Martatincin predlog od razzenog brashna :D Ove kupovne su meni uglavnom bljak, a ako nisu bljak, onda su preskupe a premale :lol: :lol: :lol: jer je moj kapacitet bar pola tepsije :oops: :wink:
Onda to nije proja nego razoja :wink: :D :D :D !Kako moze biti proja a od razenog brashna?To je razoja a od projinog prashna je proja ili palenta :wink: ..
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

pozdravljam i ja sve projarice,ja zavrshila sa meshenjem projica za slavu,mesim projice i kazhem sama sebi eee da su tu ove moje dame da vide shta mesim,ala bi se najele hahaha pa da mi nishta ne ostane za slavu,ma zekim se umesila bi opet,pozzz
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član

Post od snsara »

sanyalica napisao::D Ejjjj caos!!! :D
E tu se slazem sanyalice sa tobom oko kupovnih, pre male, premalo i preskupo .... Nadam se da si nam ozdravila :D :D :D , a i ti mika napred pobedi dusmana zvanog virus :D :D :D
Zaključana tema