kako da zadrzim tesko stecenu dobru liniju

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Zaključana tema
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm

Post od Dj.Olivera »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mikalja »

E sad jede Go*na bash preterano!Jeste bolesna umno ali nek ide na neuropsihijatriju i nek se lechi kobila seoska !Nek se ne kachi samnom inache ja ne vijam nikog po sajtu ali ako me izbaci iz takta nacicu je u sred kuce :evil: !A vi znate da TO MOGU samo ako hocu Stoka jedna pokvarena!Niko je nedira ona se obezobrazila i jezichinu pustila do poda! :evil: Da bar zna reci shta kome poruchuje?Bitno je da zna lajati kao kuchka nepismena !Jer kuchke su kulturnije i pismenije od nje!Sad ce dobiti ono shta je trazila :evil: mamitzu joj *ebem !Nashla nekog djeda Ako mi samo pukne zivac mogu joj adresu naci po ip i otici pravo i necu ovde decu da muvam nego CU JOJ UZETI SAD IZINATA CHOVEKA !A ZAPAMTICE ME ZA OVO PSOVANJE :evil: :evil: :evil: :evil: !Kako me razbesni nepismena chobanica!Nezna dve rechenice da sastavi ,ludacha jedna !Bitno da zna psovati :oops: A ovamo sve izigrava seljanku nepismenu !A tu*a se sa chichom za lovu i hrani njegovu decu !Brblja neshto?kao ova kaze onoj prva druga muski kecelja vino voda kuku .Martat valjda se pravi luda, a luda je po njoj mislim!A nezna napisati shta hoce?sanyalica ona sto je rekla da je muz u glavu joj ja najgora shto se becim jer ona slusac narodnjake?**** je ko joj pokaza kako se UCHLANJUJE NA SAJT!Pa bruka celu naciju :oops: Ode tamo pa "ONA"savetuje kako ko higijenu da vodi?Kaze zaperi se sodom bikarbonom :oops: A ZAPAMTIT CESH ZA OVO *ebote ko ti ime dade !Tebe ne moze volleti ni pozeleti ni majka rodjena! :evil:
SRECA TE NEMASH DETZE DA TE SE NE STIDE NEPISMENO GOVEDO :evil:
Korisnikov avatar
harry_mason
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Mar 12, 2008 5:53 pm

Post od harry_mason »

eee ovo mi se vise svijda
uuuuhuuuuu :evil: :evil: :evil:
impossible is nothing
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Ma shto si bolji prema nepismenoj kobili ona je sve gora :evil: A vidim nemoze je nishta dotaci sem da joj maznemo muza e to ce i dobiti :evil: :evil: I to samo lovu da mu maznemo a ona ce da sluzi i da moli josh i pita shta zelimo :evil: :evil: :evil: Sad ce da vidi ko je ko ?I ko ima moc?I ko do koga moze doc?Do sad mi je bilo zao :( A ona to uze da koristi.Mrzim ljude koji koriste dobrotu ichiju !A nepismena ,pa lupa ne mozesh joj pohvatati ko koga?Shta kako ?Ali psovke mozesh no problem!Sad ce da joj ispadne ono crno ispod nokata prvo kad bude sedela za PC ili ti konpijuter po njenom mali kompijuteric :evil: !Bash mi je stala na zulj !Bolje za nju da nije ali sad ce da vidi :evil: :evil: :evil: Mora se stati toj nepismenoj kravi na put i reci joj neko :ehej tu ti je seno !Onaj mazgov joj ni seno neda pa nema mleka :evil:
I meni bilo zao shto nema detze?Ma video onaj njen da nije chitava u glavu ,pa ko veli krpu u ruke laze je maze !Ona rinta i treba tako !Decu treba edukovati ,skolovati,da budu emancipovani gradjani !A shta od nje da nauche?Samo da beze od nje i da se stide ,ako im drushtvo naidje da ih ne obruka kad VRATNICE OTVORI (zvale) :evil: :evil:
P.S
Nek pripazi i onu rupchagu od kafane ?Mogla bi se zatvoriti i tu imamo sheme !!!!!!!!!!!!
Poslednja izmena od mikalja u Pet Avg 08, 2008 10:43 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

mikalja napisao:Ma shto si bolji prema nepismenoj kobili ona je sve gora :evil: A vidim nemoze je nishta dotaci sem da joj maznemo muza e to ce i dobiti :evil: :evil: I to samo lovu da mu maznemo a ona ce da sluzi i da moli josh i pita shta zelimo :evil: :evil: :evil: Sad ce da vidi ko je ko ?I ko ima moc?I ko do koga moze doc?Do sad mi je bilo zao :( A ona to uze da koristi.Mrzim ljude koji koriste dobrotu ichiju !A nepismena ,pa lupa ne mozesh joj pohvatati ko koga?Shta kako ?Ali psovke mozesh no problem!Sad ce da joj ispadne ono crno ispod nokata prvo kad bude sedela za PC ili ti konpijuter po njenom mali kompijuteric :evil: !Bash mi je stala na zulj !Bolje za nju da nije ali sad ce da vidi :evil: :evil: :evil: Mora se stati toj nepismenoj kravi na put i reci joj neko :ehej tu ti je seno !Onaj mazgov joj ni seno neda pa nema mleka :evil:
:lol: :lol: :lol: Samo napred Mikačice! Ako ti treba pomoć zoooooooviiiii! Sutra nisam ceo dan tu, putujem, ali zato kada dođem ............Ej , jesi li primetila kako mi je lepo i razumno odgovorila posle one pesmice??? Znači, kada je dooooooobro nagazimo ona se opismeni i samo veze . Glupača, treba da nam zahvali, besplatno će se opismeniti umesto da ide u večernju školu :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Nikog ne diram ALI I NE OPRASHTAM :evil: Nikom nisam ostala duzna za bljuvotine i zapamtit ce kome je psovala ?Mogu ja i sama samo ti idi i lepo se provedi!Imam ja svoje ljude od zanata ovog koji saznaju za pola sata sve ,shta ko gde? !Vec sam joj na putu Ne brigaj :oops: Bash mi je podigla pritisak Govnara!!!!!
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

