MOBING (MALTRETIRANJE)+ STRES = LOSA ISHRANA

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Odgovori
thethe
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Nov 07, 2008 11:20 am

Post od thethe »

Prošlog ponedeljka sam napisala da sam dobro, a inače kada mi je dobro i ne pišem mnogo na ovoj temi, uglavnom kada mi je loše. Dobro mi je i vikendom, to sam i napisala u današnjem postu.
Naravno da se trudim da me sve ovde ne dotiče previše. Samo i pored svog tog truda ostane osećaj da je sve trud i nekad izbije na površinu sve ono potisnuto i izbegavano. A i predugo traje ova situacija na poslu koja da je normalna ja ne bi ni bila ovde. Naravno da brojim dane do petka jer se ne osećam prijatno na poslu i u tom smislu sam i upotrebila izraz mucenje.
Nadam se da će uskoro otići odavde, mada s obzirom na ekonomsku krizu neće biti lako i brzo. Vrlo je malo oglasa i sl.
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mikalja »

Malinka Grujic napisao:Thethe ajde obećaj nam ,nama na ovoj temi da ćeš jednog ponedeljka otići na posao i da neće biti ,,mučenja,, već reci -ovu nedelju nedam nikom da je uništi ,ja ću biti dobro ,lepo ću se osećati i biću vesela,,Jer ako krećeš svakog ponedeljka s mišlju da će biti ,,mučenja,, onda ti to nesvesno i prizivaš.Zato te molim obećaj nam da ova nedelja neće biti takva pokušaj makar jedan dan da ti bude super i videćeš da će iza njega doći još jedan još bolji.Eksperimentiši bre malo ,pa gde ti je optimizam, mi ti bar na temi držimo fige. Čekam od tebe uspešan jedan dan i obavezno me izvesti ali neću :cry: :x već puno :lol: :lol: :lol:
Bice i to !Kako kazu?Strpljen?Spashen :D !Pozdravljam vas i uvek kazem:Bit ce bolje :wink: ! Ne zivi se od tudje nesrece ,samo ipak kad se pogleda. kako neki ljudi zive?I shta se deshava ?Pa ljudi moji nije zalud ona ?Chovek je naj veca zivotinja i shta sve chovek, moze izdrzati? :cry: Tako da draga nasha thethe ,pogledaj tvoj problem' kao neshto shto je prolazno i nedaj Boze' vece muke :oops: !Malinka,' kako je bilo na Kosovu ?Veliki pozdrav za sve Vas!
SlikaSlika
Slika
"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Slika..Sviima..........
Slika
"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
Malinka Grujic
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Jan 13, 2009 8:03 pm

Post od Malinka Grujic »

Hvala Mikalija na brizi super je bilo ja nostalgična pa kad odem izlečim se malo, neboli ništa više od duše ,kad telo boli popiješ tableticu pa prođe a s dušom neide baš tako lako ali ja nađem načina da i tu ranu zalečim, a sve ovo kako tešim našu Thethe je iz ličnog iskustva. Pa drage moje kako kažu naši stari ,,došlo vreme bolje biti živ nego mrtav,, i raymišljajte malo dublje o Mikalijinom citatu na kraju posta,fantastičan je za one koji žele da ga shvate. Podsvest je čudna rabota nemate pojma koliko je jaka i ona nikad nespava pa zato pazite šta želite (kao u onoj knjizi(super je)) možda će i da vam se ostvari.Zato poželite za sutra nešto lepo i poželite tako jako i verujte da će vam se ostvariti,Stopite VERU LJUBAV I NADU (osnovu pravoslavnog hrišćanstva) duboko u sebe i nepredajte se.
A sada laka vam i mirna noć. :P
P.S Mikalija ja neznam odkud i kako ti stavljaš te smajliće i gde ih nalaziš,super su nauči me molim teeee!
thethe
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Nov 07, 2008 11:20 am

Post od thethe »

