DIJETA SA PIRINČEM

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Zaključana tema
rami
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Feb 21, 2008 3:32 pm

Post od rami »

Grazza bebi dijeta je super i nije skupa,samo nam treba tuce beba i stvarno bi to bila prava dijeta.
leajj
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jun 06, 2007 3:31 pm

Post od leajj »

cao meni 35 zrno al nema nikakvih promena a zeljno ih ocekujem

veliki pozdrav za sve
Orchid_girl
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Feb 01, 2008 11:21 pm

Post od Orchid_girl »

Ja sam popila 27 zrna jutros!
Korisnikov avatar
bockey
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Apr 02, 2007 12:52 pm

Post od bockey »

Kad kliknete na moj linkic, onda izaberete opciju FREE (ne premium) i verovatno ce vam se pojaviti tekst:
download ticket received. in 2.0 minutes your download will be ready.
Treba samo da sacekate ta dva tri minuta, onda ukucate kod u prozorce ispod i konacno kliknete na download!
Nadam se da ce uspeti :)
Korisnikov avatar
bockey
Aktivan član
Aktivan član

Post od bockey »

Leajj!!!!!! Pa gde si draga!? Zao mi je sto cujem da nema promena, zelim vam svima uspeh, pa i sebi! Ali i ja sam u tvojoj grupi :( nista za sada. Manje jedem ako se zaposlim i ako ne mislim na hranu, ali to je palilo i bez pirinca :(
ledenica
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Feb 28, 2008 10:09 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od ledenica »

Hehehehe! Nahranite svoje ukucane plisane mene i gumene igracke! Hahahahahaha! :) Haos! :D Znaci dobro si me nasmijala s ovim! :D

Danas popih svojih 11 zrncadi :) Al kako nisam bila kuci 2 dana, tako nisam krizala, i danas ono prekrizim 3 dana.. UUU kako brzo ide! :D Heheh! :)

Ljubim vas. :D
grazza
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 14, 2007 12:56 pm

Post od grazza »

Bas mi je drago sto sam vas nasmejala, to mi je i bila namera :lol:
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

Mikalja generacijo moja gde siiiiiiiiiiiiiiiiiiii? Nedostajes mi :cry:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm

Post od mikalja »

grazza napisao:Mikalja generacijo moja gde siiiiiiiiiiiiiiiiiiii? Nedostajes mi :cry:
Tu sam miiila moja :D .Sakrila sam se :( Jeeedem i viiirim :lol: .Upravo pucam zito kuvano ali bez oraha :wink:.I nedam ni medi' ni zeki ni nikomee :lol: :lol: :lol: !To moooje :evil: .heHeHe cmokitzak ..
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

ja sam meda daj maloooooooooo
gomboca
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 10, 2008 3:12 am

Post od gomboca »

Juce posle celodnevnog sedenja pored kompa i rada na istom, slucajno naidjoh na ovaj veseli forum! Sedela sam duze vreme i neumorno citala vase prepiske! 45 stranica sam procitala u jednom dahu i nije mi bilo dosadno! :D

Mogu vam reci da ste me ubedile! Danas sam uzela svoje prvo cenjeno zrno i nadam se da cu izdrzati do kraja! A ko i ne bi izdrzao do kraja pored vas! :)

Veliki pozdrav cure!
Korisnikov avatar
bockey
Aktivan član
Aktivan član

Post od bockey »

Pa dobro nam dosla Gomboca! I srecno sa pirincem! :)
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm

Post od mikalja »

grazza napisao:ja sam meda daj maloooooooooo
Dushice moja dacu tebi i svoj deo :D :D :D
gomboca !Dobro nam doshla i imash lep nick'a i podseca me na hranu neku njam njam !!!
:lol: :lol: :lol: .A uspecesh bwe ,kako netjesh ?Ako ne smrshash bar oboliti necesh? :D :D :D .Ja sam popila 30 zrncadi danas i ne jedem javno :wink: .Vec se sakrijem iza fotelje i hasam.Ali ne shto se plashim da necu smrshati?Nego da virim ako ko podje da shmugnem jer neeedam niiikom .I zadovoljna sam :lol: :lol: :lol: :lol:
grazza moja njoj sam dala a Vama bi samo se ja malo zekim :wink:
Cmokk i laq notj idem da gledam neshto na tv ,a sad ce i VB da pochne .Ovi u VB toooliko prde i podriguju?Da pomislim da ce mi zgaditi hranu ?Ali ne uspevaju ,samo se slatko ismejem :D :D :D .A i pridruzim im se nekad :( .Omakne se jbg. :lol: :lol: :lol:
Cmokim ja Vas Veselice mooojeeee :wink:
Poslednja izmena od mikalja u Pon Mar 10, 2008 9:39 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
leajj
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jun 06, 2007 3:31 pm

Post od leajj »

bockey napisao:Leajj!!!!!! Pa gde si draga!? Zao mi je sto cujem da nema promena, zelim vam svima uspeh, pa i sebi! Ali i ja sam u tvojoj grupi :( nista za sada. Manje jedem ako se zaposlim i ako ne mislim na hranu, ali to je palilo i bez pirinca :(
hehehe tu sam draga! kad ces da mi dodjes? ti si bar tu blizu?
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

ih ja ispisah pismo i zaboravih da pritisnem posalji. Dobro nam dosla gomboc ako ne smrsas bar ces se lepo zabavljati a i to je nesto. Ljubm vas sve, pisemo se sutra, lepo spavajte i nemoj neko da sanja pirinac slucajno :evil:
Zaključana tema