MOBING (MALTRETIRANJE)+ STRES = LOSA ISHRANA
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
Prošlog ponedeljka sam napisala da sam dobro, a inače kada mi je dobro i ne pišem mnogo na ovoj temi, uglavnom kada mi je loše. Dobro mi je i vikendom, to sam i napisala u današnjem postu.
Naravno da se trudim da me sve ovde ne dotiče previše. Samo i pored svog tog truda ostane osećaj da je sve trud i nekad izbije na površinu sve ono potisnuto i izbegavano. A i predugo traje ova situacija na poslu koja da je normalna ja ne bi ni bila ovde. Naravno da brojim dane do petka jer se ne osećam prijatno na poslu i u tom smislu sam i upotrebila izraz mucenje.
Nadam se da će uskoro otići odavde, mada s obzirom na ekonomsku krizu neće biti lako i brzo. Vrlo je malo oglasa i sl.
Naravno da se trudim da me sve ovde ne dotiče previše. Samo i pored svog tog truda ostane osećaj da je sve trud i nekad izbije na površinu sve ono potisnuto i izbegavano. A i predugo traje ova situacija na poslu koja da je normalna ja ne bi ni bila ovde. Naravno da brojim dane do petka jer se ne osećam prijatno na poslu i u tom smislu sam i upotrebila izraz mucenje.
Nadam se da će uskoro otići odavde, mada s obzirom na ekonomsku krizu neće biti lako i brzo. Vrlo je malo oglasa i sl.
- mikalja
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Bice i to !Kako kazu?Strpljen?SpashenMalinka Grujic napisao:Thethe ajde obećaj nam ,nama na ovoj temi da ćeš jednog ponedeljka otići na posao i da neće biti ,,mučenja,, već reci -ovu nedelju nedam nikom da je uništi ,ja ću biti dobro ,lepo ću se osećati i biću vesela,,Jer ako krećeš svakog ponedeljka s mišlju da će biti ,,mučenja,, onda ti to nesvesno i prizivaš.Zato te molim obećaj nam da ova nedelja neće biti takva pokušaj makar jedan dan da ti bude super i videćeš da će iza njega doći još jedan još bolji.Eksperimentiši bre malo ,pa gde ti je optimizam, mi ti bar na temi držimo fige. Čekam od tebe uspešan jedan dan i obavezno me izvesti ali neću![]()
već puno
![]()
![]()

"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
-
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Jan 13, 2009 8:03 pm
Hvala Mikalija na brizi super je bilo ja nostalgična pa kad odem izlečim se malo, neboli ništa više od duše ,kad telo boli popiješ tableticu pa prođe a s dušom neide baš tako lako ali ja nađem načina da i tu ranu zalečim, a sve ovo kako tešim našu Thethe je iz ličnog iskustva. Pa drage moje kako kažu naši stari ,,došlo vreme bolje biti živ nego mrtav,, i raymišljajte malo dublje o Mikalijinom citatu na kraju posta,fantastičan je za one koji žele da ga shvate. Podsvest je čudna rabota nemate pojma koliko je jaka i ona nikad nespava pa zato pazite šta želite (kao u onoj knjizi(super je)) možda će i da vam se ostvari.Zato poželite za sutra nešto lepo i poželite tako jako i verujte da će vam se ostvariti,Stopite VERU LJUBAV I NADU (osnovu pravoslavnog hrišćanstva) duboko u sebe i nepredajte se.
A sada laka vam i mirna noć.
P.S Mikalija ja neznam odkud i kako ti stavljaš te smajliće i gde ih nalaziš,super su nauči me molim teeee!

P.S Mikalija ja neznam odkud i kako ti stavljaš te smajliće i gde ih nalaziš,super su nauči me molim teeee!
Evo i ja da se javim kada mi je dobro. A razlog pored mojih ličnih je i to što je " mi querido" šef odsutan cele nedelje.
Hvala Mikailja na podršci, kao i Malinka Grujic. Naravno da treba i u teškoj situaciji naći nešto lepo, to se i trudim. Trudim se da uvek budem umerena, da ni u sreći ne pereteram, kao ni u tuzi. Koliko uspevam ne znam, sva usmerenja u pozzitivnom smeru su dobrodošla. Hvala.
Hvala Mikailja na podršci, kao i Malinka Grujic. Naravno da treba i u teškoj situaciji naći nešto lepo, to se i trudim. Trudim se da uvek budem umerena, da ni u sreći ne pereteram, kao ni u tuzi. Koliko uspevam ne znam, sva usmerenja u pozzitivnom smeru su dobrodošla. Hvala.
- mikalja
- Stalni član
Evo da Vas pozdravimMalinka Grujic napisao:Hvala Mikalija na brizi super je bilo ja nostalgična pa kad odem izlečim se malo, neboli ništa više od duše ,kad telo boli popiješ tableticu pa prođe a s dušom neide baš tako lako ali ja nađem načina da i tu ranu zalečim, a sve ovo kako tešim našu Thethe je iz ličnog iskustva. Pa drage moje kako kažu naši stari ,,došlo vreme bolje biti živ nego mrtav,, i raymišljajte malo dublje o Mikalijinom citatu na kraju posta,fantastičan je za one koji žele da ga shvate. Podsvest je čudna rabota nemate pojma koliko je jaka i ona nikad nespava pa zato pazite šta želite (kao u onoj knjizi(super je)) možda će i da vam se ostvari.Zato poželite za sutra nešto lepo i poželite tako jako i verujte da će vam se ostvariti,Stopite VERU LJUBAV I NADU (osnovu pravoslavnog hrišćanstva) duboko u sebe i nepredajte se.

