DIJETA SA PIRINČEM

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Zaključana tema
Korisnikov avatar
CecaV
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Nov 03, 2007 9:29 pm

Post od CecaV »

Grazza,Ti si cudo,na sve strane te ima :D ,na sve strane tuces kilograma-jadni oni,pa reci kakvi su rezultati,kolko si ih pobila do sada?
A ja nesrecnica muku mucim i sa onom mojom netolerancijom :cry:
grazza
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 14, 2007 12:56 pm

Post od grazza »

ih draga, samo je vazna dobra organizacija kao sto rekoh jednom hehe :lol:
biljana80
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 05, 2008 11:46 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od biljana80 »

grazza javi kako si zadovoljna sa tom spravicom
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

ja sam odusevljena dobijes i CD i radis vezbe koje traju bukvalno 13 minuta. Nema sanse da se izdrzi, a osecaj sve zateze sto i jeste svrha. evo ja tek dva dana i nastavljam. oznojis se tih 13 minuta kao da kopas po najvecem suncu :lol: ja jos stavim blato na stomak, umotak u providnu foliju i obucem one pantalone za mrsanje :wink:
Korisnikov avatar
bockey
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Apr 02, 2007 12:52 pm

Post od bockey »

Brava! Ja imam mali klip za trbusnjake. 8 min dnevno i dobijes plocice :) ako neko hoce, mogu da ga stavim negde na net.
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

jel to ono sto drzis izmedju dlanova i spustas se sa koena na pod, ili je to neto sdrugo :o
Korisnikov avatar
bockey
Aktivan član
Aktivan član

Post od bockey »

Mislim na trbusnjake!? Nisu to ti... ni ne razumem kako bi se to radilo. Ma ovo su obicni, treba ti samo prostirka :)
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

a mozes li da opises sta je to?
Korisnikov avatar
bockey
Aktivan član
Aktivan član

Post od bockey »

To je 9 razlicitih vezbica za trbusnjake (gornje, donje i kose) u serijama od po oko 45 sekundi. Gledas u misicavog tipa na livadi i vezbas :) on ima drustvo jos jednog tipa i neke ribice, a ti kako hoces. Hehe, obuceni su u sjajne trikoe iz osamdesetih, malo smesno, jos je on amer pa mu je svaka druga 'c'mon gang'.
Meni nisu bili teski. Blaga upala prva dva dana, i posle nista. Samo sto ponovo nisam redovna :oops:
Evo stavljam ga na rapid share, bice link za sat vremena.
Korisnikov avatar
bockey
Aktivan član
Aktivan član

Post od bockey »

VEZBICE!! http://rapidshare.com/files/98302753/Fi ... s.mpg.html

ako imate problema tu sam. Ali ne bi trebalo :) Srecno!
ledenica
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Feb 28, 2008 10:09 pm

Post od ledenica »

Drage moje s malim zakasnjenjem srecan 8. mart! :)
Mada vise muskaraca nije moglo da me iznervira tog dana nadoknadili su za godinu... al aj. Na kraju sam bila na zurku i super se provela :D

Danas sam popila svojih slavnih 10 zrncadi!!! :D E drugarica mi je rekla da sam smrsala, mada ja ono ne vjerujem jer ne primjecujem nista. Mozda zato sto me onda ne gleda bas svaki dan, a ja samu sebe vidim svaki dan :D Ali vjerujte kad ona kaze da sam smrsala onda je upravu! :D hehe! :) 3 puta ura za moju Diu! URA! URA! URA! :) :) :) I tako, danas postavih rekord u setkanju, nekih 20km :) I tako...

Sjutra 11 zrncadi... I eto, vec polako ulazim u semu, navikavam se da prvo sto uradim kad ustanem popijem pirinac :) I uzivam onda cio dan... Kao da sam uradila ne znam sta :D

Ljubim vas pa se cujemo. Kiss!

P.S. Ne znam koliko sam to smrsala jer se nisam mjerila. Ali cim navatam prvu vagu se mjerim. Prije nego sam pocela imala sam 77kg :( Pa cemo vidjeti sto ce vaga reci sljedeceg puta...
Jubim was jos jednom! KISSSSSSSSSSSSSS!!! :D
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

Dobro jutro moje dame
Bockey, jbg ne mogu da otvorim ovde na poslu sajt probacu od kuce. Ja imam takvu upalu misica da sam vezbanje ostavila za uvece kada se vratim sa posla valjda se malo razdrmam, ali ne odustajem. Ljubim vas. Sto mrzim ponedeljak bljakkkkkkkk :evil:
rami
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Feb 21, 2008 3:32 pm

Post od rami »

Dobro Jutro,moje dame sa zakašnjenjem srećan 8.mart ali da je osmi martova više u godini

Sada sam videla da sam trebala popiti 15 a ja sam popila 14 zrncadi

ali jbg nadoknadit ću,za sada ništa nema nekih promena ali jedem normalno

:roll:
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

Zabavite se uz savršenu formulu uspeha, oslabite posle prazničnog prejedanja!

