sanyalica napisao:Hari, ti si sumnjiv i Zeljani, a tek namaaa
Prvo si joj krao gace, hm, a sad ona povraca i jedu joj se krastavci, a ko zna kako je prosla di dzej Olivera...ccc
vidim dobro ti rade vijuge, lepo ti kapiras neke stvari ali ne trebas tako javno da pricas o tome, mogal si preko pp da mi saopstis
harry_mason napisao:zene su stvarno ne mogu vise da vas pratim, odoh ja. Svaka u svoju tamburu svira a na kraju ja ispadoh negativac (a bio sam toliki pozitivac )
Pa ko s`decom spava upishan ustaje!
U tvom sluchaju ,ko se s`zenama druzi onaj mu je uzi " Rachun bankovni"
sanyalica napisao:Hari, ti si sumnjiv i Zeljani, a tek namaaa
Prvo si joj krao gace, hm, a sad ona povraca i jedu joj se krastavci, a ko zna kako je prosla di dzej Olivera...ccc
DJ Olivera se upravo vratila sa večere i ne može da diše ....preeeejela se ! Hmmm... kako sam prošla? Ja i Hari nismo u tom fazonu. Mi samo pričamo....razmenjujemo iskustva .....a ona lujka Z misli da ga ja muvam dok vi spavate...cccc
harry_mason napisao:njen IQ sigurno sve to permutuje (da joj prevedem "preokrene" ) pa misli da si ti mikalja pa te zato napada
A za tebe misli da si Mars, za Martat da je Sanjalica.. Mada....kako smo je nagazile nije čudo što je sluđena. Ma jbš Z , učiš li ? Ispiti nam se Ja spremam Pravo EU i Monetarne finansije i sve mi se pomešalo.