MOBING (MALTRETIRANJE)+ STRES = LOSA ISHRANA

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Odgovori
Korisnikov avatar
zmaj76
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 22, 2007 10:25 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od zmaj76 »

Hej,pozdravčić za vas dvoje!!
sve mi j jasno i sve znam šta pričate,ali neshar,u svakoj firmi,velikoj,maloj ,ima pričica,spletkarenja,ogovaranja,zabadanja noževa,jbg,došlo takvo neko luuudo vreme... :lol: kakav god da si,pa taman i da im "pereš noge" nećeš valjati,pa uživaj u tvom kutku,za compom,veruj mi ,mnogi bi "ubili "za taj mir"!!!
pa još možeš da slušaš muziku koju voliš...čovečeeee,mrzzzim teeeeeee !!!!!!!!
:lol:
zez,naravno...
i ne treba verovati nikom,služba je služba , a družba družba,ljudi se prodaju jako jeftino,i to znam...
ja ne znam osobu koja ne broji dane do petka,bar ne u mojoj firmi.....brojim i ja...ha,još sutra...pa vikeeeend !!!
i uvek kažem sebi kad mi se desi neko sr*** da sam srećna što sam ovakva kakva sam ,uvek !!!
pozdravčić,i uživajte,sutra je petak!!!
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm

Post od mikalja »

Eheej evo i mene da Vas pozdravim :D :D :D !Draga thethe ,bit ce bolje ,imaj nadu!Jer kako kazu?Dok ima nade ima i nas!Ja se nadam da cesh dobiti zeljeni posao u ovoj godini!Vidish Neshar ima posao koji obozava i voli ali ne moze da uziva u istom zbog ne ljudi koji ga okruzuju!Svuda vlada dvolichnost,podmuklost :x !I sad ako nisi isti kao i okolina (ljudi ) koji te okruzuju ?Ljudi puni zlobe, cinizma, to deluje na ljude koji vole svoj posao a teshko im je ,jer ih sputavaju zli pogledi !Neshara shvatam u potpunosti shta je hteo reci i kako mu je :-? !Jer on VOLI svoj posao ,samo shto bi on voleo da ima PRIJATELJE na poslu !Sa kojima bi mogao podeliti osmehe i prichice uz kafu!Pomoc ponuditi i potraziti od istih!Teshko je biti u jednoj prostoriji i raditi i biti okruzen zlobom cinizmom :oops: !To zna da boli jako !Nadam se da ce se srediti to uskoro ?Jer svi smo mi na neki nachin ,manje vishe okruzeni negativnim ljudima ,pakosnim i koji bi te pregazili i pljunu na sve shto je dobro u Vama za radi svoga doopeta!Samo nishta nije vechno !Ni patnja ni tuga ni bol !Vrati se to ,jer zloba i podlost imaju bumerang ogroman !Uvek bilo i bit ce :wink: Zato izdrzite josh neki period i bit ce bolje! Bar Vam ja zelim i NADAM SE!UZ VAS SAM thethe i Neshar !Budite mi pozdravljeni !Vreme je ooooodvratno ,kishetina koja nam donese viruse !Samo izdrzat cemo mi i to !
:P :D :D :D
Pozdrav i sve najbolje :D !Nedajte see
Slika
"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
Neshar
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Sep 27, 2008 3:38 pm

Post od Neshar »

hvala na porukama ljudi..

mikalja potpuno si u pravu.. ja volim ljude, na vecini poslova do sada sam nalazio drustvo sa kojima je bilo super, normalni ljudi, isli na zezanja, pricali, zezali se... nazalost, ovo je za mene totalno nova situacija u kojoj stvarno ne mogu da se snadjem... krenuo sam otvoreno, oni djonom.... strasno......

u svakom prvo trazim nesto dobro... i onda se nazalost razocaram... naravno, i nazalost, tokom godina sam poceo da menjam pristup i da se menjam, to sam uvideo, ali i dalje u meni cuci onaj koji se nada boljem...

