maliska napisao:Ma Miko draga evo me pakujem se za put, znas ti mene Peru putnika, pa to je to, proju danas nisam jela

nego samop spagete i pijem limunadu e to to radim, da deca ko deca ne mogu da izadjem na kraj s njima i zato me nema, nemoj ljutis mi se molim te

POZZZ

OPs nisam te ni videla srecko moja !Zurim ,kao nikad cera mi ceo dan zasela na komp neshto.Danas ima slobodan dan tj popodne i onda daj majko kamericu,da ti pokazem ovo ,ono .Kako se sprema ovo jede joj se neshto a nema tamo i tako.Do malopre sa njom bla bla.Maliska deces ti lolo moja?I ti putujesh sve sa dechitzom ?Pa lepo,samo to pakovanje joj

.Mrrrrrrrzim paaaakovanjaaaaaaa.Ja po nekoliko dana pisem sta treba nositi ,Opteretim se uzasno.I izgubim volju i za putem i sve u pm.Ja sam jutros pojela pola proje i hladan jogurt .Prija mi bash na ovoj vrucinchini .Lagano a ukusno i zdravo.Hijenche gde sad gosti?Koi ce vrag po ovom zlu ici po tudjim kucama

.da ih sluze ljudi .Nikom nije ni do njih.Eno im hotela

.Ne volim goste ,pogotovu po ovom vremenu
grazza ljub te vidi dal mozesh da udjenesh nekako u tu dijetu i proju.Znash kako godi .Josh je umrvish pa prelijesh sa hladnim jogurtom mmmm. Zdravam i lagana i ukusno bre.Nije teshko .Za ovo vreme super
Ljub Vas.Chuvajte mi se!!!!!!!
Makice srecan ti put ma gde otishla ?Da mi se leeeeepo odmorish ,provedesh i td .Ljubim tee......