Pozdrav svima , moram da priznam da ja nemam problem sa težinom,ali zato imam gastritis,i to hronični,dg je Gerb a/b, iako znam da sam sama kriva za to,jer kad sve sada saberem šta sam promenila "boreći" se sa budalama raznoraznim sve ove godine,još na fakultetu sam dobila gastritis,od neprospavanih noći i profesora psihopata,jer svoj ispite nisam kupovala,da bi se problem pogoršao na poslu,e tu je ona priča o jelu na poslu,trpiš gladan pa kad stigneš gutaš hranu, pa stalna nadutost,loše varenje,bolovi...stalno sam naduta,toliko da izgledam sebi nekad kao trudnica, a sve to zaliveno nerviranjem,kiselina se luči u hektolitrima.gomila lekova i ništa.....
kad mikalja spomenu tatine sinove i kcerke,zasticenije od belih medveda, e njih mi je tek dosta!!! ja sam bre vaspitavana da sve radim,i sve radim u kući od kad znam za sebe,i u bašti sam radila,mene nije sramota ni od čega,sramota je krasti,što rade neke moje koleginice,drolja jedna,koja s kim nije bila,krade na poslu,od pazara i od kolega, i provlači se a šefica to zna, druga je tabletomanka,narkoman,pa kad počne neke njene gradske fore i priče prevrne mi se želudac, ovaj svet se pokondirio strašno,ja nisam doživela da kad spremam ispit meni majka donosi tanjir u krevet ili mi čisti sobu...a sad sam doživela da me nove kolege,10 godina mlađe zajebavaju,juče se ispilili i milse da sve znaju,neće bre da rade,bune se,došli pre tri meseca u firmu,nisu osetili bre šta znači raditi,roditelji im crnče da bi nosili firmiranu garderobu a oni zajebavaju koga stignu...pa šta je to sa ovim svetom???
ja sam i kod privatnika radila,znam šta je to,sad sam u državnoj firmi,javašluk na sve strane,švaleracija u r.vreme,šoping, kafenisanje,a ja sam uvek cenila radno mesto,nikad ga zloupotrebila nisam, i šta imam od toga???
kad su videli da nisma drolja i da ne mogu da manipulišu kako žele napadali me da sam neradnik!!!!! ja stanem u svoju odbranu od gnusnih laži pa ja ispado preeomtivna osoba!!!
a o rodbini da ne pričam, ma niko mikalja ne pamti dobro,zavist i sujeta su najgore bolesti,ma mrzeće te taman da jednu čašu više od njih imaš...
pojedini trpeli gladni i majka im davala kad je i kako je stigla , a sad pljuju i tračare,iznose neistine,sad su silni...otac i ona su išli gde god i kome god je trebalo da pomažu,podmetali kičmu,izgubili zdravlje..
nemaš od isterivanja pravde ništa...ja sve mislim da odustanem, sa pojedinom rodbinom sam završila,ja sam takav čovek,trpim dok me pljuješ i moje vređaš al kad precrtam...
a na poslu imam jedan , poslednji razgovor da obavim sa glavnim i odgovornim urednikom

, reći ću joj sve ,rešila sam i reći ću joj da su joj odrešene ruke da kao neko ko je na moćnom položaju može da uradi šta joj se prohte, i reći ću joj da je to zadnje od mene......
a onda dižem ruke, ne znam kako ću , ali moram da probam,,,,,
ili to ili infarkt, ta nova mlađa razmažena kolginica mi se smeje što ću da nosim holter,kaže trebaće mi dva, a ja je branila kad su je drugi napadali,sprečavala je da ne zabrlja i zasere na poslu kad vidim da brza...pametnica......
ma ne živim ja ni za slavu ni za nečije hvala,ne treba to niko od nas da radi, ni ti mikalja , ni sara ni iko......
SVE SE U ŽIVOTU VRAAAATIIIII !!!!!!!
KAO BUMERANG !!!!
SVE IDE U KRUG !!!!!!!
Pa bila to karma,energija , Ili Bog...svaki veruje u nešto ili nekog......
ali vrati se......
A Saro vraća se i dobro,iako ne od tih kojima si ga dala,ali vrati će se......
neko to sve evidentira...mi smo samo zrnce peska...
nemaš od isterivanja pravde ništa