Proja?
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
- mikalja
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Dobro Jutro projaritze moje.Hijenche !Nadam se da si krenula na put!I da nam se lep;po provedesh!Saro bravo za projitzu !Daj malo ceri nece joj nishta biti stavi u mlekce
!Bitno je da si nam snsara dobro,guzva je nebitna izguzvat cesh se i dobro!maliskice bubim te i pishemo se pole ,sad je ono bash udarno vreme po kuci bzZZZ
!
_Pozdrav za svee......

_Pozdrav za svee......

- mikalja
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Ljubim ja tebe ,slabo znash ?Sicilija khmmaliska napisao:E MIko moja navikla sam ja na putovanja i razvlacenja, sa sve decom, u septembru verovatno krecem da radim , kad cera napuni godinicu, ali nisam bila na moru koliko sam ja zelela, morala sam da se vratim!! MUzic mora na posao, a mene cekaju majstori!! A SICILJIA ljudi place zamnom, stas da se radi!!![]()
, a jos vise ja placem za njom!!

________Pozdravche

- snsara
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Nov 10, 2007 7:58 pm
Eh malishka al mi pravis zazubice sa putovanjem .... kako to izgleda ici sa tako malim detetom? Moja cerka ce u decembru godinu (al vreme leti i meni se ne vraca na posao), al se ja nesto nisam usudila da idemo s njom ove godine nego smo to ostavili za sledecu.
Miko tvoja prica o proji je tako extra da cu je poceti cesce praviti .... Inace sam bebi tek pocela da uvodim kukuruz a za proju je prerano. Videcemo mozda palenta.
Hijenice eto vidis sad sam se i ja navukla na proju.
Miko tvoja prica o proji je tako extra da cu je poceti cesce praviti .... Inace sam bebi tek pocela da uvodim kukuruz a za proju je prerano. Videcemo mozda palenta.
Hijenice eto vidis sad sam se i ja navukla na proju.
- snsara
- Aktivan član
hej dzesi nije to losa ideja da idemo kod martat na proju
Imas li ti mozda vise pojma o uvodjenju hrane kod bebe? Ovo nase savetovaliste gde pripadamo (a kao idemo kod super starije doktorke
) me blago receno izludjuje. Kod njih su sve mame bez obzira na godine panicarke i ne slusaju ih . Zato je moja cerka vristala, plakala i povracala posebno posle podne svaki dan 2 i po meseca dok nije malo falilo da nalemam lekarku da me cuje. Pa onda utvrdili da ima refluks zeluca. Ma izgleda dok ne dreknes nista, a za mene to tako trosenje energije ....
Recimo sad sam u dilemo oko kravljeg mleka i jogurta. Kao na netu pise da se ceka sada do godine dana !!!!! a mi pijemo vestak pa mi nelogicno, a da se jogurt uvodi od sedmog meseca. Ajd znam da se mleko nesto razblazuje, al koliko dugo i tacno kako ne znam, a za jogurt veze nemam koji i kako se uvodi....

Imas li ti mozda vise pojma o uvodjenju hrane kod bebe? Ovo nase savetovaliste gde pripadamo (a kao idemo kod super starije doktorke

Recimo sad sam u dilemo oko kravljeg mleka i jogurta. Kao na netu pise da se ceka sada do godine dana !!!!! a mi pijemo vestak pa mi nelogicno, a da se jogurt uvodi od sedmog meseca. Ajd znam da se mleko nesto razblazuje, al koliko dugo i tacno kako ne znam, a za jogurt veze nemam koji i kako se uvodi....
- jesy
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
- Kontakt:
sara ja sam mleko razblazhivala do 3 meseca a posle sam davala ono od 2,8 mlechne masti nerazblazhenoa vec od 7 meseci razne slane i slatke kashice,miksirala sama voce i povrce,jedino kada bi negde ishla onda sam one kupovne davala,pozdrav za saru i simonu
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
- snsara
- Aktivan član
draga tetka jessyjesy napisao:sara ja sam mleko razblazhivala do 3 meseca a posle sam davala ono od 2,8 mlechne masti nerazblazhenoa vec od 7 meseci razne slane i slatke kashice,miksirala sama voce i povrce,jedino kada bi negde ishla onda sam one kupovne davala,pozdrav za saru i simonu

- jesy
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
- Kontakt:
ma daj pusti to,ja nisam dojila uopshte decu pa im nishta nehvali,bolesni su u 10 god jednom ili nijednom,ali dok su bili maleni tada sam kupovala bilo je na kioscima kuvar za bebe i tu je bilo raznih recepata,secam se samo jednog dela,mladi krompir shargarepa,krastavac to se skuva i izmiksira,onda onaj kajmak sa mleka i malchice soli,nishta nehvali nashoj deci,slobodno joj daj ti mleko iz kesice nemoj pasterizovano ono je jache,ljubi simonicu jednom od mene,pozzz
nije srecan onaj ko ima shta zheli,