MOBING (MALTRETIRANJE)+ STRES = LOSA ISHRANA

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Odgovori
thethe
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Nov 07, 2008 11:20 am

Post od thethe »

Pozdrav za sve. Živa sam. Na poslu po starom. Još sam tu, tražim nešto drugo. U međuvremenu trudim se da mi bude što lakše.
Čitam ove poruke o auri, smislu života i sl. i naravno da se slažem sa svim tim, ali nije to baš tako jednostavno primeniti u praksi. U normalnim okolnostima da, ali u nenormalnim ne tako lako. Čovek se uvek trudi i treba da se trudi da ne prima stvari lično. Ja to isto radim, ali nekad iskoči svo to trpljenje i čovek mora da se isprazni. Imam i ja svoje hobije gde se oslobađam stresa, gde nalazim sebe i sl. Trudim se i prilično uspevam da e distanciram od loših stvari na poslu, ali nije to uvek moguće i ostane negde skriveno.
Naravno znam da ima i gorih situacija u životu i znam šta sve čovek može da preživi. Evo pre nekoliko dana je bila godišnjica holokausta i moglo se dosta čuti o patnjama i o tome šta su sve ljudi preživeli.
To sve pomaže da čovek ostane pribran koliko god može u situaciji mobinga, što priznaćete nije normalna situacija i iz nje treba izaći. Može se trpeti neko vreme, ali mora da se reši na neki način. Najbolje za neki prihvatljiv način za žrtvu. Kao što sam ranije rekla ja ignorišem dosta loših stvari na poslu, radim svoj posao i tražim novi. Kada mi je baš nesnosno odem na pauzu, na odmor ili bolovanje. Nedelju dana van ringa može da obnovi čoveka, ne u potpunosti naravno, ali da ga pripremi za dalje dok se problem ne reši.
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mikalja »

thethe napisao:Pozdrav za sve. Živa sam. Na poslu po starom. Još sam tu, tražim nešto drugo. U međuvremenu trudim se da mi bude što lakše.
Čitam ove poruke o auri, smislu života i sl. i naravno da se slažem sa svim tim, ali nije to baš tako jednostavno primeniti u praksi. U normalnim okolnostima da, ali u nenormalnim ne tako lako. Čovek se uvek trudi i treba da se trudi da ne prima stvari lično. Ja to isto radim, ali nekad iskoči svo to trpljenje i čovek mora da se isprazni. Imam i ja svoje hobije gde se oslobađam stresa, gde nalazim sebe i sl. Trudim se i prilično uspevam da e distanciram od loših stvari na poslu, ali nije to uvek moguće i ostane negde skriveno.
Naravno znam da ima i gorih situacija u životu i znam šta sve čovek može da preživi. Evo pre nekoliko dana je bila godišnjica holokausta i moglo se dosta čuti o patnjama i o tome šta su sve ljudi preživeli.
To sve pomaže da čovek ostane pribran koliko god može u situaciji mobinga, što priznaćete nije normalna situacija i iz nje treba izaći. Može se trpeti neko vreme, ali mora da se reši na neki način. Najbolje za neki prihvatljiv način za žrtvu. Kao što sam ranije rekla ja ignorišem dosta loših stvari na poslu, radim svoj posao i tražim novi. Kada mi je baš nesnosno odem na pauzu, na odmor ili bolovanje. Nedelju dana van ringa može da obnovi čoveka, ne u potpunosti naravno, ali da ga pripremi za dalje dok se problem ne reši.
Bash mi je drago da si se javila !Svratih da vidim ima li Vas i kako ste?Sve u svemu ,znachi' isto :roll: !Pa uvek se vodi s`tim da ce biti bolje :wink: !Ti si jaka lichnost ,znash svoj posao a sredit ce se sve ',videt cesh kao i kod Neshara!Iskrene pozdrave shaljem thethe i Nesharu sa zeljom da sledeci put kad natrchim ovde da ih zateknem sa mnogo vishe optimizma !Ko zna ?Mozda i nekim boljim radnim mestom, na kom ce biti mnogo sretjniji,' i sa vishe osmeha na licu!Pozdrav za Gdju Milanku kao i za sve koji svracaju josh na ovu temu!
P.S
Samo gledajte da se shto manje nervirate!Pustite ,trudite se da nevidite ono shto Vam ne prija a i da ne chujete, ono shto ne bih zeleli da chujete i sami sebe,' zashtitite od gluposti i nerviranja! :wink:
Slika
"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
Malinka Grujic
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Jan 13, 2009 8:03 pm

