kako da zadrzim tesko stecenu dobru liniju

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Zaključana tema
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

Nasla sam se u cudu kada sam procitala,pomislih da nisi progutala slovo al vidim da je u pitanju prava greska.Srecom si to primetila dok te ne ocrne!!!!!
Sta ti bi? :o
zeljana70
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jul 28, 2008 8:38 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od zeljana70 »

imam jos tri kile manje odkad sam slusala pametnije i vozale biciklo i za to hvala onimn koji mi pomogli lepim recima . posto sam plakala moj me covek p[ito dal placem zbog zena njiovih zlobnih reci il sto bi hotijela dijete i reko je da je laz da on nece samnom dijecu imat i da ja poprvi put imam coveka koji me gleda i pazi
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

Bravo Zejana,cestitam na 3 kg manje :D
A sada lepo razmisli zelis li decu pa spremno prihvati kg u plusu koji ce ti svakako posle spasti.Znas,bebe su divne ali i zahtevne pa po nekad i ne stignes da jedes i spavas dovoljno.Ma kada ne budes mnogo razmisljala o kg,oni mogu i neprimetno da nestanu.Sve jedno,ja ti ipak zelim da se ugojis ali u stomaku i to postepeno.Razumes?
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm

Post od mikalja »

zeljana70 napisao:imam jos tri kile manje odkad sam slusala pametnije i vozale biciklo i za to hvala onimn koji mi pomogli lepim recima . posto sam plakala moj me covek p[ito dal placem zbog zena njiovih zlobnih reci il sto bi hotijela dijete i reko je da je laz da on nece samnom dijecu imat i da ja poprvi put imam coveka koji me gleda i pazi
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Poshto sam ja ovde "naj gora" necu nishta da kazem :\
Ali samo nemoj da plachesh !Ostavi suze za probleme koji su TEZI od ovih !Jer i sama vidish,nadam se da to i nije za suze ,nego za smejuriju :-?
zeljana70
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jul 28, 2008 8:38 pm

Post od zeljana70 »

zahvaljujem marto sto mi zelis dobro to osetit se moze i ovako i kad se negleda zena u oci al ja jos moram neke stvari ucinit u zivotu pa cu rodit sigurno,i moja je mati radala tek od triesipet i ma nas cetvero.svi su ovden skocili na me a samo sto nisam lagala i sto sam istinu igovarala
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm

Post od sanyalica »

:D Bravo, Zeljana! :D
Dobro je da je tako...i ne treba sve da uzimash ozbiljno! Opusti se i zezaj...i radi onako kako ti odgovara. :D :wink:
Slika
Korisnikov avatar
CecaV
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Nov 03, 2007 9:29 pm

Post od CecaV »

klap klap, :D , konacno mir,ah.zivot je kucka,uvek najebu oni najiskreniji... oops sorry za lajanje,morala sam :D
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Svetlana! Uvek bilo tako :roll: :D :D :D !
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm

Post od sanyalica »

:D
Slika
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Ma da nije ovde pile moje :roll: ?Nema ga uteche mi :P AAAAa stici cu te i oterati na onaj svet pile jedno golo i pecheno :oops: !Jurish golo bez garderobe bruko a petlovi gledaju :lol: :lol: :lol:
U poteru BzZZz :wink:
Slika
"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

sanyalica napisao::D

:D :D :D :D :D :D :D
lujka
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Jul 26, 2008 8:48 pm

Post od lujka »

zeljana70 napisao:imam jos tri kile manje odkad sam slusala pametnije i vozale biciklo i za to hvala onimn koji mi pomogli lepim recima . posto sam plakala moj me covek p[ito dal placem zbog zena njiovih zlobnih reci il sto bi hotijela dijete i reko je da je laz da on nece samnom dijecu imat i da ja poprvi put imam coveka koji me gleda i pazi
Evo imene na ovaj forum, Cao, :) :) :) :)

probudila se luki i nemogu da te pozdravim Ћeljana s porukom al ti je muћ mustra..............a ti dobro platno. samo on nezna vesti te non stop te ispira, :evil: :evil: :evil:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

:D
Slika
"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Pazi ti lukje ?Umno nema shta :wink:
Slika
Neruda
Zaključana tema