Proja?
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
- mikalja
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Opa i jesy nam proju poche jestijesy napisao:i ja danas pravila projice,pojela sam dveee,pozdrav za projarice a poseban pozdrav hijeni shaljemm

__Pozdrav za sve projaritze moje.Lepo mi pajkite

Ovde levo ima pozdravche za Saru i Simonche nashe ,hijenche,maliskicu nashu,sanyalicu ,martat ,grazzu nashu ,jesy i sve ostale projaritze ..
__________LAKU NOC LEPE MOJE

- mikalja
- Stalni član
Pozdrav za sve projaritze !Jaoj nisam nocas mogla spavati nikako.Da mi je bila Simona da se igramo ?A ti Sara da spavash!Ovako jbt vreme bash sam metereopata!A najgore je shto ja po danu nikad nisam mogla spavati.Ali idem leci neshto me i temperatura razbija
!Pa upalit cu TV nek tandrlja bar cu lezati.Bubim Vas sve.... 

- snsara
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Nov 10, 2007 7:58 pm
Jao Mika tvoja ponuda tako llllleeeeepppppooooomikalja napisao:Pozdrav za sve projaritze !Jaoj nisam nocas mogla spavati nikako.Da mi je bila Simona da se igramo ?A ti Sara da spavash!Ovako jbt vreme bash sam metereopata!A najgore je shto ja po danu nikad nisam mogla spavati.Ali idem leci neshto me i temperatura razbija!Pa upalit cu TV nek tandrlja bar cu lezati.Bubim Vas sve....

- mikalja
- Stalni član
Pozdrav za sve projaritze moje!E Saritze moja ,nadam se da si bar malo pavkala sa cerom nocas.Ja sam toliko prispala ,koliko mi je potrebno bilo da mi suprug zakasni na posao jer se uvek uzdao u mene veshtitzusnsara napisao:Jao Mika tvoja ponuda tako llllleeeeepppppooooomikalja napisao:Pozdrav za sve projaritze !Jaoj nisam nocas mogla spavati nikako.Da mi je bila Simona da se igramo ?A ti Sara da spavash!Ovako jbt vreme bash sam metereopata!A najgore je shto ja po danu nikad nisam mogla spavati.Ali idem leci neshto me i temperatura razbija!Pa upalit cu TV nek tandrlja bar cu lezati.Bubim Vas sve....
![]()
![]()
zvuci, pogotovo posle neprospavane noci. Drzi mi fige da barem nocas dremnem, trebala bi sutra neke stvari da obavim. A o dnevnom spavanju ... ma makar 15 min al da se skroz iskljucim od svega me umeju povratiti od svega ....
![]()
![]()
![]()

- mikalja
- Stalni član
Onda to nije proja nego razojasanyalica napisao:Ejjjj caos!!!
![]()
Mmmmljac projica, ali samo ova sto je pravim na Martatincin predlog od razzenog brashnaOve kupovne su meni uglavnom bljak, a ako nisu bljak, onda su preskupe a premale
![]()
![]()
jer je moj kapacitet bar pola tepsije
![]()

- jesy
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
- Kontakt:
pozdravljam i ja sve projarice,ja zavrshila sa meshenjem projica za slavu,mesim projice i kazhem sama sebi eee da su tu ove moje dame da vide shta mesim,ala bi se najele hahaha pa da mi nishta ne ostane za slavu,ma zekim se umesila bi opet,pozzz
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
- snsara
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Nov 10, 2007 7:58 pm
E tu se slazem sanyalice sa tobom oko kupovnih, pre male, premalo i preskupo .... Nadam se da si nam ozdravilasanyalica napisao:Ejjjj caos!!!
![]()
Mmmmljac projica, ali samo ova sto je pravim na Martatincin predlog od razzenog brashnaOve kupovne su meni uglavnom bljak, a ako nisu bljak, onda su preskupe a premale
![]()
![]()
jer je moj kapacitet bar pola tepsije
![]()