HVALA MIKALIJA

Post od Malinka Grujic »

OD VAS SE MOGU ČUTI LEPE PORUKE , JEDNE ISKUSNE OSOBE PRETPOSTAVLJAM I MLADE DUHOM. DOPADA MI SE I VAŠA PORUKA NA KRAJU TEKSTA, POŠTO ME FORUMAŠICE IZ DIJETE KOJA HRANI DUH OPOMINJU DA MOJI TEKSTOVI PRIPADAJU TOJ TEMI SELIM SE TAMO A KO NALAZI SEBE U MOJIM TEKSTOVIMA NEKA SKOKNE I NA TOJ TEMI.

ŽIVOT SE ODVIJA IZNUTRA KA SPOLJA
UKOLIKO STE SREĆNI,
SREĆNI STE ZBOG ONOGA ŠTO JE U VAMA
UKOLIKO STE TUŽNI,
TUŽNI STE ZBOG ONOGA ŠTO SE ODIGRAVA UVAMA,,
A za thethe jedna poruka(Abraham Linkoln) VEĆINA LJUDI JE SREĆNA U ONOJ MERI U KOJOJ ODLUČI DA TO BUDE.
PS nisam u LDPu ali od VAS ZAVISI. :P
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Samo da Vas pozdravim sve!Nadam se da ste dobro?Neshar,thethe i Gdju Malinku ,kao i sve koji posecuju ovu temuSlika
Slika
"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
thethe
Novi član
Novi član

Post od thethe »

Pozdrav za sve. Dobro sam koliko je to moguće. Ns poslu po starom. Još ništa novo na vidiku. Polovina je nedelje, a danas i u petak izlazim službeno iz kancelarije tako da ću veći deo dana biti napolju, što mi odmah popravi raspoloženje.
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

thethe napisao:Pozdrav za sve. Dobro sam koliko je to moguće. Ns poslu po starom. Još ništa novo na vidiku. Polovina je nedelje, a danas i u petak izlazim službeno iz kancelarije tako da ću veći deo dana biti napolju, što mi odmah popravi raspoloženje.
Dobro je da si se javila :lol: !Bit ce bolje :wink: !Danas izlazish sluzbeno, prekosutra sluzbeno :roll: i eto kraj Nedelje ! I tako u krug! Sve ce proci i dobro i zlo !Samo pokushaj se shto manje nervirati :wink: Nishta nije vechno ,uzivaj koliko god mozesh i raduj se zivotu ma kakav bio ,drugog nemamo :roll: !Pozdravche za sve :)
SlikaSlika
Slika
Neruda
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Nema mojih mobingasha,Slika nerade i ponedeljak :P !Odmorite se lepo ! I da se napunite sa dosta pozitivne energije :D :D :D :D
Slika
Veliki pozdrav za sve. .. :lol: :lol: :lol:
Slika
Neruda
thethe
Novi član
Novi član

Post od thethe »

Pozdrav svima. Juče bio neradni dan, što znači radna nedelja smanjena za 1 dan.
Kod mene još ništa novo. Početak je nedelje, dobro sam.
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

thethe napisao:Pozdrav svima. Juče bio neradni dan, što znači radna nedelja smanjena za 1 dan.
Kod mene još ništa novo. Početak je nedelje, dobro sam.
Drago mi je da si dobro :wink: bit tje josh i bolje :wink: Veliki pozdrav za thethe i ostale koji natrche :)
Slika
Neruda
lujka
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Jul 26, 2008 8:48 pm

Post od lujka »

:D :D :D :D :D :D :D

Pozdrav MOBINGOVCIMA !

