kako da zadrzim tesko stecenu dobru liniju

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Zaključana tema
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mikalja »

Dj.Olivera napisao:
harry_mason napisao:ma ja sam jedino na mikalju bacio oko :wink:
Etooo, sam priznaješ a ona glupača Z navalila na mene kao "strašni sud". :lol: :lol: :lol:
ETO OPET VAS DVOJE U SRED NOCI OKO 1 UJUTRU TACHNIJE BULAZNITE I VIJATE SE TU PO SAJTU !A POSLE VAM :evil: KRIV !MENE NE STAVLJAJTE U usta ,ja odem rano i chinim samo shto mi 'cojek moj rece' ja imam svog cojeka i slusam samo njega :wink: !A ti "harry_mason"ces baciti oko na mene kad ti ga iskopam da se igras klikera sa njim :evil:
I OVDE STE DOSLI DA SE SVALERATE?SRAM DA VI UDJE :P
Idem ja da radim vezbice josh!Pa cu onda neshto raditi po kuci !Vas nema po danu SAMO NOCU TU SE SVALERATE tztz :roll: :P
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

harry_mason napisao:njen IQ sigurno sve to permutuje (da joj prevedem "preokrene" ) pa misli da si ti mikalja pa te zato napada :wink: :wink:
Nije ona slepa !Vidi ona u koliko sati pishete? A IQ sam ja sebi kupila jutros 200 gr ima kod Kineza :wink: ch tz da,da 8) SAd mogu u mensu 8)
Korisnikov avatar
harry_mason
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Mar 12, 2008 5:53 pm

Post od harry_mason »

mikalja napisao: Nije ona slepa !Vidi ona u koliko sati pishete? A IQ sam ja sebi kupila jutros 200 gr ima kod Kineza :wink: ch tz da,da 8) SAd mogu u mensu 8)
ti mala da shutish
impossible is nothing
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

harry_mason napisao:
mikalja napisao: Nije ona slepa !Vidi ona u koliko sati pishete? A IQ sam ja sebi kupila jutros 200 gr ima kod Kineza :wink: ch tz da,da 8) SAd mogu u mensu 8)
ti mala da shutish
Nisam ja mala to je od zime :evil: :evil: :evil: khm khm
Korisnikov avatar
harry_mason
Aktivan član
Aktivan član

Post od harry_mason »

kakva bre zima usled avgusta ??? :o
impossible is nothing
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

harry_mason napisao:kakva bre zima usled avgusta ??? :o
Tebe je mali stvarno zavela ova DjOlja,pa sve bukvalishesh :o Nisam ja mali to je od zime je iz spota jednog Dzej -a !Kad ga kachi lepa brena na shtrik !Ali vi ste "gospoda" ne slushate,ne gledate to !Vi ste rockeri i slushate sve shto vole "mladi" buahahaha ! ja sam ljankase pa obozavam Dzej-a i "NARODNU" muziku a vi nE!Zelete da umrete prirodnom smrtju !Vi ste gradjani sela Luga :P :roll: Nisam ja za Vase drushtvo kmeee :cry:
nicy
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Maj 22, 2006 8:29 pm

Post od nicy »

boze sacuvaj na sta ovaj forum lici
"Žena je bespomoćna samo dok joj se ne osuši lak na noktima"
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm

Post od Dj.Olivera »

mikalja napisao:
Dj.Olivera napisao:
harry_mason napisao:ma ja sam jedino na mikalju bacio oko :wink:
Etooo, sam priznaješ a ona glupača Z navalila na mene kao "strašni sud". :lol: :lol: :lol:
ETO OPET VAS DVOJE U SRED NOCI OKO 1 UJUTRU TACHNIJE BULAZNITE I VIJATE SE TU PO SAJTU !A POSLE VAM :evil: KRIV !MENE NE STAVLJAJTE U usta ,ja odem rano i chinim samo shto mi 'cojek moj rece' ja imam svog cojeka i slusam samo njega :wink: !A ti "harry_mason"ces baciti oko na mene kad ti ga iskopam da se igras klikera sa njim :evil:
I OVDE STE DOSLI DA SE SVALERATE?SRAM DA VI UDJE :P
Idem ja da radim vezbice josh!Pa cu onda neshto raditi po kuci !Vas nema po danu SAMO NOCU TU SE SVALERATE tztz :roll: :P
Mikačo Hari tebe muva valjda si to shvatila do sada. Ako nisi, onda ponovo pročitaj .... jbga kupila si IQ kod kineza, dopunila si se za 200 dindži. Ja i Hari se ne švaleramo ( sram tebi da uđe!). Mi veeeeeežbamo!!!!!!!! :wink:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Vidimo mi vashe vezbe iskljuchivo" NOCU"Samnom on ne vezba jock harry nije moj tip oseca se na koncentrat !Ne volim piletinu ,oseca mi se na koncentrat!Ja volim malo iskusnije pevce :wink:
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

mikalja napisao:Vidimo mi vashe vezbe iskljuchivo" NOCU"Samnom on ne vezba jock harry nije moj tip oseca se na koncentrat !Ne volim piletinu ,oseca mi se na koncentrat!Ja volim malo iskusnije pevce :wink:
Tebe neka je sram da znaš mene jadnu napala ti si a ja sam mislila da si ti dobra a ne kao ona Djolja što se sa onu budalu bolesnu u mozak celu noć vata ako neka ja imam svog čoveka koji mi je kupiuo onu malu stvar i rekao mi da ne čitam sta svasta pišu...... :) :)
Korisnikov avatar
harry_mason
Aktivan član
Aktivan član

