DIJETA SA PIRINČEM
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Feb 01, 2008 11:21 pm
Kad kliknete na moj linkic, onda izaberete opciju FREE (ne premium) i verovatno ce vam se pojaviti tekst:
download ticket received. in 2.0 minutes your download will be ready.
Treba samo da sacekate ta dva tri minuta, onda ukucate kod u prozorce ispod i konacno kliknete na download!
Nadam se da ce uspeti
download ticket received. in 2.0 minutes your download will be ready.
Treba samo da sacekate ta dva tri minuta, onda ukucate kod u prozorce ispod i konacno kliknete na download!
Nadam se da ce uspeti

Juce posle celodnevnog sedenja pored kompa i rada na istom, slucajno naidjoh na ovaj veseli forum! Sedela sam duze vreme i neumorno citala vase prepiske! 45 stranica sam procitala u jednom dahu i nije mi bilo dosadno!
Mogu vam reci da ste me ubedile! Danas sam uzela svoje prvo cenjeno zrno i nadam se da cu izdrzati do kraja! A ko i ne bi izdrzao do kraja pored vas!
Veliki pozdrav cure!

Mogu vam reci da ste me ubedile! Danas sam uzela svoje prvo cenjeno zrno i nadam se da cu izdrzati do kraja! A ko i ne bi izdrzao do kraja pored vas!

Veliki pozdrav cure!
- mikalja
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Dushice moja dacu tebi i svoj deograzza napisao:ja sam meda daj maloooooooooo

gomboca !Dobro nam doshla i imash lep nick'a i podseca me na hranu neku njam njam !!!

grazza moja njoj sam dala a Vama bi samo se ja malo zekim

Cmokk i laq notj idem da gledam neshto na tv ,a sad ce i VB da pochne .Ovi u VB toooliko prde i podriguju?Da pomislim da ce mi zgaditi hranu ?Ali ne uspevaju ,samo se slatko ismejem

Cmokim ja Vas Veselice mooojeeee

Poslednja izmena od mikalja u Pon Mar 10, 2008 9:39 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
hehehe tu sam draga! kad ces da mi dodjes? ti si bar tu blizu?bockey napisao:Leajj!!!!!! Pa gde si draga!? Zao mi je sto cujem da nema promena, zelim vam svima uspeh, pa i sebi! Ali i ja sam u tvojoj grupinista za sada. Manje jedem ako se zaposlim i ako ne mislim na hranu, ali to je palilo i bez pirinca