Proja?

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Zaključana tema
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mikalja »

Samo da vas ljubnem projarice moje.Budite mi dobro uy papanje proje :D !Brljavi mi tastatura,beyim ljub vas sve ..
'''''''''''''''''''''''''''''''''' :wink:
hijena
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Mar 07, 2008 10:35 pm

Post od hijena »

Jao zlatne ste projaritze moje, mnogo vas volim sve! Vi mi uvek vratite bar malo osmeha na lice :D Papajte projitzu nasu miljenitzu, i hladan jogurt, ja i dalje uzivam u tome, jogurt sve vise pijem i toliko mi prijaaa...uh :D volim vas sve i pozdravljam, i pored ovih problema mislim na vas! MWAAA :D
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
Kontakt:

Post od jesy »

baci probleme iza tebe,i ne okreci se za njima,pozzz
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Hijenche lutko moja razvedri mi se malo !Evo da ti kazem,meni spale gatje veceras.Podigla da popravim zavesu i dignem ruke gore a gace dole ,pukla guma.sanyalica me zeza a jajoj kazem da je od detonacije.Da i ona jede proju pucala bi jache :wink: !Ti bi trebala kod nas dolaziti na pirinach pogotovu uveche bash se nasmejemo .Ljubim te i lepo pajkite svi!
____Laq noc svima.... :D :D :D
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Dobro .Jutro projaritze moje!Ajmi na projche i jogurtic :wink: :D :D :D
_________Pozdravche :wink:
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

prijatan dan vam zhelim,samo vi ruchkajte proje i jogurta,pozzz
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

To je bilo jutros jesy :wink: Sad ce i ruchak.Samo :roll: nece moci boli me glava .. :-? :oops:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

hijena kud vecu podrshku od PROJE?Uhvati se hladnog jogurta i proje i videt cesh kako tje ti biti bolje milo moje :D :D :D ..Ajd ajd glavu gore bubim te milo nashe :) .Meni pucaju gume na gacama ,seva strinka a ti nishta :( musavko mali ovako :D :D :D :D ! Ljub te...
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Eno kod Pozarevca prema Smederevu lanchani sudar ! U reku petoro sletelo i troje mrtvih to je muka i nema izlaza iz te muke ajde maljeni glavu gore :wink:
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

glavu gore hijenche maleno,mi smo uz tebe,sve se mozhe kad se hoce,nishta nije vredno tolke sekiracije,iz svega se mozhe izaci kada je chovek zhiv i zdrav,ljubimo te mila
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Hijena lutko moja ,ako si tu negde nisi fer javi se izviri mishu nash :P Bit ce tebi bolje lutko moja lepa.Pa shta ako si se izpovracala ili ti je trenutno muka bila od neke hrane bit ce sutra bolje.Milo moje ,svako neku muku muchi .Evo ove moje pichokare uvek me pitaju odakle mi snaga da se smejem i zezam kad mi je zivot pakao?I veruj svi misle da izlaza nema a ja jedan dan tako padnem ,pa onda puuuuuzim, puziim, pa popridignem se milo moje.JEDAN JE ZIVOT I ma kakav bio jedan je.I nemamo pravo da ga unistavamo.Jer sreco moja potrebna si ti i drugima .Tako da lako je klonuti i pasti ali hrabrost je dignuti se!ZATO TE MOLIM BUDI HRABRA I DIZI SE!UHVATI SE ZA PROJU ,samo nemoj za gumu od mojih gatjki jer puca tako lako ,i onda od posla nishta samo slikanje :)
Sutra da vidim ovaj smail :D :lol: :lol: :lol: VAZI LI PROJARITZE NASHA ?Ako ne bude necu vishe jesti proju a ti cesh biti kriva za to :P
Ljubim tee lutko moja mila !Vidish koliko TE VOLIMO?TREBAS NAM !Povracala ili ne mi smo tu tvoje projaritze poguzije koji vole proju i tebe ! Uh da i jogurt hladan :wink: Da mi budes do sutra ok ?Vazi milo moje ?Ljubim te puno puno puno :D :D :D
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Dobro jutro projaritze moje!Ajde idemo na toplu proju i hladan jogurt gde lepshi doruchak mmm?Hijenche lutko moja jeli pala jutros koja proja? :D :D :D Pozdrav za sve projaritze a hijenche bubim .... :P
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

hijena dushice ,mozhesh misliti i ja sam jutros jela proju ali...onu posnu i nije loshe mozhe mozhe i bez jogurta,pozdrav za sve projarice,javi nam se shto pre,nije tema ista kao kad si ti tu,ljubim teee
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Chujem da nekom treba pomoc ovde? :o AA tebi hijena!Sad cu lutko moja da bacim charobni prah na teeebeeeeee i ti cesh da mi budesh kao bombonitza :P PAAAAZI BAAAACAM ps ps ps ps po HIJENI PRAH da odagna STRAH !!GOTOOVO :P :D :D :D Ljubim te sad si dobroo lutko moja a sad ode vila tvoja!Jer ima mnogo mladih koji pate i da bacim prah spasa i na njih da budu kao i ti veseli i chili ,devojchitze i dechatzi moji mili :P :lol: :lol: :lol: :lol: A sad vila ide zatvori oke lepe tvoje ,da ih ne pomuti blesak hijenche dete prelepo moje !Ide vila tvoja BzzzzzzzzzZZZzzz ps ps ps :D :D :D
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Vidi jesy u kucicu se uvukla AA OONA BI SE SA NEKIM ovharom malo hmz potukla !Izlazi kujitze napolje :oops: Sad cu te pretvoriti i zabu krastachu !ps ps ps :D :D :D Ode Vila BzZZZzZZZz PS PS ps pspsps :lol:
Zaključana tema