MOBING (MALTRETIRANJE)+ STRES = LOSA ISHRANA

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Odgovori
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Nov 10, 2007 7:58 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od snsara »

[quote="hunter"]Bravo Sara, mudro zboris! Ja cu biti malo kriticniji, zarad tebe! Kako ovo moze biti naslov?
Stres + Mobing = Losa ishrana
JA bi rekao da mobing izaziva stres koji u kombinaciji sa losom ishranom moze biti opasan!

Sto se gornjeg tice vec sam ti u postu objasnila jedan aspekt gledanja na stvari.

Ja sam pod stresom i cesto me neko zlostavlja (mada mu ja ne ostajem duzan), ali mi je ishrana PAR EXELANCE!

Drago mi je da mobing nije jos uvek uticao na tvoju ishranu i nadam se da nece. Ali razmisli koliko ti zapravo trosis snage u tome "kad mu ne ostajes duzan" - licno znam kako i to izgleda. Ne zaboravi samo da nije svako iste mentalne gradje i da je cesto psiha povezana i sa tim delom tj. ishranom zbog cega mnogi ne mogu da se rese recimo viska tezine.

Inace, amerikanci nisu preterano veliki zastitnici zivotinja. I kod njih se lovi, kudikamo vise i bolje nego u nas.

Kad sam rekla Ameri i zastita zivotinja mislila sam na recimo one sto napadaju zene koje nosu bundu po ulici ....

Nadam se da pistolj ipak nije prisutan prilikom hvatanja krivolovaca - ja bas i nisam pristalica naoruzanja jer se na zalost cesto zloupotrebi, a i smatram da ima boljih nacina za resavanje problema.
Svako unese osmeh u moj zivot - neko kad udje a neko kad izadje.

Slika

Slika
Korisnikov avatar
zmaj76
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 22, 2007 10:25 pm

Post od zmaj76 »

hunter
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Nov 17, 2008 1:46 am
Lokacija: Lugar i PSIHOLOG ANALITICKE ORIJENTACIJE VODJEN LJUBAVLJU KRENU' U BESPUCE OHHHHH ZMEJEVI, ZMAJEVI!
Kontakt:

Post od hunter »

Naravno da je prisutan, jer kad ides na nekog naoruzanog ko nepostuje zakon, moras poci od najcrnjih scenarija. Sto se mobinga tice, znas, ja to resavam kontramobingom, sto ne znaci svakako da to moze svako! I ja sam bio 'eban na poslu, pa onda cika lovac razradi strategiju, da 'ebe na kvadrat.
Nadjes nov posao, dogovoris da ces poceti za 3 meseca i onda sebi das 3 meseca fore da mobujes starog poslodavca... Pokojni cika Bora je i umreo kad sam se vratio iz Rusije i sazeo mu njegov visegodisnji mobing u mesec ipo dana :wink: Drzite se i ne dajte stoki da vas maltretir na poslu!
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član

Post od snsara »

Laku noc zmajice i lepi snovi :D :D :D

PS Nisi nam rekla kad stupas na novu duznost :D :D :D

Slika

Slika
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član

Post od snsara »

Eto hunteru doziveo si satisfakciju - vratio si milo za drago... Tebi je tako odgovaralo, naravski sve je lakse bilo kad si znao da te novi posao "ceka u zasedi" :wink: :wink: :wink:

Inace da dodam da mobing utice na ishranu i tako sto te moberi zatrpaju poslom - suprotno od situacije "clean desk" kad ti ne daju nista da radis, pa ti onda stignes da doruckujes tek u 14.00 bez obzira sto organizam kuka. I eto opet se remeti ishrana.

Slika

Slika
Korisnikov avatar
zmaj76
Stalni član
Stalni član

Post od zmaj76 »

USKORO... :wink: kuckaju se resenja...

killing machine.... :wink:

http://www.youtube.com/watch?v=67J_66hdN-I

za laku noc...
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član

Post od snsara »

Inace sam ja mobing kad mi se desavao po drugi put resavala na vise nacina. Prvo namerno sam se vratila kasnije sa bolovanja nego sto sam rekla, pa su morali da legnu na posao.