Mlitavi Amerikanci uvek su u potrazi za novom dijetom. Problem s većinom dijeta je taj što se čovek ne može najesti (gladovanje), ili su jednolične (pijete čorbice do iznemoglosti), ili bankrotirate ("mesna" dijeta). Zato ljudi "varaju", često odustanu nakon tri dana ili počnu da se prežderavaju odmah nakon dijete.

Ipak, da li postoji nada?! Postoji - to je nova "Čudotvorna bebi dijeta"! Sigurno ste primetili da je većina dvogodišnjaka fit. Možda je to zbog njihove ishrane. Nije skupa, nudi raznovrsnu i kvalitetnu hranu, a i ludo ćete se zabaviti!

PRVI DAN

Doručak: Kajgana od jednog jajeta. Kriška tosta s marmeladom. Pomoću prstiju pojedite dva zalogaja kajgane, ostatak bacite na pod. Pojedite jedan zalogaj tosta, zatim razmažite marmeladu po licu i odeći.

Ručak: Četiri bojice (bilo koje boje), šaka čipsa i čaša mleka. Potegnite tri gutljaja, a ostatak prolijte.

Užina: Grisina, četiri gutljaja ustajalog piva.
Večera: Ispržite tost i bacite ga na kuhinjski pod.

DRUGI DAN
Doručak: Pokupite jučerašnji tost s kuhinjskog poda i pojedite ga.

Ručak: Pola crvenog karmina i cigareta (mora se pojesti, ne popušiti). Jedna kocka leda po želji.

Poslepodnevni zalogaj: Ližite lizalicu dok ne postane lepljiva. Izađite iz kuće i bacite je u prašinu. Uzmite je nazad i cuclajte dok ponovno ne bude čista. Zatim je unesite u kuću i bacite na tepih.

Večera: Kamenčić koji ste doneli spolja i dooobro ga sakrili. Prelijte pire od krompira ledenim čajem. Jedite kašikom.

TREĆI DAN

Doručak: Dve palačinke s mnogo preliva. Jedite prstima, koje obrišete o kosu. Čaša mleka. Popijte pola, zatim čašu napunite palačinkama. Nakon doručka, pokupite jučerašnju lizaljku s tepiha, poližite i sklonite je pod jastuk svog najskupljeg naslonjača.

Ručak: Puter od kikirikija i hleb s marmeladom. Između zalogaja pljuckajte na pod. Razlijte času mleka po stolu i poigrajte se s baricama.

Večera: Činija sladoleda, šaka čipsa, malo vina i kafe.

ZADNJI DAN

Doručak: Četvrt tube paste za zube (bilo koji ukus), komadić sapuna, maslina. Prelijte činiju pahuljica čašom mleka i dodajte pola šoljice šećera. Kad su pahuljice omekšale, popijte mleko, a pahuljicama nahranite psa.

Ručak: Uzmite jabuku i žvaćite je dok ne razdvojite kožicu do mesa, a onda sve pljunite. Potom pronađite onu lizalicu i dovršite je.

Večera: Čaša špageta i čokoladno mleko. Ostavite loptu od testa na tanjiru. Za desert - maskara.

Napomena: Svakim obrokom obavezno usput hranite ukućane, plišane mede svojih klinaca, gumene lutke!

Izvor: Blic

prijatan dan
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm

Post od mikalja »

Dobri dan moje moje leepojke :D !Ja popih celih 30 zrncadi jutros rano i sad Bogami doruchkovah,ali nakon 5 sati od popite rize :wink: .Ovih dana Vas slabo bi tu,vidim sad da ste se rasprichale VESELICE moje i bash mi je drago. Draga bockey kliknu ja na ono tvoje ,onaj linkic za vezbice ali nista ne uspe videti :roll: .Valjda treba da se uchlani e u guzu ,vishe shta god da oces da vidish morash se uchlaniti.Mrzi me vishe ,mozda popodne a sad idem imam obaveza i pozdravljam Vas sve :D :D :D .Cmokkkkkkkk za Vas sveee pa se pishemo :lol:
Zaključana tema