Proja?

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Zaključana tema
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od jesy »

da pozhelim i na temi PROJA laku noc,pozdravljam vas puunnnooo,a hijenici lep provod zhelim i da nam se vrati raspolozhena,ljubim je punooo
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm

Post od mikalja »

Dobro Jutro projaritze moje.Hijenche !Nadam se da si krenula na put!I da nam se lep;po provedesh!Saro bravo za projitzu !Daj malo ceri nece joj nishta biti stavi u mlekce :) :) !Bitno je da si nam snsara dobro,guzva je nebitna izguzvat cesh se i dobro!maliskice bubim te i pishemo se pole ,sad je ono bash udarno vreme po kuci bzZZZ :D :D :D !
_Pozdrav za svee...... :wink:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

maliska napisao:E MIko moja navikla sam ja na putovanja i razvlacenja, sa sve decom, u septembru verovatno krecem da radim , kad cera napuni godinicu, ali nisam bila na moru koliko sam ja zelela, morala sam da se vratim!! MUzic mora na posao, a mene cekaju majstori!! A SICILJIA ljudi place zamnom, stas da se radi!! :cry: :cry: , a jos vise ja placem za njom!!
Ljubim ja tebe ,slabo znash ?Sicilija khm :o !Znam sad sa Sicilije i predivnog odmora ,mogu misliti koja zbrka u glavi kad se okrenesh i pogledash lom i krsh od dar mar majstora :oops: !Ali i to ce proci i onda cesh samo ici po kuci i gledati kako je leepo ,sredjeno i osmeh od uva do uva :D :D :D !Ako se moleraj radi daj deci chetkitze nek molerishu :lol: :lol: :lol: To bi bili umetnichki radovi i po zidovima i po njima :D :D :D
________Pozdravche :wink: :D LJuB .....
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Laku noc projaritze moje,lepo mi pajkite i ujutru na proju toplu i hladan jogurtic :wink:
_Pozdrav za sve da ne nabrajam sede mi gosti grrrrrrrr :D
Ljub Vas sve!!!!!!!!! :P :D :D :D
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Nov 10, 2007 7:58 pm

Post od snsara »

Eh malishka al mi pravis zazubice sa putovanjem .... kako to izgleda ici sa tako malim detetom? Moja cerka ce u decembru godinu (al vreme leti i meni se ne vraca na posao), al se ja nesto nisam usudila da idemo s njom ove godine nego smo to ostavili za sledecu.

Miko tvoja prica o proji je tako extra da cu je poceti cesce praviti .... Inace sam bebi tek pocela da uvodim kukuruz a za proju je prerano. Videcemo mozda palenta.

Hijenice eto vidis sad sam se i ja navukla na proju.
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član

Post od snsara »

Devojke moje laka vam noc i lepi snovi i jos lepse jutro :D :D :D
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Dobro Jutro projaritze moje!Nadam se da ste mi dobro sve?Ajte iiiidemo na toplu projitzu i jogurtic hladan!Hijenche mazo nasha mislimo na tebe!Budi nam dobra jel hotjesh?Bubic maleno nashe! :wink: :D :D :D
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

pozdravljam projarice,danas martat pravi proju,pa idemo svi kod nje na proicu,sara bebici je josh rano,ima vremena nauchicemo je mi i proju da ruchka,pozdrav za sve damice
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Ma kakvi rano!Nishta joj nece biti,samo ti sitno izmrvi i rastopi u chorbici od pasulja .Videcesh kako njami, njami !Izkakice to ona nishta joj nece biti.Ili u jogurticu ima samo pucanj da bude :wink: !Ne mnogo ali pomalo :lol: :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član

Post od snsara »

hej dzesi nije to losa ideja da idemo kod martat na proju :D :D :D

Imas li ti mozda vise pojma o uvodjenju hrane kod bebe? Ovo nase savetovaliste gde pripadamo (a kao idemo kod super starije doktorke :evil: ) me blago receno izludjuje. Kod njih su sve mame bez obzira na godine panicarke i ne slusaju ih . Zato je moja cerka vristala, plakala i povracala posebno posle podne svaki dan 2 i po meseca dok nije malo falilo da nalemam lekarku da me cuje. Pa onda utvrdili da ima refluks zeluca. Ma izgleda dok ne dreknes nista, a za mene to tako trosenje energije ....

Recimo sad sam u dilemo oko kravljeg mleka i jogurta. Kao na netu pise da se ceka sada do godine dana !!!!! a mi pijemo vestak pa mi nelogicno, a da se jogurt uvodi od sedmog meseca. Ajd znam da se mleko nesto razblazuje, al koliko dugo i tacno kako ne znam, a za jogurt veze nemam koji i kako se uvodi....
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Imash ovde PEDIJATRIJU temu i idi tu !Pitaj i dobit cesh odgovore sve i od lekara a i od mladih mama 8)
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član

Post od snsara »

Videla sam i nesto citala ali ima puno postova a ja nemogu toliko da citam. Kako se postavi pitanje lekaru?
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

sara ja sam mleko razblazhivala do 3 meseca a posle sam davala ono od 2,8 mlechne masti nerazblazhenoa vec od 7 meseci razne slane i slatke kashice,miksirala sama voce i povrce,jedino kada bi negde ishla onda sam one kupovne davala,pozdrav za saru i simonu
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član

Post od snsara »

jesy napisao:sara ja sam mleko razblazhivala do 3 meseca a posle sam davala ono od 2,8 mlechne masti nerazblazhenoa vec od 7 meseci razne slane i slatke kashice,miksirala sama voce i povrce,jedino kada bi negde ishla onda sam one kupovne davala,pozdrav za saru i simonu
draga tetka jessy :D :D puno faja na info :wink: . Ovde sto sam bila stigla da bacim oko, pala u depresiju. Kravlje mleko tek sa godinu dana!!! A o lubenajama i dinjama ni reci. Ma ispade sve je opasno za bebu i do godine najbolje tuci mamino mleko i/ili vestak. Depresija
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

ma daj pusti to,ja nisam dojila uopshte decu pa im nishta nehvali,bolesni su u 10 god jednom ili nijednom,ali dok su bili maleni tada sam kupovala bilo je na kioscima kuvar za bebe i tu je bilo raznih recepata,secam se samo jednog dela,mladi krompir shargarepa,krastavac to se skuva i izmiksira,onda onaj kajmak sa mleka i malchice soli,nishta nehvali nashoj deci,slobodno joj daj ti mleko iz kesice nemoj pasterizovano ono je jache,ljubi simonicu jednom od mene,pozzz
Zaključana tema