Sanja, ja sam skontala da je najbolje ujtro 3 puta ( na prazan stomak jer su zalihe glikena prazne) Hm..nije loše ali se bojim da će nam muževi riknuti od tolikog kardio treninga
Dali neko zna kako da stupim u kontakt sa clanom pod imenom ROSEOX!Zadnja poruka je poslata jos 2005-e!Interesuju me proizvodi koji su navedeni u toj poruci!
Sa tim ce kilogrami da idu gore a pije se bez problema.. =)) Napominjem da treba uzimati kvalitetnije,u kojima su ugljeni hidrati spori,a ne one jeftine koje su puni dextroze i ostalih secera..
Mogu ja.. Trebaju mi podaci o tebi.. Visina,tezina,starost, da li radis,koliko dugo,kakav zivot vodis,fizicke aktivnosti,kad ti pocinje a kad se zavrsava dan itd itd..
Najbolje je da mi napises na PM da ne gusimo temu..
Dali je neko cuo za preparate herbalife i dali ih je neko koristio ali iskljucivo za dobijanje kilaze?Ja sam se raspitala i zvala rekli su mi da se za mesec dana dobija 7kg.kao 100%,ali vam mogu reci da je poprilicno skupo!Kosta negde oko 10 hiljada!Piju se neke tabletice i neki sejkovi i toga ima kolicinski za mesec dana!Probala bih al nesmem dok nevidim dal je neko imao iskustva s tim!Da nebude da sam dzabe bacila pare!
To su suplementi,dodatci ishrani.. Kilaza se dobija od KALORIJA.. To sto oni garantuju je cisti marketinski trik,pa sigurno nece reci: ''kupite ovaj preparat,platite ga 10 000 dinara,i necete dobiti ni gram za mesec dana''
Da bi se dobilo na kilazi treba se unositi puno kalorija,i ne razumem zasto mislite da su gainer-i i ostali preparati ''neprirodni'' a ovo ne znate ni sta je a mislite da nije isto to?
Kupite jedan kvalitetan gainer,kosta 5200 dinara,i ono sto sam vam dao ishranu,dva puta dnevno gainer izmedju obroka i nema teorije da ne dobijate na kilazi.. Ali sam gainer vam nece pomoci ako pored njega ne uzimate MNOGO hrane!
pozzz svima ja imam jedno pitanje visoka sam 180 i imam 50 kg doktori mi govore da treba da imam 55-60kg a ja nikako nemogu da se ugojim nemam apetit i uopste nejedem mucim se vec godinu dana i vise da vratim staru kilazu 55kg makar al neide ima li neki lek za apetit dobar ili nesto da ponem da jedem? pozzz
Uzimaj bademe i kupi neki kvalitetn gainer,to se lako jede-pise a ima PUNOOO dobrih kalorija.. Proteine,UH masti.. Nabacices brzo kilazu.. Uostalom citaj malo sta sam pisao.. AAAAA.. Ne mogu vise da ponavljam