Evo i ja da se javim kada mi je dobro. A razlog pored mojih ličnih je i to što je " mi querido" šef odsutan cele nedelje.
Hvala Mikailja na podršci, kao i Malinka Grujic. Naravno da treba i u teškoj situaciji naći nešto lepo, to se i trudim. Trudim se da uvek budem umerena, da ni u sreći ne pereteram, kao ni u tuzi. Koliko uspevam ne znam, sva usmerenja u pozzitivnom smeru su dobrodošla. Hvala.
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Malinka Grujic napisao:Hvala Mikalija na brizi super je bilo ja nostalgična pa kad odem izlečim se malo, neboli ništa više od duše ,kad telo boli popiješ tableticu pa prođe a s dušom neide baš tako lako ali ja nađem načina da i tu ranu zalečim, a sve ovo kako tešim našu Thethe je iz ličnog iskustva. Pa drage moje kako kažu naši stari ,,došlo vreme bolje biti živ nego mrtav,, i raymišljajte malo dublje o Mikalijinom citatu na kraju posta,fantastičan je za one koji žele da ga shvate. Podsvest je čudna rabota nemate pojma koliko je jaka i ona nikad nespava pa zato pazite šta želite (kao u onoj knjizi(super je)) možda će i da vam se ostvari.Zato poželite za sutra nešto lepo i poželite tako jako i verujte da će vam se ostvariti,Stopite VERU LJUBAV I NADU (osnovu pravoslavnog hrišćanstva) duboko u sebe i nepredajte se.
A sada laka vam i mirna noć. :P
P.S Mikalija ja neznam odkud i kako ti stavljaš te smajliće i gde ih nalaziš,super su nauči me molim teeee!
Evo da Vas pozdravim :wink: !Drago mi ja Malinka da Vam je bilo super na Kosovu !Naravno da je nostalgija bolna :( !Dobro to znam po svom jedinom detetu :cry:!Ali opet kazem :Nek je samo ziva i zdrava ,ma gde bila?Dace Bog nadajmo se boljem !A tek da je nateza dushevna bol i to dobro znam ,po mnogo chemu u zivotu !Da nebi ponavljala mozete ovde prochitati ,na mom prvom ili drugom postu !Tu sam odprilike pisala, ili ti zalila' se na mobingovanje "ZIVOTA"** benog!Pozdravljam puno thethe i da joj opet kazem :Chuvaj sreco zivce za,(ne) daj Boze vece probleme !Jer uvek od goreg' ima gore a i od boljeg ima BoLje!Posao zna biti problem, ali bit ce leba :wink: chuvaj ti to zdravlje!
P.S
Malinka :Ocu,' kako necu, ti' pokazati ,kako se stavljaju smajlici,awatari u potpisima i u toku pisanja posta!Poslala sam Vam pp malopre !I nadam se da cete se snaci?Ako Vam ne bude jasno ?Pitajte i chim budem mogla?Ja cu Vam odgovoriti !Uh Slika pozdravljam Vas moram neshto da zavrshim SlikaPa se pishemo !Mnogooo Slika za thethe Malinku Neshara i za sve koji svracaju tu :D
Slika
Neruda
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

thethe napisao:Evo i ja da se javim kada mi je dobro. A razlog pored mojih ličnih je i to što je " mi querido" šef odsutan cele nedelje.
Hvala Mikailja na podršci, kao i Malinka Grujic. Naravno da treba i u teškoj situaciji naći nešto lepo, to se i trudim. Trudim se da uvek budem umerena, da ni u sreći ne pereteram, kao ni u tuzi. Koliko uspevam ne znam, sva usmerenja u pozzitivnom smeru su dobrodošla. Hvala.
:D :D :D E bash me raduje da ti je dobro !Razlozi bili tvoji lichni ,pa i da su zbog odsustva shefa I to cele Nedelje :) :) :) !Nadam se da si mu rekla?Putuj Igumane za manastir ne brini :wink: hehehe
Slika
Slika
Neruda
Korisnikov avatar
zmaj76
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 22, 2007 10:25 pm

Post od zmaj76 »

