Maliskice srecan put, nedostajaces nam! Lepo se provedi i javi se ako budes mogla. I ne zaboravi da rucas proju! Pozz i ostalim projaritzama, odo ja da rucam moju proju i hlaaaadan jogurt! Ova vrucina ubija a to tako osvezava!!!
Pozdrav za sve moje projaritze!Makice moja jepa,chuvaj mi se po ovom zlu vremenu!Vetz mi nedostajesh !Ali neka ti idesh samo i treba Lep odmor ti zelim i tebi i tvojima..
Pozdrav za grazza i zelim joj da istraje u dijeti kad je vetj krenula na nju!Samo napred grazza nasha LJUBIM TE!!
Pozdrav za sve moje projaritze !Jutros sam jela proju pomeshanu sa krompirom sechenim na kockitze i taj krompir pomeshan sa jajima i pavlakom ,umeshano u testo i izpecheno uh Bruka jedna koliko je too ukusni i paradajz salatu ...
Podrav za sve damitze koje se pojave
Bravo mika pa ti si genije! To samo tvoja pametna glavica moze da smisli! Ja sam i danas ko po obicaju smazala celu cetvrtinu proje i hladan jogurt! I to zamalo da ne kupim, bilo mi mnogo muka i rekoh sebi, ajde ako necu to da pojedem ,sto je zdravo, bolje nista ni da ne jedem. I malo na silu kao poceh, kad kod drugog, treceg zalogaja, vec krenu lakse, i posle nit muka, nit nista. Ljub vas sve, rucajte mi proju, blagoslov za stomache!
Jaoo ova vrucinchina ,josh majstore imala zavrshavali mi neshto od juche i zaboravih se javiti na moju dragu temu .Hijenche probaj tu proju .Videt cesh shta je klopa .Mi danas naruchili za majstore neki roshtilj i neke jagnjetine.Sebi sam ostavila piletine belo meso i malo jagnjetine da probam sa projom ..Samo sad ne mogu bash je vrucina .Pa cu predveche.Pozdrav za sve projaritze moje..
_______________Cmokitjak
______________________________Bezim
Ovo je stanica sa koje krenuh!I zelim da pozdravim osobu koja je otvorila divnu temu !Za ljude ne izkompleksirane koji se ne stide svojih korena i hrane na kojoj su odhranjeni njihovi preci!Pozdravljam sve ljude koji svracaju ovde !
Prijatno i iskreni pozdravi !
I da vam kazem da tamanimo proju i u Grckoj uz morske plodove ide samo tako
Imate pozdrave i od Savage_Rose !
Naucicu da gledam sebe iznutra,
A svet spolja nek raskosno cveta,
Snagom svemira i strpljivom tisinom,
U svetlecem obliku coveka.
Hvala ken, bas lepo od tebe! Nikako se ne treb stideti svoje domovine, obicaja i navika! A i kladim se, da ostali narodi samo probaju proju, bili bi takodje odusevljeni, pogotovu jer se odlicno kombinuje sa svom ostalom hranom! Jos kako utice na varenje... pozz svim projaritzama, pozz ken. MOram i ja da probam to sad kad odem na more!
des hijena Imal vrutjine kod tebe?Kod mene sneg veje kao blesav !haHaOde proja i sa godisnjeg iz Grchke se javljaju projari i projaritze !pa lepo i tamo se krka proja i to sa morskim plodovima .moram probati i to ..Lepo od Kena shto se javio?Shto ti je ne izkopleksiranost i edukovanost?Da je neki papchitj nebi sigurno.Bilo bi ono jao blam me i te fore .Pozzzzzzzz
Cmokkkkkkkkk