Prirodnim okruzenjem do zdravlja

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Zaključana tema
hunter
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Nov 17, 2008 1:46 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Lokacija: Lugar i PSIHOLOG ANALITICKE ORIJENTACIJE VODJEN LJUBAVLJU KRENU' U BESPUCE OHHHHH ZMEJEVI, ZMAJEVI!
Kontakt:

Post od hunter »

Al me navuce na tanak led, cim prodju praznici, eto mene da se istrosim 2-3 dana :roll: Znam da ce se moja Skwo obradovati!
hunter
Stalni član
Stalni član
Lokacija: Lugar i PSIHOLOG ANALITICKE ORIJENTACIJE VODJEN LJUBAVLJU KRENU' U BESPUCE OHHHHH ZMEJEVI, ZMAJEVI!
Kontakt:

Post od hunter »

KAko me Martat zeznu sa KonobomII :lol:
Slika
U loncu je tek zaprzen pasulj, desno od njega u dzakuziju punom luka, sirceta soli, majcine dusice, ruzmarina, celera i persuna se brcka onaj fazan od jucer.

Sve bih bacio za majo corbice iz konobe i pola dimljene pastrmke! Pola je za jednu osobu dosta!
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

Dobro,evo menjam temu :D
Treba mi recept,naravno posni,za salatu od morskih plodova.
Da vas cujem :D
p.s.oni recepti sa neta ne dolaze u obzir!
hunter
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od hunter »

Eee, dobices ga veceras, cekam da mi se ljubljena vrati iz setnje pa natenane kad legnemo decu, kuckam ti ga!
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm

Post od Dj.Olivera »

martat napisao:Dobro,evo menjam temu :D
Draga specijalno za tebe recept za salatu od hobotnica :lol: Dobila sam ga putem sms od devera..znaš već... :wink:

Hobotnicu iseckati na komadiće i skuvati. Obariti par krompira ( voditi računa da se ne raspadnu) i iseckati na kocke veličine komadića od hobotnice. Pomešati sa komadićima od hobotnice , dodati sitno iseckanog crnog i belog luka, seckanog peršuna. Preliti maslinomim uljem i vinskim sirćetom ( može i mešavina običnog sirćeta i crvenog vina). Promešati i po želji dodati malo soli ( nikako vegeta) i mlevenog bibera.
Slika
Poslednja izmena od Dj.Olivera u Pon Dec 01, 2008 9:53 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

Još jedna ideja. U posnu rusku salatu sitno iseckati štapiće od krabe. Ukuso i dekorativno :lol:
Slika
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

Hunteru i tebi jedna sličica :lol:
Slika
hunter
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od hunter »

Hmmm, lep komad, ali sam ubedjen da je fotomontaza!
Evo i tebi jedna :wink:

Moje veliko izvinjenje, slika je tako verodostojna da sam pomislio da je muljana fotografija. Skidam kapu autoru!
Poslednja izmena od hunter u Pon Dec 01, 2008 10:08 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

hunter napisao:Hmmm, lep komad, ali sam ubedjen da je fotomontaza!
Evo i tebi jedna :wink:
Nee.. ovo je jelenko na staklu :wink:
hunter
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od hunter »

Moje veliko izvinjenje, slika je tako verodostojna da sam pomislio da je muljana fotografija. Skidam kapu autoru - lek za oci. Prodaje li slike?
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

Da. Adresa na pp :wink:
Slika
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

Dj.Olivera napisao:
martat napisao:Dobro,evo menjam temu :D
Draga specijalno za tebe recept za salatu od hobotnica :lol: Dobila sam ga putem sms od devera..znaš već... :wink:

Hobotnicu iseckati na komadiće i skuvati. Obariti par krompira ( voditi računa da se ne raspadnu) i iseckati na kocke veličine komadića od hobotnice. Pomešati sa komadićima od hobotnice , dodati sitno iseckanog crnog i belog luka, seckanog peršuna. Preliti maslinomim uljem i vinskim sirćetom ( može i mešavina običnog sirćeta i crvenog vina). Promešati i po želji dodati malo soli ( nikako vegeta) i mlevenog bibera.
Slika

Hvala,ali meni treba recept od pocetka :D Znas ono,uzmes serpu.Sipas vodu,stavis toliko i toliko toga.Kuva se toliko minuta i bla bla :D
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

:lol: :lol: :lol: Poslaću ti na pp ceo postupak počev od...kupiš hobotnicu, doneseš je kući... :lol: odoh da ti sve detaljno objasnim na pp :lol:
hunter
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od hunter »

Probudila se ova moja Alapaca, pa ako bude voljna, dobices njen recept za smrznute plodove mora, a ako te zanima za dagnje na buzaru (mada ne verujem da kod tebe duso ima svezih), mogu ti dati odmah!
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

:D :D :D ali nije samo hobotnicaaaaaaaaaa :( Ima svasta nesto u pakovanju!I skoljke,i lignje i neke bele kockice sa crvenim tackicama-mozda su to skampi i svasta jos nesto :(
Zaključana tema