grazza napisao:Ma nisam na Un draga samo na intoleranciji i vezbice. A jel to pada kisa?????????
Ma vidim te svuda negde .A kishetina je cmolila celu notz .Evo i sad bi malo zubato sunce i opet se smrche ,bit tze' bit tze .Vreme ove godine ebe nas pa rastura .Pa kako grazza da ti ni intolerancija ne pomaze?Znachi kod nas vazi ona dijeta 2 chepa.Jedan u usta a drugi u doope.U usta da ne jedemo nikako .A u doope da neide vani ostatak, nego da se vraca nazad preradjeno ,tek toliko da bih preziveli .Ali probala sam ja da jedem tek''tek poneshto i bjaz bwe .Nisam mogla na noge .A sad pooooolako .Evo sad sam doruchkovala.Pola tunjevine i chashu mleka.Mogla sam josh .Ali poshto ja moram imati pet obroka najmanje samo manjih .Pojest cu bareno jaje posle .A kad bash ogladnim stigne i ruchak ..
Cveja napisao:Hvala na savetima za nedelju dana skinula sam 3kg.Citala sam vase savete i poslusala sam par saveta.Bez gladovanja bez dijete sam uspela.Hvala svima.
Pozdravljam to!MAda iskrena da budem ,JA SUMNJAM da si skinula 3kg za nedelju dana .Mislim' ej bez diete za 8 dana tj svega ukupno 8 zrna rize hmmm .Daj Boze .Pa ja sam danas popila 34 zrna pomnozite pa videt ce te koliko je to rize do sad i nishta ni kilogram .A po tvom trebalo bi preko 70kg da smrsam minimum ako je od rize i bez diete ikakve druge?Mislim nemoj da se ljutish ,ja ti zelim uspeh jer s` tim odma i ja imam vecu nadu .Tako da se nadam da me razumesh shto ti naprosto ne verujem , A TAKO ZELIM?Pozdravljam Vas sve i ljubim Vas sveeeeee
Malo sam se zabila u shpajz ,kupus sredjujem i odvajam za sarmu.Ocu da napravim malo vishe sarmitze i stavim u zamrzivach dok josh ima kupusa?A mesa sam kupila malo vishe i tako da rize shto vishe potroshim .I onda cu ja brojati rizu iz sarme tj rachunati .Ma ima oko toga posla .Ali zato posle tze mi biti drago .Ono otvorim zamrzivach i samo izvadim sarmitze i u sherpu .Domacitza u tri lepe a? .E cmokim te grazza kao i ostale devojchice sa diete rizitze
Ih nesmesh kupus ?Kupus sme svako ,da je zdrav,zdrav je! !A Nema u sebi nishta jako ni teshko ,jer da ima nebi zec bio onoliki nego bi bio kao slon .Pun je vitamina a i prdi se dobro od njega
Popijeno 35 zrncadi ,Idemo dalje .Ta teta na intoleranciji nishta nezna .Kupus je itekako intolerantan .Zato ti i pored rize i intolerancije ne mrshash .Vidish kako ljudi mrshaju i po 3 kg za 8 dana i to samo rizitzu pijuci .A ja ni malo,mozda 1 kilica.A TI !TI i na intoleranciji ,ma jedi ti kupus draga moja .Aj bubim Vas svee!Jes vreme ebeno qq .Idem da uradim sto god, i popijem josh jednu kafitzu .Onda doruchak posle vezbitza moih .I opet vezbitze jer ce danas biti izlezavanja .Osecam po vremenu .Caos pishemo se .Shta je ovo slabo ih ima hm?