A onda sam ih pustala da treskaju glavom u zid iz sve snage, a ja mirno posmatrala sa strane sa spremnim resenjem ako zatreba, cutala sam pa ih izresetam kad ih sacekam na krivini, smejala se na sav glas kao da se provodim najbolje na svetu i u opste konstanto ih zbunjivala da ne znaju sta se dogadja. Naravski, pri tome gledala da ih i uposlim da besposleni ne smisljaju stalno nove gadosti.

Pri tome sam sve vreme radila na sebi, tj. na profesionalnom usavrsavanju...

Slika

Slika
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član

Post od snsara »

Ah da da ne zaboravim - a da ih ubijem u pojam do kraja i pokazem njihovo ne znanje - po potrebi kada su narocito pokusavali da mi uskrate neko moje licno pravo, pribavljala misljenje na pismeno od nadleznog ministarstva po tom pitanju :wink: :wink: :wink:

Slika

Slika
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član

Post od snsara »

zmajice drzi to onda resenje na vidnom mestu - da slucajno ne zaborave i da im ne bude dobro :wink: :wink: :wink: pa ih jos pocasti makar simbolicno :wink: :wink: :wink:

Slika

Slika
hunter
Stalni član
Stalni član
Lokacija: Lugar i PSIHOLOG ANALITICKE ORIJENTACIJE VODJEN LJUBAVLJU KRENU' U BESPUCE OHHHHH ZMEJEVI, ZMAJEVI!
Kontakt:

Post od hunter »

snsara napisao:Inace sam ja mobing kad mi se desavao po drugi put resavala na vise nacina. Prvo namerno sam se vratila kasnije sa bolovanja nego sto sam rekla, pa su morali da legnu na posao.
...
Bravo Sara, jos ako imas blagodeti koje pruza cir na zelucu, pa mozes da povratis kad ti se digne (tj. kad se meni digne), odma ti kazu da ides kuci, a Lovac svuce jebeno Uno Martin odelo ispod kojeg ga ceka ZELENO iu pravac u lov/ribolov :lol: Mislim, treba 'ebati stoku kapitalisticku svim oruzjem koje krijes u sebi!

Zmajcek, drzi se, sjebacemo ih! Eh da mi je znati u kojoj si firmi... Rece da nosis uniformu, zvuci sexy, ali mi ne govori mnogo, a ja ti zelim pomoci!
Korisnikov avatar
zmaj76
Stalni član
Stalni član

Post od zmaj76 »

da se videti iz svih tvojih postova....

http://www.youtube.com/watch?v=9ibX3Tej ... re=related
hunter
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od hunter »

zmaj76 napisao:da se videti iz svih tvojih postova....

http://www.youtube.com/watch?v=9ibX3Tej ... re=related
Sta Zmajchek?
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član

Post od snsara »

Ne nemam blagodeti cira na zelucu ali imam gastritisa i uzbudljivog krvnog pritiska, kao i gubitka bebe u osmom mesecu trudnoce od mobera .... pa kad se jos potrudis da dodje ta cinjenica (da su odgovorni za gubitak bebe) do glavnog mobera ... a uz to se potrudis da shvate koliko ne znaju, onda do nekle olade ....

A evo nesto i od mene za laku noc

http://www.youtube.com/watch?v=7UBR3pI0FEk&NR=1

Slika

Slika
hunter
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od hunter »

Veceras ste divne! Zmajchek, hvala za ovu pesmu (http://www.youtube.com/watch?v=dXqmAJslfUQ) mada ja nikad ne shvatim ko je j*** tanga, a ko princezaa!

Sara, tuzno je sto sam cuo za bebu :( ! Da sam otac, proradile bi moje pritke za paradajz - zasigurno. Moberi bi bili mobingovani... :evil:

Slika
Odgovori