MOBING (MALTRETIRANJE)+ STRES = LOSA ISHRANA

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Odgovori
Neshar
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Sep 27, 2008 3:38 pm

Post od Neshar »

pozdrav svima ljudi....

drago mi je da citam ovde toliko lepih postova i da ste puni neke pozitivne energije

zmaj.... hvala na pozdravima.. bas mi drago sto si uspela da zlurade komentare okrenes u svoju korist da ti hrane sujetu..

ja sam malo zadnjih dve tri nedelje vise zaokupiran zdravstvenim stanjem pa se oko toga brinem tako da na "moje" kretene i ne obracam paznju a i cini mi se da su se i oni malo smirili.. ili je to zatisje pred buru.. ko zna sta mi spremaju... ko ih sisa...

i dalje sam u svom kutku, muzikica, kafica, net, filmici, serije... ma sve sam napravio da mi godi...

jos samo da se naviknem na ovo radno vreme od 8 do 4.. znam da mnogi ceznu za tim, ali ja nikako ne mogu da se nakanem da 5 dana za redom ustajem u 6 da bih isao na posao.. ne mogu da se nakanem da ustanem nikako.. ranije sam bre radio od 3-4 dva dana pa jedan dan slobodan pa mi nikako nije smetalo.. isao sam pevajuci, bukvalno, na posao.. izgleda da su mi na elan i raspolozenej uticali i "kolege".... al dobro.... naucicu da se nosim i sa tim...

nadam se da ste mi svi dobro i da nemate puno problema...

veliki pozdrav za sve......
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mikalja »

lujka napisao::D :D :D

POZDRAV SVOJ ŽENSKOJ POPULACIJI !!!!

MOJE DAME ŽELIM VAM SRETAN 8. MART.

:D :D :D :D :D :D :D :D

lukica.
I od mene tokodje :D

ОСМИ МАРТ

Нешто нам се замислио тата
пара нема поклони су скупи
незна шта радит с осмог марта
нашој мами нешто би да купи.

Узе цвркут птичица у лугу
скиде с неба шареницу дугу
па је стави мами око врата
као ланчић од сувога злата.

И звјездице скинуо је сјајне
са широког небескога свода
нашој мами пут да свијетле
кроз живот да слободно хода.

Марко Љ. Ружичић
:D
Slika
"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

lujka napisao:Pa drage moje

dame , SREĆAN VAM 8. MART.

Posebno uz čestitke i pozdrav Mikici.
Hvala lujka-Biljo takodje i tebi posebni pozdravi :wink: :D Slika
ZA sve zene http://www.youtube.com/watch?v=_fvAgr6ULFU
Slika
"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Neshar napisao:pozdrav svima ljudi....

drago mi je da citam ovde toliko lepih postova i da ste puni neke pozitivne energije

zmaj.... hvala na pozdravima.. bas mi drago sto si uspela da zlurade komentare okrenes u svoju korist da ti hrane sujetu..

ja sam malo zadnjih dve tri nedelje vise zaokupiran zdravstvenim stanjem pa se oko toga brinem tako da na "moje" kretene i ne obracam paznju a i cini mi se da su se i oni malo smirili.. ili je to zatisje pred buru.. ko zna sta mi spremaju... ko ih sisa...

i dalje sam u svom kutku, muzikica, kafica, net, filmici, serije... ma sve sam napravio da mi godi...

jos samo da se naviknem na ovo radno vreme od 8 do 4.. znam da mnogi ceznu za tim, ali ja nikako ne mogu da se nakanem da 5 dana za redom ustajem u 6 da bih isao na posao.. ne mogu da se nakanem da ustanem nikako.. ranije sam bre radio od 3-4 dva dana pa jedan dan slobodan pa mi nikako nije smetalo.. isao sam pevajuci, bukvalno, na posao.. izgleda da su mi na elan i raspolozenej uticali i "kolege".... al dobro.... naucicu da se nosim i sa tim...

Pozdrav za Neshara!
Malo sam proshetala sajtom, i vidim da si bash ,'zaokupiran sa zdravstvenim' problemima!Ne daj se "Jeremijo" :P ,moje skromno mishljenje da je to na nervnoj bazi !Malo se trgni, i nemisli toliko o poslu i "kolegama" videt cesh. kako ce se i ti problemi srediti !Cut' opet ,fala Bogu ,dok ti na poslu mozes slushati mjuzu ,gledati filmove nije to tako crno :roll: !Znam da se ne zivi od tudje muke ,ali kakvih poslova ima?Da ljudi dodju do komada hleba? :oops: Glavu gore mali :D i chuvaj to ZDRAVLJA,' a sve drugo je ?DRUGO..VERUJ MI!,
Pozdrav za tebe veliki ,Malinku ,Lujku ,Zmajitzu ,thethe,snsaru ma Neshar vidish da si kao sheik :lol: :lol: :lol: :lol: blazen medj zenama :lol: :lol: :lol: !
Ljubim Vas sve :D
Slika
Neruda
Neshar
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Sep 27, 2008 3:38 pm

Post od Neshar »

hvala mikalja.....
to je iskereno jos jedino sto me drzi na poslu.. cinjenica da neki nemaju ili rade jos gore poslove tako da cim mi dodje neki trenutak jdikovki, setim se da je nekima gore i da i meni moze biti gore...

sto se tice sindroma " jeremije", potpuno sam ga svestan nazalost, znam da ima dosta hipohondrije ali jednostavno citas simptome, ne mogu da ne mislim na njih nazalost, totalno me preokupiraju... :roll: :roll: jeb ga bice bolje...

a za ovo sheik.... :lol: :lol:

pozdrav za sve.....
Korisnikov avatar
zmaj76
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 22, 2007 10:25 pm

Post od zmaj76 »

Neshar napisao:pozdrav svima ljudi....

