KAKO DA DOBIJEM KILAZU???
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Avg 28, 2008 10:24 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
a ,da probam ja da se vratim na temu,sa jednim pitanjem:moze li se protiv genetike?
naime,imam 30 god,dve trudnoce iza sebe,dvoje vrlllloooo aktivne dece,169 visoka i (sem u trudnoci) nikad nisam presla 45 kg,tu stojim,nit dodajem nit oduzimam.
nemam nikakvih vecih zdravstvenih problema!
mama mi je mrsava kao i sve njene sestre,baka je takodje bila mrsava i tek se pod stare dane ugojila!ja bas i ne bih da cekam te 'stare dane'!
imam redovne obroke,kolicinski prilicno velike,raznovrsna ishrana,doduse malo tecnosti unosim(jednostavno zaboravim da pijem vodu) ,posecivala sam i teretanu i nista...jednostavno,metabolizam ubrzan,sve sto pojedem protrci kroz mene,prilicno sam aktivna fizicki...i ne znam sta bih vise da dodam...
ako neko moze da me uputi sta i kako da radim da bih bar malo oblina dobila(onih zenskih a ne da celog zivota izgledam ko deckic od 16 godina) bila bih mu veeeoooma zahvalna!!!!
jesy,pozdrav,evo i mene na nutricionizmu!!!!!
naime,imam 30 god,dve trudnoce iza sebe,dvoje vrlllloooo aktivne dece,169 visoka i (sem u trudnoci) nikad nisam presla 45 kg,tu stojim,nit dodajem nit oduzimam.
nemam nikakvih vecih zdravstvenih problema!
mama mi je mrsava kao i sve njene sestre,baka je takodje bila mrsava i tek se pod stare dane ugojila!ja bas i ne bih da cekam te 'stare dane'!
imam redovne obroke,kolicinski prilicno velike,raznovrsna ishrana,doduse malo tecnosti unosim(jednostavno zaboravim da pijem vodu) ,posecivala sam i teretanu i nista...jednostavno,metabolizam ubrzan,sve sto pojedem protrci kroz mene,prilicno sam aktivna fizicki...i ne znam sta bih vise da dodam...
ako neko moze da me uputi sta i kako da radim da bih bar malo oblina dobila(onih zenskih a ne da celog zivota izgledam ko deckic od 16 godina) bila bih mu veeeoooma zahvalna!!!!
jesy,pozdrav,evo i mene na nutricionizmu!!!!!
Ko ne zna, a misli da zna, budala je, ignorishi ga!!!
-
- Stalni član
- Bojana018
- Novi član
- Pridružio se: Pet Mar 28, 2008 3:34 pm
Vidim na ovoj temi bas zanimljivo
Da se upisem i ja 164cm,45kg i tako vec vise od 10god osim u trudnoci sto sam imala 60kg u devetom mesecu i bila najzadovoljnija svojim izgledom tada
Dal ima nekog resenja za nas mrsavice ili da se jednostavno pomirim sa sudbinom i pokusam da opet ostanem u drugom stanju kako bi bar godinu dana uzivala u oblinama?
Najgore od svega mi je kad odem da kupim pantalone a i xs mi budu velike

Da se upisem i ja 164cm,45kg i tako vec vise od 10god osim u trudnoci sto sam imala 60kg u devetom mesecu i bila najzadovoljnija svojim izgledom tada

Dal ima nekog resenja za nas mrsavice ili da se jednostavno pomirim sa sudbinom i pokusam da opet ostanem u drugom stanju kako bi bar godinu dana uzivala u oblinama?

Najgore od svega mi je kad odem da kupim pantalone a i xs mi budu velike

-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Dec 22, 2008 1:28 pm
-
- Stalni član
vidim da svi imaju neke dijete za mrsavljenje a da nas mrsavice svi zapostavljuju
a jel imao neko iskustva sa biomed 6 gaing ili je to proizvod za povecanje apetita( mada sa apetitom nemam problema,jedem vise od svih koje poznajem aopet sam mrsavica)???

a jel imao neko iskustva sa biomed 6 gaing ili je to proizvod za povecanje apetita( mada sa apetitom nemam problema,jedem vise od svih koje poznajem aopet sam mrsavica)???

- zmaj76
- Stalni član
- Pridružio se: Sub Dec 22, 2007 10:25 pm
Ćao svima,mislim da nam je svima takav metabolizam,jednostavno šta god da jedemo takve smo,ne gojimo se,a mogle bi malo da se tešimo,pa mnogo ljudi pokušava da smrša !!
ja sam se pomirila sa tim,sad mi prija kad mi kažu da imam lepu liniju,a sve je stvar ukusa,nekom sam "na granici",neko smatra da treba da se ugojim,bar par kg,kad sam bila mlađa matori i rodbina su bili u fazonu da moram da se ugojim jer sam mrššava,pa sam se prejedala...i ništa...
mislim da će to svakako doći vremenom, s godinama
kad kilogrami počnu da se lepe...
zato da uživamo sad...

ja sam se pomirila sa tim,sad mi prija kad mi kažu da imam lepu liniju,a sve je stvar ukusa,nekom sam "na granici",neko smatra da treba da se ugojim,bar par kg,kad sam bila mlađa matori i rodbina su bili u fazonu da moram da se ugojim jer sam mrššava,pa sam se prejedala...i ništa...
mislim da će to svakako doći vremenom, s godinama

kad kilogrami počnu da se lepe...
zato da uživamo sad...

-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Dec 22, 2008 1:28 pm
biomed 6
Ja sam pokusala i sa Biomed-om 6 ali nista 

-
- Stalni član
nesto se razmisljam ..ako pocnem da radim sve kontra npr da jedem neredovno,da preskacem dorucak,ako pocnem da jedem masno(sve onako da mi mast curi niz bradu ...bljaaaak
),da veceram recimo burek u 1 sat posle ponoci ,itd....hocu li onda da nabacim koje kilce ili cu samo da izazovem neku bolestinu???(pu pu pu daleko bilo)
sve sam probala,valjda mi samo ostaje da uzivam u mrsavosti!

- zmaj76
- Stalni član
- Pridružio se: Sub Dec 22, 2007 10:25 pm
sludjena mama napisao:nesto se razmisljam ..ako pocnem da radim sve kontra npr da jedem neredovno,da preskacem dorucak,ako pocnem da jedem masno(sve onako da mi mast curi niz bradu ...bljaaaak),da veceram recimo burek u 1 sat posle ponoci ,itd....hocu li onda da nabacim koje kilce ili cu samo da izazovem neku bolestinu???(pu pu pu daleko bilo)
![]()

mast niz bradu....mislim...stvarnooooooooooo.

e još burek nisam jela u 1 h posle ponoći!!!

zmaj76 napisao:sludjena mama napisao:nesto se razmisljam ..ako pocnem da radim sve kontra npr da jedem neredovno,da preskacem dorucak,ako pocnem da jedem masno(sve onako da mi mast curi niz bradu ...bljaaaak),da veceram recimo burek u 1 sat posle ponoci ,itd....hocu li onda da nabacim koje kilce ili cu samo da izazovem neku bolestinu???(pu pu pu daleko bilo)
![]()
sve sam probala,valjda mi samo ostaje da uzivam u mrsavosti!![]()
![]()
![]()
mast niz bradu....mislim...stvarnooooooooooo.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
e još burek nisam jela u 1 h posle ponoći!!!
I cudite se zasto ste mrsavice

-
- Stalni član