posao ne da ne planiram da menjam, pala mi je na pamet takva pomisao ali u ovim vremenima razmisljam da ipak treba da budem srecan da imam kakav takav posao pa onda se pokunjim i cutim... sto kaze zmaj, mnogi bi ubili za kutak, za muzikicu na kompu, net..... ipak se time tesim... ali takva sam osoba da bih vise sa normalnim ljudima se smejao, pricao, planirao neko zezanje...... ali takvih nema oko mene u ovoj sluzbi.... :( :(

zato sam se ucaurio u ovaj kutak i teram.... videcemo.. malo su se i oni primirili ali vidim u prolazima tu pakost i zlobu... sad njima smeta sto sam ja odvojen i sto imam kutak...... sto im ne pokazujem svoje nerviranje..... i naravno krecu price, spletke...... pakosti.....
hunter
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Nov 17, 2008 1:46 am
Lokacija: Lugar i PSIHOLOG ANALITICKE ORIJENTACIJE VODJEN LJUBAVLJU KRENU' U BESPUCE OHHHHH ZMEJEVI, ZMAJEVI!
Kontakt:

Post od hunter »

Iscauri se iz kutka mladicu!
Na poslu si da radis, a ne da slusas muziku i sa kolegama planiras zezanje... pa imas valjda nekog prioritetnijeg od kolega sa posla, devojku, zenu, decu, prijatelje stare! Na poslu uvek drzi sebe u diskreciji jer ce kolege sve sto saznaju o tebi iskoristiti protiv tebe, bilo to dobro ili lose! Shvaticete ima vremena! Mobing je izmisljeno stanje!
hunter
Stalni član
Stalni član
Lokacija: Lugar i PSIHOLOG ANALITICKE ORIJENTACIJE VODJEN LJUBAVLJU KRENU' U BESPUCE OHHHHH ZMEJEVI, ZMAJEVI!
Kontakt:

Post od hunter »

Na kraju krajeva, ako mislis da ima bolje, promenis posao! U Srbiji ima radnih mesta, ali nema radnika! Mislim, ima ih, ali bi svi da sefuju!
Malinka Grujic
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Jan 13, 2009 8:03 pm

Post od Malinka Grujic »

Ja sam nova na ovom forumu a jeste li čuli narode da svi mi imamo auru koja nas štiti od negativnog uticaja loših ljudi. Verujte mi ako je jaka nemože vam niko ništa ali vaša je očigledno negde probušena Prvo popričajte sami sa sobom a onda potražite pomoć pre svega od stručnih ljudi.Samo još nešto KO VAS SPREČAVA DA BUDETE SREĆNI? Molim vas razmislite malo pa mi odgovorite :P
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Da Vas pozdravim i pozelim.' da se izvuchete iz ovog sumornog vremena!Verovatno i ono utiche na ne bash neko dobro raspolozenje!Ali bit ce bolje :wink: !Neshar shta reci ,sem da ni sluchajno ne napushtash posao !Pogotovu, ne' zbog gluposti !Jer danas je jako teshko naci posao,posebno posao koji volish da radish i u kojem se snalazish ! Sve ce to vremenom doci na svoje mesto.Bitno je da ti svoj posao, obavljash savesno i da ga radish sa voljom !Mozda se zato i distanciraju od tebe ,jer bi zeleli kontra efekat sa tvoje strane!Videt cesh da ce se to sve srediti?Uvidet ce oni da greshe a POGOTOVU kad im budesh dodeljen kao NADREDJENI !A ipak isplivat ce vrednosti na povrshinu :wink: !A do tad radi svoj posao i uzivaj koliko je god moguce u istom!Jer stvarno se danas teshko dolazi do posla a posebno do onog kojeg volish i zelish!
Mnogo pozdrava za tebe thethe i za sve na temi VELIKI POZDRAV!!!
SlikaSlika Samo ti radi svoj posao Neshar Slika Slika
Slika
"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

sorry zbog duplog posta :roll: .....
Poslednja izmena od mikalja u Uto Jan 27, 2009 12:32 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Slika
Neruda
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Sorry............
Slika
Neruda
Korisnikov avatar
zmaj76
Stalni član
Stalni član

Post od zmaj76 »