P.S
Malinka :Ocu,' kako necu, ti' pokazati ,kako se stavljaju smajlici,awatari u potpisima i u toku pisanja posta!Poslala sam Vam pp malopre !I nadam se da cete se snaci?Ako Vam ne bude jasno ?Pitajte i chim budem mogla?Ja cu Vam odgovoriti !Uh

"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
- mikalja
- Stalni član
thethe napisao:Evo i ja da se javim kada mi je dobro. A razlog pored mojih ličnih je i to što je " mi querido" šef odsutan cele nedelje.

Neruda
- zmaj76
- Stalni član
- Pridružio se: Sub Dec 22, 2007 10:25 pm
Aloooo,ljudi,drago mi je da vidim da ste jos tu i da ste zivi !!
Samo da vas SVE pozdravim, nasla sam opasnu zaluđicu pa me nema,ali mislim na vas,ne brinite,samo se drzite,i pozdravite mi neshara,nek se javi,cisto da prokomentarise kako mu je u kutku,jel uziva u muzikici dok radi? nadam se da je oguglao na komentare,a zamislite ja pocela da uzivam u njima,hrane mi sujetu,konacno!!
Pa posle nek kazu vuk dlaku menja...
Sve vas voli zmajchek !!!

Samo da vas SVE pozdravim, nasla sam opasnu zaluđicu pa me nema,ali mislim na vas,ne brinite,samo se drzite,i pozdravite mi neshara,nek se javi,cisto da prokomentarise kako mu je u kutku,jel uziva u muzikici dok radi? nadam se da je oguglao na komentare,a zamislite ja pocela da uzivam u njima,hrane mi sujetu,konacno!!

- mikalja
- Stalni član
HaHaHa bash si me nasmejalazmaj76 napisao:Aloooo,ljudi,drago mi je da vidim da ste jos tu i da ste zivi !!![]()

Samo napred

Pozdrav za sve Vas, zmajchek samo napred i veliki kizzzz

Neruda
- zmaj76
- Stalni član
- Pridružio se: Sub Dec 22, 2007 10:25 pm

nema gojenja,trenira se,a i ljubav cini cuda,tope se kalorije samo od ljubavnih stihova...a tu su i snovi,nedosanjani...
pozdrav svim dobrim ljudima,starim i novim forumskim frendicama,vernim i nevernim,pozdrav i izdajicama...sve dodje na svoje,samo treba biti strpljiv..strpljen spasen...ko drugome jamu kopa...

- mikalja
- Stalni član
zmaj76 napisao:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nema gojenja,trenira se,a i ljubav cini cuda,tope se kalorije samo od ljubavnih stihova...a tu su i snovi,nedosanjani...
pozdrav svim dobrim ljudima,starim i novim forumskim frendicama,vernim i nevernim,pozdrav i izdajicama...sve dodje na svoje,samo treba biti strpljiv..strpljen spasen...ko drugome jamu kopa...
![]()
![]()

Pozdrav za thethe,Neshara,Malinku i naravno Dzej

Neruda
- mikalja
- Stalni član
Za Malinku Grujic! 
Mikalija ja neznam odkud i kako ti stavljaš te smajliće i gde ih nalaziš,super su nauči me molim teeee![/quote]
Poslala sam Vam poruku pp jednu juche i danas sam Vam poslala drugu da Vam bash uprostim kako se stavljaju smajlici
!Nadam se da cete se snaci ?
Prijatno i pozdrav za sve

Mikalija ja neznam odkud i kako ti stavljaš te smajliće i gde ih nalaziš,super su nauči me molim teeee![/quote]
Poslala sam Vam poruku pp jednu juche i danas sam Vam poslala drugu da Vam bash uprostim kako se stavljaju smajlici

Prijatno i pozdrav za sve

Neruda