zaimb napisao:a koliko ima kalorija projara
sa sirom kajmakom belim i zutim brasnom?
To niko nezna!
Kao prvo niko nezna koliko ima tachno kajmaka u komadu proje koliko ima sira ulja ,tako da je nemoguce znati bash tachno ?Jer nemoguce je bash tachno u gram raspodeliti istu kolichinu kajmaka, sira,ulja i td u svako parche proje isto bash.To stavish mesish istresesh u pleh ili kalupe i pecesh.A sad gde odleti vishe aj mu znaj?Na kraju shto bash u gram sve moramo znati,proju josh treba da izbegavam? E NECU
_________________Pozdrav za sve....
Samo sam uletela da VAS SVE POZDRAVIM MNOGO i da znate da mislimo na vas i Ken i ja ma gde bili?Proja i ovde BR1 !
Pozdravvvvvv i da znate da nam je ovde mnogo lepo.Grcka more je predivnooooooooooo odite ovamo sviiiii
Laku notj projaritze moje.Ugodne i lepe snove Vam zelim SVIMA !Vid moje kumitze Savage i ovde ljubim jeeeee .I pozdravljam i nju i Kena puuuuuno puno puno !Hijjenche lepo pavkaj .
Dobro Jutro prijaritze mojke.samo da vas pozdravim idem udarila sam se u nozni prst poludeh od bolova
Ljubim Vas sve.Gde hijena se izgubi?Nije otishla na odmor bez pozdrava? No.No
Dobro vam jutro projaritze, ne brinite nisam otputovala bez pozdrava.Lepo od tebe mika sto brines, ali drugi su razlozi mog nejavljanja Imam nekih problema poslednjih dana pa zato, ali ja uvek mislim na vas. Prijatan dan i ruckajte proju ljub vas sve
Zao mi je shto to chitam,volela bih da si odputovala nego da imash problema dushitze nasha!A svi smo u nekim gofnarijama da izvinesh Nedaj se dushitze moja !Ja malopre sam udarila od ivitzu betona u palatz hotju da poludim od bolova.
Bezim da stavim bokvitzu ili da vidim shta cu?Ljubim te sretjko moja ,i da mi se izvuchesh iz "problema" i da odesh na odmor TO TI ZELIM projaritze moja draga! Uh al boli mamu mu
pozdrav za miku i hijenu,i da nam hijena shto pre izadje iz problema,mnogo je lepo kada je ona vesela....da nam pishe onako slatko o projici,ljubim vassss projariceee
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Da znash jesy da si u pravu.Kad ona pricha o proji kao u pozorishtu da si i to kod Branka Kockitze :0) >I mnogo mi nedostaje da joj se vrati onaj vragolasti osmeh