auuuuuuuuuuuuuuuuuuu,al se ovde zakuvalo,jos cete me i zabaviti,moram vam priznati kreativnost!!!!!!!!
Jel vi ovaj sajt koristite kao mentalnu terapiju?Mislim,jel vas ovo oslobadja sresa?
Pozdrav devojke!!!!!!!!!
kreativne lajalice ne znam ,nadate li se cemu???
A el ste stvarno klimaktericne????Bas me zanima kako je to,al polako,stici ce i mene jednog dana,valjda...A jel to stanje gore od puberteta i adolescencije?????????
Klimaks, šta to beše klimaks????? Aaaaaaaa to je ono što je moja mama imala nekada davno ...nešto kao vruće - hladno, preznojavanje, gušenje, nervoza do ludila, bes do ludila...e ako su to simptomi ja mogu mirno da spavam i brojim ovčice kao Maliska.
P.s. Nama ne treba kolektivna terapija, ne priznajemo ništa polovično pa ni klimakterične polovnjače. Mi smo vesele žene u najlepšim godinama . IZAZVANE smo na ovoj temi pa se zato ponašamo kao da nas je opičio klimaks.
U jednoj od prelepih i prepametnih knjiga Kreativnog centra pishe:"Pubertet je doba kada devojchica prerasta u zenu, a klimaks je period kada se zena pretvara u gospodju u najboljim godinama". Mislim da je ova definicije diiiivnnnaaa i zato sam se sa zadovoljstvom prepustila klimaksu Eh, Svetlice, nazalost sve nam ranije i ranije dolazi, pa neces dugo chekati da otkrijesh lepotu tog nasheg doba koju mi sad skrivamo od tebe E ali ima josh neshto, nama se puno toga oprashta na rachun klimaxa...i to je super. Dakle, i kad preteramo, to nam bude izgovor, pa nam dozvole po koje "iskakanje" i muz koji pati od krize srednjih godina i sin adolescent i kæerka u pubertetu. Chak ponekad imamo i prvenstvo da sednemo za komp i caskamo na nekom forumu...mada smo promashili temu. Tako ja gledam na to.