Kvantna fizika i ishrana!

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Odgovori
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

A mozda to i nisi ti :D
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

E pa necu ja tako da se kuckam.Napises pa obrises pa posle ispadne da ja lupetam :D
sludjena mama
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Avg 28, 2008 10:24 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od sludjena mama »

:wink:
Ko ne zna, a misli da zna, budala je, ignorishi ga!!!
sludjena mama
Stalni član
Stalni član

Post od sludjena mama »

jesam li skorpijica ili ne???ja to uradila i rekla...????neeeeee!!!!!
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

To mi je podznak tako da znam te ptico :D
sludjena mama
Stalni član
Stalni član

Post od sludjena mama »

jos mi samo kazi koji si znak pa da konacno shvatim zasto se tako lepo slazemo!!!! :wink:
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

Pa lav naravno :D :D

Domaci martat

Zašto nekad doživim šok ( električni ) kada poljubim mm?

Dugo sam kontala i skontala.Da smo oboje bili električno neutralni pre poljupca, ništa se ne bi desilo. Evidentno, jedno od nas dvoje je razvilo količinu naelektrisanja koja se iznenada prenosi na drugu osobu tokom poljupca. Kretanje tog naelektrisanja je električna struja i mi doživljavamo struju koje protiču kroz naše telo kao šok.

Najverovatnije, jedno od nas dvoje je bilo u kontaktu sa izolacionom površinom koja je razmenila naelektrisanje. Na primer, ako sme hodali preko vunenog tepiha u papučama sa gumenim đonom, taj tepih je mogao da prebaci neke elektrone na nas. Guma privlači elektrone jače nego vuna, tako da naše papuče teže da ukradu malo elektrona od vune kad god imaju priliku. Ako malo hodamo unaokolo ili trljamo papuče o tepih, završićemo sa velikom količinom ukradenih elektrona na svom telu. Zatim kada poljubimo jedno drugo, oko polovine tih elektrona se iznenada šire na nas i taj strujni tok je šokirajući.
Poslednja izmena od sati u Uto Dec 16, 2008 8:57 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm

Post od Dj.Olivera »

sanyalica napisao:Auuuu sram vas bilooo!!!! :o
Zmajichica skakala po navigaciji, pretazi...
Sludjenica sama od sebe prepisivala...dva puta isto napisa u istom postu, uchi napamet i chudi se shto ne konta...ccc
Martatica opet pobrkala fiSiku i hemiU...
E josh Andju da vidim 8)
Jer vi ste se bar trudile, a nje ni nema na chasu! :o

Hajde, hajde, sad ce kontrolni! :D
S obzirom da imam obaveza, ovako cemo...tema je slobodna..pishite do mile volje o chemu god hocete...
Posle cu pregledati kontrolni :wink: ne bih li se lepoooo nasmejala :D
Pozz :D
Pismeni zadatak Anđolina

Dugo sam kontala i skontala.Da smo oboje bili električno neutralni pre poljupca, ništa se ne bi desilo. Evidentno, jedno od nas dvoje je razvilo količinu naelektrisanja koja se iznenada prenosi na drugu osobu tokom poljupca. Kretanje tog naelektrisanja je električna struja i mi doživljavamo struju koje protiču kroz naše telo kao šok.

Najverovatnije, jedno od nas dvoje je bilo u kontaktu sa izolacionom površinom koja je razmenila naelektrisanje. Na primer, ako sme hodali preko vunenog tepiha u papučama sa gumenim đonom, taj tepih je mogao da prebaci neke elektrone na nas. Guma privlači elektrone jače nego vuna, tako da naše papuče teže da ukradu malo elektrona od vune kad god imaju priliku. Ako malo hodamo unaokolo ili trljamo papuče o tepih, završićemo sa velikom količinom ukradenih elektrona na svom telu. Zatim kada poljubimo jedno drugo, oko polovine tih elektrona se iznenada šire na nas i taj strujni tok je šokirajući.

:roll: :roll: :roll:
sludjena mama
Stalni član
Stalni član

Post od sludjena mama »

martat napisao:Pa lav naravno :D :D

eto odgovora na moje pitanje!!!pozzz lavici od mm lava!!!!! :D
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

....i ne diraj lava dok spava :D :D
sludjena mama
Stalni član
Stalni član

Post od sludjena mama »

martat napisao:....i ne diraj lava dok spava :D :D
sto i nije samo prazna izreka :-?
sludjena mama
Stalni član
Stalni član

Post od sludjena mama »

Pismeni zadatak Sludjenica

:o :o :o a sta se desava kad....hhmmmm :oops:
Poslednja izmena od sludjena mama u Uto Dec 16, 2008 9:04 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

martat prepisala si moj pismeni zadatak :o Obe ćemo u klečati na kukuruzu :lol: :lol: :lol:
sludjena mama
Stalni član
Stalni član

Post od sludjena mama »

Slika
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

Sve tri ćemo klečati na kukuruzu :o :lol: :lol: Hm...učitejica neće imati mnogo posla...mislim čitaće jedan rad a oceniti tri :lol: :lol:
Odgovori