Padaj, padaj, snjeћe bijeli............

Gledajuжi kako snijeg pada vani zaboravljam sve љto me ljuti.

Divno je biti sreжan, to ћelim i Vama. :lol: :lol: :lol:
Kako je lepo biti mlad.
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Oooooo :D ,konachno si i ti Lukja odluchila da se Slika javish?Bash mi je drago,i ovde ima snega ,samo ima leda :x pa se polomi narod :o !Neka si ti nama vesela i tako raspolozena ,pa makar i zbog snega-->Slika!Znachi u Bosni sneg pada :lol: :lol: :lol: !Budi mi pozdravljena i svrati ponekad :) !A sad pozdrav za lujku ,thethe ,Neshara,Malinku i za sve koji ovde svrate!A sad veliki pozdrav i neestajem Slika!Nastece i mobing :wink:
Slika
Neruda
Malinka Grujic
Stalni član
Stalni  član

Post od Malinka Grujic »

Pozdrav za sve a narocito za MIKALIJU . ODOH ja sutra za KOSOVO RAVNO da vidim sta nam rade braća Š.... HMMM M nogo su mi se uželeli pa rekoh eto da ih posetim.
Možda tamo sunce sija meni to mnogo prija tra la la la :lol: :lol: odoh ja u pevače a sad pozdrav za sve mobingovce i ćao
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Malinka Grujic napisao:Pozdrav za sve a narocito za MIKALIJU . ODOH ja sutra za KOSOVO RAVNO da vidim sta nam rade braća Š.... HMMM M nogo su mi se uželeli pa rekoh eto da ih posetim.
Možda tamo sunce sija meni to mnogo prija tra la la la :lol: :lol: odoh ja u pevače a sad pozdrav za sve mobingovce i ćao
Fala Malinka na posebnim pozdravima :) koje uzvracam istom merom!Vidim putujesh sutra na Kosovo nashe!"Nashe" eh puste zelje :cry: i nade!Zelim Vam sretjan put i da ,prodjete bez problema !Dacu Vam ovog charobnjaka Slikapa da tu "bracu Š... sa ovim shtapicem charobnim ,pretvorish u Slika zaledi ih :D :D :D
Pozdrav!!!!!!!!!
Slika
Neruda
thethe
Novi član
Novi član

Post od thethe »

Pozdrav svima. Ponedeljak je i nova radna nedelja. Treba izdržati do petka. Prošli petak mi je bio baš grozan. Trebala sam da idem na službeni put ali zbog nevremena je odložen i ostala sam u kancelariji. Da li što sam se psihički bila spremila da ne budem taj dan u kancelariji ili zbog nečeg drugog, ali bilo mi je neizdrživo. Prošlo je i posle dva dana nisam mislila na posao, te sam napunila baterije. Sada sam pripremljena na 5 dana "mučenja", a inače 2 sata do kraja radnog dana. Ponedeljkom mi je uvek bolje, petak me ubije, ali ne svaki.

Nadam se da ste svi dobro.
Malinka Grujic
Stalni član
Stalni  član

Post od Malinka Grujic »

Thethe ajde obećaj nam ,nama na ovoj temi da ćeš jednog ponedeljka otići na posao i da neće biti ,,mučenja,, već reci -ovu nedelju nedam nikom da je uništi ,ja ću biti dobro ,lepo ću se osećati i biću vesela,,Jer ako krećeš svakog ponedeljka s mišlju da će biti ,,mučenja,, onda ti to nesvesno i prizivaš.Zato te molim obećaj nam da ova nedelja neće biti takva pokušaj makar jedan dan da ti bude super i videćeš da će iza njega doći još jedan još bolji.Eksperimentiši bre malo ,pa gde ti je optimizam, mi ti bar na temi držimo fige. Čekam od tebe uspešan jedan dan i obavezno me izvesti ali neću :cry: :x već puno :lol: :lol: :lol:
Odgovori