Post od harry_mason »

nicy napisao:boze sacuvaj na sta ovaj forum lici
to sam i ja pomislio prvi put ali kad te ove alapace odavde uvuku nema ti pomoci :lol: :lol: :lol:
impossible is nothing
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

harry_mason napisao:
to sam i ja pomislio prvi put ali kad te ove alapace odavde uvuku nema ti pomoci :lol: :lol: :lol:
A kako to bash tebe uvukoshe :roll: !Ima tu josh na stotine mushkaratza 8) I bash ti "jadnichak" "morao" si !Tako je to kad svakoj chorbi hotjesh mirodjija da budesh !I svakom loncu poklopatz!Od SAD PA NA DALJE ona pesma vazi za mene NE RACHUNAJTE NA NAS(MENE) !Nek radi shta god ko hoce ,ja bih volela da je otvorila malo ochi :o !Ali nece ili ne zeli ili nezna ne interesujeme!Njen zivot!Neshto mi doshlo zao :( !Bez obzira shto je ovo sajt i hladno slovo ali zna da ZABOLI!Ja sam to osetila na svojoj kozi skoro kad su se sruchili bili na mene !Samo razlika je bila ,jer sam ja znala da se grebem i rukama i nogama!Jer nije bash prijatno KAD TE SVI NAPADAJU A TI SAM!Sad mi je zao shto sam i dobro i loshe ovde napisala :-? Teshko mi shto nisam mogla da osetim DA NE VREDI pisati bilo shta ,jer ona ce opet po svom!A i nisam trebala ni nasmejati se nichemu!Jer ovo nije smeshno nego zalosno!Trebala sam se samo maaalo zamisliti kako je meni bilo ?Jbg :oops: posle jb n kaj :roll:
CLOSE :wink:
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

mikalja napisao:
harry_mason napisao:
A kako to bash tebe uvukoshe :roll: !Ima tu josh na stotine mushkaratza 8) I bash ti "jadnichak" "morao" si !Tako je to kad svakoj chorbi hotjesh mirodjija da budesh !I svakom loncu poklopatz!Od SAD PA NA DALJE ona pesma vazi za mene NE RACHUNAJTE NA NAS(MENE) !Nek radi shta god ko hoce ,ja bih volela da je otvorila malo ochi :o !Ali nece ili ne zeli ili nezna ne interesujeme!Njen zivot!Neshto mi doshlo zao :( !Bez obzira shto je ovo sajt i hladno slovo ali zna da ZABOLI!Ja sam to osetila na svojoj kozi skoro kad su se sruchili bili na mene !Samo razlika je bila ,jer sam ja znala da se grebem i rukama i nogama!Jer nije bash prijatno KAD TE SVI NAPADAJU A TI SAM!Sad mi je zao shto sam i dobro i loshe ovde napisala :-? Teshko mi shto nisam mogla da osetim DA NE VREDI pisati bilo shta ,jer ona ce opet po svom!A i nisam trebala ni nasmejati se nichemu!Jer ovo nije smeshno nego zalosno!Trebala sam se samo maaalo zamisliti kako je meni bilo ?Jbg :oops: posle jb n kaj :roll:
CLOSE :wink:
U pravu si Mikačo , ni ja više ni Z od Z neću na ovoj temi pominjati.i Goootooovo!
zeljana70
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jul 28, 2008 8:38 pm

Post od zeljana70 »

ti i treba samo da cutis glupaco jedna sto se pravis kako si postene a ova sto se samo izbecuje i slusa narodnjaka ai ja nji slusam samo.ta je zlobnija od sviju ovde i kako se meni smeje sovom prvom.a taj sto nema muskosti gde treba nego kecelju opaso pa kuva i szenama se juri nocu taj nista ni ne moze nego skompijuterom da prica saove dve zlobnice iste ko iz one moje omiljete serije sto je pre nekad bila al zlobnica nije nakraju uspela da pobedi.iste ste vi svi i one druge i ona sto je sve i zapocnjela a sad se pravi luda sto i sigurno jeste pa i ona sto govori ruzno zamene i mog coveka da on mene uglavu ono.nek vam je bog upomoci onaj sto se unjeg zaklinjete posebito ova djoljivera sram je sramotni da budne
Korisnikov avatar
harry_mason
Aktivan član
Aktivan član

Post od harry_mason »

ahahahah ne pamtim kad sam se poslednji put ovoliko smejao :lol: :lol: :lol:
zeljana nek je TEBI bog u pomoci i nek napuni tvoju suplju glavu necim sto pre inace cu umreti od smeha.. Ovakve gluposti ne pisu deca ni deca iz osnovne (sorry mozda i zbog tolike praznine u tvojoj glavi i pricas ove nebuloze). Sad stvarno pocinjem da mislim da taj tvoj dragi tebe pocinje ozbiljno da **** u glavu ili te kljuka nekim ozbiljnim bensedinima pa si tolikva guska da mislis da samo zene trebaju da opasu kecelju oko struka i da kuvaju mada te i ne krivim posto te je dragi samo tome i naucio, da mu kuvas zato MRS nazad u kuhinju kokosko i goji se !!!

uhh bre sto sam poludeo zbog ove mentoluse !!!
impossible is nothing
Zaključana tema