Ne znam za bromelin,niti kako pomaze.Mislim da nije pametno na dan pojesti jedan kuvani krompir i samo piti caj,to je nezdravo apsolutno.Ni jednu dijetu ne treba sprovoditi bez lekarskog nadzora.Slazem se da je 4 kg maksimum da se "skine" za mesec dana.
Mogu da preporucim nesto sto je apsolutno zdravo,a to je PRAVILNO KOMBINOVANJE namirnica po Hejovom sistemu.Ne lisavamo organizam nicega,bitno je da pravilno kombinujemo proteine,skrob i neutralnu hranu.Uz to,naravno fizicka aktivnost nikome nije na odmet u vidu rekreacije.Tabelu namirnica mogu poslati mailom ako je neko zainteresovan.Moja adresa je [email protected]
evo da vam pomognem :)
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
Re: evo da vam pomognem :)
A koji si ti to bromelin koristila i gde si ga nabavila?sanja1609 napisao:posto znam da vecina vas ima problem kako da smrsa
evo kako sam ja smrsala 15 kg, mnogo vise nego sto sam htelajer ipak na visinu od 171 moja tadasnja tezina od 67 i nije bila preterana
htela sam da smrsam nekih 5 kg i pocela sam da pijem bromelin, ali ne onaj koji mozete da narucite za 2000 din, nego neki italijanski, 60 tableta za samo 450 din
prvi dan sam popila po 3 tablete pre dorucka i rucka i normalno jela... takodje sam ukljucila i fitness caj, koji sam pila umesto vode, negde oko 2l dnevno...
vec drugog dana bukvalno nisam mogla da zinem. nista mi se nije jelo. tako sam popila 3 kutije bromelina za dva meseca, po 2 pre svakog jela, ako se to moglo nazvati jelom
npr. za ceo dan mi je bio dovoljan samo jedan kuvani krompir i 2 litre caja
caj je veoma bitan kako ne biste dobili celulit, strije i sve te druge odvratne stvarcice
probajtegarantovano uspeva

"Budi ono što jesi da bi postao ono što zaslužuješ!"

Isprobala sam sve od bozenke do biomeda ali nista ne vredi ako ne smanjis hranu a kad to uradis ti "cudotvorni" preparati ti nisu potrebni.Mada kapiram taj placebo efekat u nekim slucajevima.
oprez,zdravlje vam je ipak najprece.