Proja?
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin
- mikalja
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Dobro jutro projaritze moje!Samo da vas pozdravim idem da kuvam kafu i ne znam vetj koja je po redu
!Balkan jbg .Nezvani navale
.Ju shto me jesy shtrecnu
u 7 i neshto pozdravlja .Reko shta je sa njom ranije da pishe?Ona kad je prva radi i ode odma a kad je druga spava dok ne podje
.Kad ono pogledah boje
!A ono cetvrtak sinoc ahaaaaa
.Ljubim vas.Obecao mi muz doneti tople proje,On gde radi pa u toj zgradi ima pekara ispod super proje ima
!Pa ce mi doneti sad mi javio joj moje srece
.Ljub vas sve hijenche posebno .... 

- mikalja
- Stalni član
Jaoj ja imam neke semshirici sachuvaj Boze boje grozne kao luda nasta
.A imala sam predivne platnene ,svakakve i svih boja i kachkete u svi bojama!De se dadoshe u vraga
!Istale mi boje one grozne
!Ali kupit cu ima toga sad su rite najJeftinije
!Klopa je skupa a robetina piffff!Pogube se ti kachketi i semshiritji a i uzme neko, ko bojagi od zeze i jbg
..Kafa vec se zamrzla graza
____________________________________Poz za sveeee

____________________________________Poz za sveeee

Poslednja izmena od mikalja u Pet Jun 27, 2008 11:35 am, izmenjeno 1 put ukupno.
- Savage_Rose
- Aktivan član
- Pridružio se: Ned Jun 08, 2008 4:17 pm
- Kontakt:
Dobar dan LEPE moje
!Evo da vam se javim ,da ne kazete da ne mislim na vas!Posebno mi je drago shto vidim da ste raspolozene i da se druzite lepo!Vidim ovaj MARS ma ko da je ?Promasio je temu
!Histerije se lece ili bar daju saveti na sasvim drugim temama !Kao sto je neuropsihijatrija!Projarice moje ,nekidan je Ken svratio i vidim da vas je pozdravio i od mene
!Ovde je preeedivno !Grcka je divna a i more da ne kazem za Igora tj Figureka ili Kena (Tek on je dusica jedna PRAVA) !Sad je vrucina i odmaramo malo a popodne nastavljamo ploviti
!Nadam se da vam je mikaljica prenela pozdrave?Nece da dodje ,a bilo bi joj divno ovde i koristilo bi joj mnogo
"Nasi lekari" kao ne preporucuju joj more ???Pa ne mora na vrucinu
.Mogu vam reci da papamo i ovde proju sa morskim specijalitetima mnogo je dobro
.Ne znam ni kako se zove,samo znam kako se ruchka
.Pozdraf za sve!Mozda natrci maliskica negde
Budi te mi dobre !Caooooooo

Budi te mi dobre !Caooooooo
U dobru se ne povisi! U zlu ne ponizi ...

rose drago mi je da se lepo provodis tamo, samo tako nastavi, uskoro i ja putujem, odlazim jeee
jedva cekam odmoriti malo glavu od svega, obaveza i ostalog, spakovati koferce, semsir na glavu, nakupovati proje za uspaut ( svako kupuje nesto za poneti, neki sendvice, neki usput staju na picu, a ja cu eto kupiti proje, jogurta
)
pozz vas projaritze

- mikalja
- Stalni član
Jaoj kako joj je sladak avatar? Ova bebitza
!Slatka kao i ona dushitza nasha lepa!Znachi i ti hijena putujesh?Pametno ti to za hranu za put !Proje i jogurta briga te
SUPER!Ljub Vas idem ,neshto me stomak zeza
!Savage_Rose hvala ti lutko na pozdravima i pozdravi Kena puuno ,I lepo se provedite .Iskupajte se i za mene
Cokaraaa

- mikalja
- Stalni član
Znachi jesy ,nisi na slavlju danas tu kod Vas?Ma samo da prodje sve u redu?A jesu li bash ovi iz BGD-a peshke doshli ili su ono
Samo pred ulazom izashli iz busa pa kao peshke?
No nebitno,btno je da su stigli i da imaju dobru volju?
______________________PoZz I
Idem muzu kuvati kafu
Svetac a on ceo dan opseca onaj lepak shto su ovi postavljali anfort !Pa chekao da se stvrdne!Jao moze se puniti sa tim gooza i sike slichno silikonu
!ali onom bash

______________________PoZz I
Idem muzu kuvati kafu