Ooooooooo,neshar,drago mi je da si skoknuo malkice i ovde, i da ti je ok na poslu,koliko može biti...ja retko svratim na forum..a ti se javi kad ima šta novo... :wink: ja trenutno uživam u svojoj cankelariji,muzikicu slušam na yuo tube,ako mi se ne sviđa sa radija,pa je uglavnom ok,radi se bašš dosta al preživljavam.. :lol:

SVIM OSTALIM ŽENAMA ..AJD DA NAM ČESTITAM DAN 8-I,MADA SE JA NE PALIM BAŠ NA TE PRAZNIKE !!! :lol:
UŽIVAJTEEEEE !!!!!!
:wink:
Malinka Grujic
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Jan 13, 2009 8:03 pm

Post od Malinka Grujic »

POZDRAV MIKALIJA A I OSTALE
Proradi moje sokoćalo pa eto i mene na temi gde smo ono stali?
:o
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

OhoHoo :D vidim da se svraca ovde :D .Ako ,ako i treba tako!Drago mi je da ste pozitivniji i da ste mi dobro !Ovo DOBRO posebno naglashavam nashem muskom unikatu Nesharu :wink: !Kako moze da misli o bolesti ,kad smo ga ovako opkolile :P !Vreme je lepo "kao" napolju ali mi ochi suze i nos curi pa cu biti kratka ,ne vidim dobro od suza (prehlada,gripa ili shta vec?)Sad cu da Vas pozdravim sve ,pa drugi put ce se pisati vishe!Pozdravljam Vas al ne ljubim ,da ne predje na Vas :D !Zmaj76 (Zmajchek si pravi pozic,za veselu zmajitzu ).I ja veruj udjem na minut dva, poretko ,'toliko da Vas pozdravim i obidjem!Valja sad napolje isterati svu prljavshtinu iz kuce ,koju nam zima parkira u istu!Tako da za komp retko sedam,bash kad moram pogledati poshtu,chuti se sa cerom mojom i ovako Vas da obidjem!Zmaj76 ni ja taj osmi martic neshto nikad nisam volela,samo eto opet NEK nam je srecan i deveti i deseti i svi dani u god :wink: !Pozdrav za thethe,Malinku,lujku ,zmaj76 i za nasheg sheika Neshara :lol: :lol: :lol: !Budite mi zdravi i veseli pa pishemo se kad se stigne !Pozdrav za sve koji svrate na ovu temu ,dobro nam doshli zajedno da oteramo mobing :wink: Slika
Slika
Neruda
lujka
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Jul 26, 2008 8:48 pm

Post od lujka »

:D :D :D

Divan nam ovaj dan, ovaj dan,
..........................................

Pozdrav svima na ovom forumu.
Kako je lepo biti mlad.
lujka
Aktivan član
Aktivan član

Post od lujka »

:D Slika

Mobingasice, da li su vas se sjetili u preduzecu.
Ja moram da se pohvalim dobila sam poklon, od 15 zenica nas 4.

Eto tako ti je to, strpljen spasen.

Pozdrav od Luki.
Kako je lepo biti mlad.
thethe
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Nov 07, 2008 11:20 am

Post od thethe »

Pozdrav svima. Lep dan. I nije tako lose.
Kod mene u firmi za dan zena se nista ne dobija. Nije bilo otkad radim ovde. Drago mi je zbog vas koje ste dobile poklone.
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

thethe napisao:Pozdrav svima. Lep dan. I nije tako lose.
Kod mene u firmi za dan zena se nista ne dobija. Nije bilo otkad radim ovde. Drago mi je zbog vas koje ste dobile poklone.
Ma bitno je da si ti dobro!A za poklone?Menje vishe ,evo ja ti shaljem ovu buba maru a kako i sama znash?Ona donosi srecu :D Slika!Mnogo pozdrava :wink:
Slika
Neruda
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

lujka napisao::D Slika

Pozdrav od Luki.
Poshto si jedna od tih 4 koje su dobile poklon :wink: !Evo-i ja ti poklanjam ovu tortu Isidoru SlikaBjelicu :D
Mene se setio moj muz i cera a bilo je i prijatelja ! :wink: :D
Slika
Neruda
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

lujka napisao::D :D :D

Divan nam ovaj dan, ovaj dan,
..........................................

Pozdrav svima na ovom forumu.
I danas je lep dan --Pa da Vam poklonim ovu torticu ,jest da je dechija a moze biti i Vasha :wink: SlikaKad nesmem ja evo pochastite se Vi :D Slika!A Sad jedno "parchence" za nashu Lujku :lol: :lol: Slikai za dechurliju koja --ono donose po ruzu ,sa samo njihovim dechijim ne iskvarenim zeljitzama :)Slika
Pozdrav Slika
Slika
Neruda
lujka
Aktivan član
Aktivan član

Post od lujka »

mikalja napisao:
lujka napisao::D Slika

Pozdrav od Luki.
Poshto si jedna od tih 4 koje su dobile poklon :wink: !Evo-i ja ti poklanjam ovu tortu Isidoru SlikaBjelicu :D
Mene se setio moj muz i cera a bilo je i prijatelja ! :wink: :D
Mikice, hvala na poklonu.

Imam da se pohvalim, poloћila sam engleski 3 programa LCDL-a . u petak idem na 4. Nadam se da жe i 4 biti uspjeљan.

Stara ћena mozak aktivirala, ha,ha,ha. :D :D
Kako je lepo biti mlad.
Odgovori