mika nisam odgovorila na postavljeno pitanje od juche,tek sada vidim,ovi iz BG kazhu da su peshke doshli,ali...putuju danima,prvo do jednog grada pa prespavaju....i preksinoc stigli ovde,juche bili na Gazimestan,ja ih nisam videla ali sin jeste,kaze neka starija dama ide i chita neku knjigu,moli se Bogu,naj verovatnije biblija ili shta vec????odakle znam,pozdrav za sve dame sa foruma
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Aha,pa dobro !Ja reko oni ono ko bojagi Gledala sam ono na Gazimestanu ,bilo je bash dosta ljudi a i obezbedjenja!Pozdravcha za sve
_____________q notj
Dobro jutro lepe moje!Samo da Vas pozdravim i idem da nastavim sa doruchkom .Pola proje i hladnog jogurta sam pojela i sad me cheka tamo.Jutros sam i malo melog mesa (piletine) dodala i jedan krastavac mladi !Ljubim Vas pa se pishemo posle!
_____________Pozdravche za sve:)
Dobro Jutro projaritze moje !Sve Vas pozdravljam puno, puno, puuuno
Tako je bash jesy !Cmokicak ,Cmok Cmok cmok za sve moje projaritze i josh jedan cmok
Neznam ,ipak ona je sa malom dechicom i sa dragim.Jedva docekala da se izvuche iz kucetine i da bude sa muzicem i klincima zajedno!Neshto kao da ne ochekujem da ce ostavljati dechitzu,muza more da bi trazila net cafe da se javlja na forum !Ja bih volela da se javi da chujemo kako joj je?Ali opet razumem je potpuno i bolje joj je da to vremena izkoristi maksimalno kvalitetno !A kad se vrati komp je ceka u kucetini .Ipak ona je mlada dushitza nasha puna zivota i ljubavi za svog dragog ! I retko su kad bash zajedno obadvoje sa dechitzom!On radi mnogo<Ona uchi chuva decu ,kuva i cheka da se on vrati sa posla !Sad je na sedmom nebu ,ma gde da su ZAJEDNO SU!A to je njoj naj vaznije i njemu i dechitzi !Ljubim ih puno puno puno i zelim da se dobro odmore !Jer dok se vrate odma ,obaveze,obaveze a mladost je to Maliskica nasha
Kako mene jesy lepo ispali !Pita me da li ce se javljati maliska sa G Odmora?I ja ajde reko da joj odgovorim ,jer je pitanje meni uputila?Ja ispisa i posla.A jesy lepo izbrisala svoje pitanje u medjuvremenu oi ja osta ko go*no ..
mika,ochigledno da se nismo razumele,pa ja neznam da izbrishem poruku,ja sam danas poslala na temi proja samo ovu por.iznad koja je i sada tu,nesaporazum ochigledno
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Pozdrav projaritze moje..
Ma jesy ko zna na kojoj strani sam ja to videla ?Mozda kad je trebala otici?Nebitno ,pusti ti to kraju ljubim ja tebe puno,puno puno.I chuvaj mi se po ovom zlu vremenu.Zelim ti shto manje posla popodne!
Pozdrav za sve!
Projaritze moje divan dan vam zelim, budite vedre i vesele i uzivajte u proji, jer sam i ja jutros uzivala...joj joj sto mi se usladila da znate! ljub vas sve