mikalja napisao:Nikog ne diram ALI I NE OPRASHTAM :evil: Nikom nisam ostala duzna za bljuvotine i zapamtit ce kome je psovala ?Mogu ja i sama samo ti idi i lepo se provedi!Imam ja svoje ljude od zanata ovog koji saznaju za pola sata sve ,shta ko gde? !Vec sam joj na putu Ne brigaj :oops: Bash mi je podigla pritisak Govnara!!!!!
OK! :wink:
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

Zeljanice,seljancice trazila si me!?
Pa nije lepo pljuvati po nekome kada nije prisutan,znas!!!!
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

martat napisao:Zeljanice,seljancice trazila si me!?
Pa nije lepo pljuvati po nekome kada nije prisutan,znas!!!!
Ma ona misli da si tu!Nije ona nikad sama :roll: Ima podstanare u glavi ,moramo joj ih isterati :oops: Nije ih prijavila.I da plati porez drzavi :wink:
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm

Post od sanyalica »

Ej, ZZeljo, koju si josh seriju odgledala? :wink:
Ma nismo mi kao te zlobnice, mi smo josh gore :evil: :evil: :evil:
Slika
zeljana70
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jul 28, 2008 8:38 pm

Post od zeljana70 »

sramitese kucke za sva sovanja i pogane reci.obraticu se ja vama al da vas u oci pogledam a ne ovako da neznate su kim posla imate jel prve ste pocele svredjanjem i gadostima i neprestajete pa onda dobro kad tako ocete
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Kako sad pobeze :evil: Ne imade vremena da se izas*re na temi shta jedete nit alapache shta bi :evil: :evil: Shtura :oops: Dupe gatje zvatje !A tek ce da zvace :evil: Moze ona pobeci od svega SAMO OD SVOJE PRAZNE GOVEDJE GLAVE NE MOZE!Mamitzu joj :oops: Kako sad pobeze kao da joj neko propeler u dupe ugradio !Jadna chobanica nesmede da ode u vc na teme da se istrese ,nego ga u ustima ODNESE :oops:
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

Pljuješ me, vređaš, razvratnicom nazivaš.... napadaš, napadaš i tek sam sada skontala da ti samo želiš odgovor na pitanje kako da sačuvaš liniju?!
Pa što ne kažeš "srpski da te ceo svet razume"?! Evo ja ću ti reći koji preparat da koristiš. Naime, reč je o proverenom preparatu koji se koristi od pamtiveka. Pažljivo pročitaj uputstvo!!!!!!!!!!

Naziv leka: KAROMICIN (u narodu poznat kao ("PUŠIGA")
Sastav: X, Y, XY, BELANČEVINE
Indikacije: Stvara osećaj sitosti, ne goji, sprečava trudnoću....
Kontraindikacije: Stvara zavisnost ako se preterano konzumira
Dozvoljena doza: 2-3 puta dnevno po 1 jelovna kašika
Pakovanje : Kožna tuba sa kožnim poklopcem ( u nekim delovima sveta se može naći bez poklopca i drugačije boje ali je sastav isti)

Način korišćenja: Polako, nežno otkopčaš ambalažu, izvadiš ga , stegneš malo sa dva prsta ili šakom (kako god), drugom rukom povučeš poklopac, prineseš ustima ( obavezno jezikom ovlaži usta da ti lakše sklizne ( lek ...mislim). ..znaš ono "pre upotrebe promućkati"... EEEEEEEE odavde pa do kraja sve zavisi od tvoje umešnosti i mašte. :wink:
Prijaće ti videćeš! Jednim udarcem ubijaš dve muve ...ne zatrudniš, zasitiš se i tako sačuvaš liniju.
Tebi neće biti problem da nađeš ovaj preparat jer imaš kafanu, obližnju teretanu.... ( izbegavaj ovu teretanu na forumu, neće ti dati oooopasno si im se zamerila).

E ...ja tebi lepo a ti meni da sam šugava....tzzzz
zeljana70
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jul 28, 2008 8:38 pm

Post od zeljana70 »

mogu jod da iskazem da sam znala da ce ovako biti nebi nikad pitanje postavila jel nema reci kolko ste me ponizile.dobro ja vas i svacam donekle vi nista o meni mom zivotu i nedacam neznate i zato je naj lakse ismejati se na tud zivot.smejte se ja vam to zelim a ne da vam ikad dusa zaplace ko moja
Korisnikov avatar
harry_mason
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Mar 12, 2008 5:53 pm

Post od harry_mason »

ooo znaci posle svih onih tvojih reci sada prelazis na patetiku... i fell so sorry for you :cry:
impossible is nothing
Zaključana tema