Aloooo,ljudi,drago mi je da vidim da ste jos tu i da ste zivi !! :lol:
Samo da vas SVE pozdravim, nasla sam opasnu zaluđicu pa me nema,ali mislim na vas,ne brinite,samo se drzite,i pozdravite mi neshara,nek se javi,cisto da prokomentarise kako mu je u kutku,jel uziva u muzikici dok radi? nadam se da je oguglao na komentare,a zamislite ja pocela da uzivam u njima,hrane mi sujetu,konacno!!
Pa posle nek kazu vuk dlaku menja... :D
Sve vas voli zmajchek !!!
:wink:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

zmaj76 napisao:Aloooo,ljudi,drago mi je da vidim da ste jos tu i da ste zivi !! :lol:
Samo da vas SVE pozdravim, nasla sam opasnu zaluđicu pa me nema,ali mislim na vas,ne brinite,samo se drzite,i pozdravite mi neshara,nek se javi,cisto da prokomentarise kako mu je u kutku,jel uziva u muzikici dok radi? nadam se da je oguglao na komentare,a zamislite ja pocela da uzivam u njima,hrane mi sujetu,konacno!!
Pa posle nek kazu vuk dlaku menja... :D
Sve vas voli zmajchek !!!
:wink:
HaHaHa bash si me nasmejala :D !Prava si zmajitza !Drago je i meni/nama da si ziva i ti i zdrava i tako raspolozena :lol: :lol: :lol: !Vidi se da si nashla zaludjitzu dobru ,Bogami si i mnigima zaludjicu dobru donela ,pa su zaludjeni :o !Dovoljno je da se pojavish i Zmaj kao zmaj :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: !!A i vidi se da si pochela uzivati i u zajedljivim komentarima ,tako i treba :wink: !Samo ako se i "hranish "sa njima nemoj da se ugojish i ako znam da si mrshavitza :P
Samo napred :D
Pozdrav za sve Vas, zmajchek samo napred i veliki kizzzz :wink:
Slika
Neruda
Korisnikov avatar
zmaj76
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 22, 2007 10:25 pm

Post od zmaj76 »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nema gojenja,trenira se,a i ljubav cini cuda,tope se kalorije samo od ljubavnih stihova...a tu su i snovi,nedosanjani...
pozdrav svim dobrim ljudima,starim i novim forumskim frendicama,vernim i nevernim,pozdrav i izdajicama...sve dodje na svoje,samo treba biti strpljiv..strpljen spasen...ko drugome jamu kopa...
:lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

zmaj76 napisao::lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nema gojenja,trenira se,a i ljubav cini cuda,tope se kalorije samo od ljubavnih stihova...a tu su i snovi,nedosanjani...
pozdrav svim dobrim ljudima,starim i novim forumskim frendicama,vernim i nevernim,pozdrav i izdajicama...sve dodje na svoje,samo treba biti strpljiv..strpljen spasen...ko drugome jamu kopa...
:lol: :lol: :lol:
:D :D :D Bez obzira na to koliko se trudiš da bi uspio, uvijek se nađe neko tko se isto toliko trudi da ne uspesh. :lol: :lol: :lol: SlikaNe znas mozda, mnogo o nogometu. Ali znam što je gol,Slika a to je vjerovatno najvažnija stvar u nogometu. :wink:
Pozdrav za thethe,Neshara,Malinku i naravno Dzej :wink: hehe ops "zaljubljenu"Slika Zmajitzu :D
Slika
Neruda
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Za Malinku Grujic! ;)
Mikalija ja neznam odkud i kako ti stavljaš te smajliće i gde ih nalaziš,super su nauči me molim teeee![/quote]
Poslala sam Vam poruku pp jednu juche i danas sam Vam poslala drugu da Vam bash uprostim kako se stavljaju smajlici :D !Nadam se da cete se snaci ?
Prijatno i pozdrav za sve Slika
Slika
Neruda
lujka
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Jul 26, 2008 8:48 pm

Post od lujka »

:D :D :D

POZDRAV SVOJ ЋENSKOJ POPULACIJI !!!!

MOJE DAME ЋELIM VAM SRETAN 8. MART.

:D :D :D :D :D :D :D :D

lukica.
Kako je lepo biti mlad.