Ovo je veoma mocna kombinacija koja daje vrlo vatrenu ljubav. Zajedno uzivaju u svojim zavodnickim carima, potpuno se pedaju jedno drugome i savrseno zabavljaju. Medjutim, ukoliko dodje do sukoba, nijedno od njih dvoje se nece lako povuci.
ovi posmatrali mm i mene kad pisali ovaj horoskop!!!!!
Ko ne zna, a misli da zna, budala je, ignorishi ga!!!
Jedno telo zadržaće stanje mirovanja sve dok ga sila drugog tela ne natera da to stanje promeni. Ja sam danas prilično mirovala, nije se pojavila neočekivana sila koja bi me bacila u neku brzinu, a opet sam mislima posetila sva mesta gde sam ga videla, preslušala sve rečenice koje mi je prošaputao, proživela sate provedene negde zajedno.. Njutn ovo nije objasnio. Čovek koji je u padu jabuke ispisao zakon sveg prošlog i budućeg vremena nije umeo ovo da objasni, opiše, razume...
A kako ću ja?
uciteljice,pomagajte!!!!!
citiram samu sebe ttcccccc
Ko ne zna, a misli da zna, budala je, ignorishi ga!!!
Jedno telo zadržaæe stanje mirovanja sve dok ga sila drugog tela ne natera da to stanje promeni. Ja sam danas prilièno mirovala, nije se pojavila neoèekivana sila koja bi me bacila u neku brzinu, a opet sam mislima posetila sva mesta gde sam ga videla, preslušala sve reèenice koje mi je prošaputao, proživela sate provedene negde zajedno.. Njutn ovo nije objasnio. Èovek koji je u padu jabuke ispisao zakon sveg prošlog i buduæeg vremena nije umeo ovo da objasni, opiše, razume...
A kako æu ja?
uciteljice,pomagajte!!!!!
citiram samu sebe ttcccccc
To je vizuelizacija...hm...naravno da cu objasniti