bockey napisao:Leajj!!!!!! Pa gde si draga!? Zao mi je sto cujem da nema promena, zelim vam svima uspeh, pa i sebi! Ali i ja sam u tvojoj grupi nista za sada. Manje jedem ako se zaposlim i ako ne mislim na hranu, ali to je palilo i bez pirinca
hehehe tu sam draga! kad ces da mi dodjes? ti si bar tu blizu?
Ista stvar !Kao i sa Vama !I priznaj Leajj da si se nasmejala meni ? .Ako gledash VB onda si i chula ih .Ja sad ogladni u vraga Idem da vidim da uzmem neshto malo ,da chopnem koju kilicu hrane ma:P.Posle 50-og ce krenuti da se tope kilogrami.A do tad sve tolerishem .I Nadam se iskreno ?NADA JE POLA USPEHA!Pishemo se devojchice moje lepee
Ma neka tebe s`nama !Ko se s`nama druzi Zivot mu je duzi i ko zna shta josh ? .A srecko moj bitce i koja kilica manje.Nece odma iz pochetka.Ali polako ,kad krenu onda idu i tope se i NEVRACAJU SE Naputzash ih i kazesh im,' NE OKRECI SE SINE .Laq notjjjj stvarno sad bye bye bye!
bockey napisao:Leajj!!!!!! Pa gde si draga!? Zao mi je sto cujem da nema promena, zelim vam svima uspeh, pa i sebi! Ali i ja sam u tvojoj grupi nista za sada. Manje jedem ako se zaposlim i ako ne mislim na hranu, ali to je palilo i bez pirinca
hehehe tu sam draga! kad ces da mi dodjes? ti si bar tu blizu?
Ista stvar !Kao i sa Vama !I priznaj Leajj da si se nasmejala meni ? .Ako gledash VB onda si i chula ih .Ja sad ogladni u vraga Idem da vidim da uzmem neshto malo ,da chopnem koju kilicu hrane ma:P.Posle 50-og ce krenuti da se tope kilogrami.A do tad sve tolerishem .I Nadam se iskreno ?NADA JE POLA USPEHA!Pishemo se devojchice moje lepee
cao mikalja! hehe ne gledam al svejedno si me slatko nasmejala!!!!!
Popiiiijeno 31- zrnceeee da' da !Pozdrav i ljubatz za sve idem raditi vezbice neke.Bit ce muke neshto mi se bash neda (mrzi me ) .Ali idemo 1- 2 i opet 1-2 .Mashi ruchitzama,mashi nozitzama.Guzu gore guzu dole OP OP !Uh pff dosta !Cmokaritza za sve Moje vojchice lepotitze
Dobro jutro, stvarno ste se ulenjile, hajde ustajanje, pirinac pa jutarnja gimnastika. Napolju sija sunce, ko ne radi bicikl pa na Adu. Ko radi navijamo za one na bajsu
"]Dobro jutro, stvarno ste se ulenjile, hajde ustajanje, pirinac pa jutarnja gimnastika. Napolju sija sunce, ko ne radi bicikl pa na Adu. Ko radi navijamo za one na bajsu
Dobro jutro Grazza i svim devojkama ja sam bogam rano ustala i evo već
masiram stolicu pa zbog toga i pijem pirinač.Popijeno 17 zrna
Pozdrav !Ja popih jutros 32 zrna i umesto u shetnju,ja nazad u krevet poshto rizu pijem rano oko 5 ujutru.Shto ne znachi da sam do sad drincala .Vuchem po se kuci,kao spremam po kuci ali kao papudzijski machak se vuchem .Pozdravljam Vas sve ali bash SVEE i shaljem Vam jedan veliki kizzzz!Pishemo se posle cmokitzakk