Malinka Grujic napisao:Ja sam nova na ovom forumu a jeste li čuli narode da svi mi imamo auru koja nas štiti od negativnog uticaja loših ljudi. Verujte mi ako je jaka nemože vam niko ništa ali vaša je očigledno negde probušena Prvo popričajte sami sa sobom a onda potražite pomoć pre svega od stručnih ljudi.Samo još nešto KO VAS SPREČAVA DA BUDETE SREĆNI? Molim vas razmislite malo pa mi odgovorite :P
Draga Malinka,i ja verujem u nešto slično toj auri,samo ne znam kako to da nazovem,ali mi nije jasano kako se ta aura probuši?
možda baš upravo zbog isuviše negativne energije koju drugi oko nas šire,a mi im to dozvolimo jer imamo povrenja,jer ako treba ljudima prilaziti sa verom da su svi dobri,onda mora da postoji poverenje i iskrenost sa naše strane,a kad pukne aura...tj.izgubiš poverenje?
Mislim da nas upravo takvi ljudi sprečavaju da budemo srećni,jer ne žive svi sa stavom živi i pusti druge da žive..neki jednostavno uživaju da vam zagorčavaju život...
eto,toliko od mene,mogla bih se ja raspisati,ali ne želim,shvatiće neko pogrešno a tu nameru nemam uopšte,žao mi je samo što nam više nema sare,a ona je imala totalno drugačiju ideju kad je postavljala ovu temu...
pozdravčić svima
:wink:
Malinka Grujic
Stalni član
Stalni  član

Post od Malinka Grujic »

,, NIŠTA VAS NEMOŽE USREĆITI BEZ VAŠE DOZVOLE,

NIŠTA VAS NEMOŽE UNESREĆITI BEZ VAŠE DOZVOLE,,

VI NEGREŠITE JER GREŠKE NEPOSTOJE .POSTOJE SAMO GREŠKE KOJE SU NAUČENE I ONE KOJE TO JOŠ UVEK NISU. A SVI LJUDI OKO NAS SU NAŠI UČITELJI U DOBRU SE MALO LJUDI NAUČI NEČEMU U LOŠEM SE ČOVEK UČI DA BUDE OPREZAN I ZNA DA IH IZBEGAVA.

,,IMA STVARI KOJE NEĆEŠ URADITI DOK IH NE NAUČIŠ ALI IMA I STVARI KOJE NEĆEŠ NAUČITI DOK IH NEURADIŠ,,

ČOVEK NIKADA NIJE TOLIKO NESREĆAN KAO ŠTO TO MISLI NITI TOLIKO SREĆAN KAO ŠTO SE TOME NADA,,

NASTAVAK SLEDI AKO HOĆETE JOŠ :P
hunter
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od hunter »

Malinka Grujic napisao:,, NIŠTA VAS NEMOŽE USREĆITI BEZ VAŠE DOZVOLE,

NIŠTA VAS NEMOŽE UNESREĆITI BEZ VAŠE DOZVOLE,,

VI NEGREŠITE JER GREŠKE NEPOSTOJE .POSTOJE SAMO GREŠKE KOJE SU NAUČENE I ONE KOJE TO JOŠ UVEK NISU. A SVI LJUDI OKO NAS SU NAŠI UČITELJI U DOBRU SE MALO LJUDI NAUČI NEČEMU U LOŠEM SE ČOVEK UČI DA BUDE OPREZAN I ZNA DA IH IZBEGAVA.

,,IMA STVARI KOJE NEĆEŠ URADITI DOK IH NE NAUČIŠ ALI IMA I STVARI KOJE NEĆEŠ NAUČITI DOK IH NEURADIŠ,,

ČOVEK NIKADA NIJE TOLIKO NESREĆAN KAO ŠTO TO MISLI NITI TOLIKO SREĆAN KAO ŠTO SE TOME NADA,,

NASTAVAK SLEDI AKO HOĆETE JOŠ :P
Bravo, malo uputa za neupucene! Nastavite dalje!
Malinka Grujic
Stalni član
Stalni  član

Post od Malinka Grujic »

BOJIM SE DA SAM PROMAŠILA TEMU ALI NAĆI ĆE SVAKO ONO ŠTO TRAŽI JA LIČNO BAZIRAM SVOJ ŽIVOT NA MUDRIM IZREKAMA NAŠIH STARIH AKO NISU BILI ŠKOLOVANI PRIZNAĆETE DA SU BILI MUDRIJI OD NAS SADA. MI SE SADA OKREĆEMO TAKVI M NEVAŽNIM STVARIMA U ŽIVOTU A OVJ ŽIVOT TREBA PROŽIVETI NAJBOLJE ŠTO ZNAŠ JER NEMA REPRIZU(kako reče moj muž ),,NIŠTA VAM NEMOŽE DONETI MIR DO VAS SAMIH,,
POSTOJI JEDNA PRIČA IZ INDIJE O POTRAZI ZA SREĆOM I KREĆE OVAKO.

