Mika i jesy ispratishe na pochinak, ja vam evo svechano zelim divno jutro, predivan dan i prijatan doruchak. Chujemo se danas, po obichaju diskutujuci o raznom, a ja sad idem u osvajanje moje...pardon, nashe miljenitze projitze i neizostavnog jogurta! Ljub vas
Dobar Dan,Projaritze moje!Dan jeste divan hijenche moje ,ali ja sam neshto sva spetljana od jutros !Kao da imam obe leve noge i ruke!Nisam ni doruchkovala josh !Imam hladnu proju ne znam da li ce valjati ?A nishta mi se drugo ne jede.Pokupila brdo vesha ,nocas se osushio .sad cu polako ga peglati .Bash se nakupilo ,a ne volim peglanje nikako .Ih super evo mi jedne prijateljice sad moram kuvati kafu .Imam izgovor da ne peglam
-_________________Pozdrav za sve hijenche ljub te ja
Aj shto sam se pozelela moje MALISKE !nadam se da mi je dobro i ona i dechica i muzitj njen Ljubim ih i pozdravljam puno i stalno mislim na MALISKICU moju.!Sinoc Ivka(Savage_Rose me zvala i pozdravila je sve njoj je super i Ken isto (Igo Figurek blago njima !Pozdrav i za nji ako nalete sluchajno?
Bogami ja nju spucka Stize mi muz da se presvuche ide na teren i gleda u mene a ja mrvim onu proju on !Kaze zenska glavo ,pa imash jaja virshli pun frizider svega,tunjevine kifli svezih I pipnu onu proju a ona iz frizidera !Kaze bacaj to tvrdo ,oce neko pomisliti da nemash shta jesti a i stomak ce te zaboleti.On ode ja onu proju stavim u chinijicu i prelijem jogurtom.Pocela da jedem, malo grebe.Ali shta god da pomislim da jedem ne ide !Ja privucem onu proju i puc, puc i smaza sve !Sad sam sita i mirna !Prijateljica mi ode ali ne mogu sad peglati veceras tju
___Poz za sve i hijena ljub te ja
Laku notj lepe moje !Idem vani nosim gostima vocnu salatu !Jaoj kako lepo izgleda i mirishe a nesmem ni liznuti !Ali mora se pred goste izneti neshto!Nisu oni krivi shto ja nesmem jesti
_____________Pozdrav za sve............
bas tako mika, i mene neki cudno pogledaju kada uzmem proju dok oni kupuju one bljutave kifle i pice, kao da ja uzimam jer nemam za "bolje", ili kao da jedem silom! jednostavno ljudi ne razumeju da je proja zuto zlato i komentarisu tipa: meni to suvo, sta li je tu lepo? a nisu ni probali!
pozz za sve projaritze, ljubac mika! odoh po projitzu!
Dobro jutro projaritze lepe moje!Ja juche pojedoh onu hladnu proju i jogurt !Stomak se bunio celu notj!
____________Pozdrav za sveeee ljub Ljub Vas!!!!