BOG stvori svet i sve u njemu bio je ispunjen ljubavlju prema svemu ali nešto nije tu bilo u redu .Kad god bi se neko ljudsko biće susrelo s nekim izazovom i teškoćom reklo bi ,, ja ovo neznam ,nemogu grozno je. Bog je bio zabrinut smisao života je da ljudi uče i napreduju a ne da se povlače pre teškoćama. Hitno je sazvao sva božanska bića i rekao da tajnu sreće i života sakriju od ljudskih bića. Jedno je biće predložilio da ih sakriju na vrh planine ,drugo reče na dnu okeana,treće reče u svemir itd ali je BOG rekao da su ljudska bića dovitljiva i da će naći načina da ih pronađu.Jedan ženski anđeo reče da tajnu života i tajnu sreće sakriju duboko u ljudskom srcu jer je tamo nikada neće tražiti. BOG je bio zadovoljan odgovorom i od tada je to tako.
DRAGI MOJI ZAVIRITE MALO UNUTAR SEBE ODGOVORE ĆETE NAĆI UPRAVO TU A DO SLEDEĆEG SUSRETA NAPRAVITE LISTU ŽELJA JA VAS ČEKAM :P
Korisnikov avatar
zmaj76
Stalni član
Stalni član

Post od zmaj76 »

Hvala Malinka
pozdrav

thethe,neshar,javnite se,da znamo da ste živi
:wink:
Malinka Grujic
Stalni član
Stalni  član

ŽELIM ŽELIM DA....

Post od Malinka Grujic »

KOLIKO STE PUTA SEBE UHVATILI SA PREGRŠT ŽELJA ?ŽELIM LEPO O DELO ,POSAO KOLA, MUŽA,ŽENU KUĆU JAHTU I TD.... I PRE NEGO ŠTO UMREM ŽELIM DA VIDIM JOŠ JEDNOM OKEAN,, SVE SU TO LEPE ŽELJE ALI ŠTA AKO NAM SE NEISPUNE E ONDA PATIMO, OSEĆAMO BES NESIGURNOST ZBUNJENOST I DEFINITIVNO NISMO SREĆNI. OČEKIVALI SMO MNOGO A DOBILI GOTOVO NIŠTA-

OD NEKOG TRENUTKA ODLUČUJEMO HOĆEMO LI BITI SREĆNI ILI NE(vidite da od vas zavisi) . sa prvim buđenjem dan nam je neutralan ni ružan ni lep PRAZAN. POGLEDATE NAPOLJU I VIDITE DA JE OBLAČNO I VI STE ODMAH ODLUČILI DA ĆE BITI GUŽVE U SAOBRAĆAJU POGLEDATE SEBE U OGLEDALU I POMISLITE ETO OPET SAM SE UGOJILA I ETO JOŠ JEDAN RAZLOG ZA NESREĆAN DAN. SHVATITE ŽIVOT JE NEPREDVIDLJIV,,SRANJA SE DEŠAVAJU,,. A AKO OD DRUGOG OČEKUJETE DA VAS UČINE SREĆNIM ONDA STE PREDODREĐENI NA NEUSPEH. NEMOJTE SVOJU RADOST I ZADOVOLJSTVO ČINITI ZAVISNIM OD DRUGIH. STVARI I ŽIVOT OKO VAS SE NEPREKIDNO MENJA NEMOJTE SE VEZIVATI ZA STVARI I DA STALNO POSTAVLJATE SVE NA SVOM MESTU SHVATITE DA MORATE DA NAUČITE DA SURFUJETE NA TALASIMA ŽIVOTA JER IH NEMOŽETE MA KOLIKO SE TRUDILI DA IH ZAUSTAVITE. NADAM SE DA STE NAUČILI LEKCIJU BR 1 ,,DA SVE ŠTO VAM JE POTREBNO DA BUDETE SREĆNI NALAZI SE U VAMA,, :P
Odgovori