DIJETA SA PIRINČEM

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Zaključana tema
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mikalja »

grazza napisao:Mikalja masemo prsticima gore, dole, jedan dva
levo desno, dva tri
pa opet gore dole levo desno
dostaaaaaaaaaaaaa. na tusiranje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :oops:

A zashto tushiranje :o ?Pa nije Bozic ni Nova Godina? :o :o :o .A ne.' ja to za Bozic (uvech Bozica) N Godina i eventualno 1 maj :P :D :D :D :D .Uh da znash da se mashe nozitzama, rukitzama doopetom .Od jutros drugi put radim vezbice :roll: .A sad mogla bi malo tunjevine za doruchak JOSH NISAM ZDERALA :o .Pozdravche :lol: :lol: :lol:
grazza
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 14, 2007 12:56 pm

Post od grazza »

Uh pa zar nije praznik? a ja se tusirala, a jel ce to da mi vazi za novu godinu draga, ili moram ponovo? :oops:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

grazza napisao:Uh pa zar nije praznik? a ja se tusirala, a jel ce to da mi vazi za novu godinu draga, ili moram ponovo? :oops:
Uh nisi to smela niiikako uraditi :cry: .Mozda ovo moj neko prochita i nateraju me u vodu ,i kazu vidi kako ona moze :cry: :cry: :cry: :cry: ?
Ne vazi ti MORASH OPET ZA NOVAKA PONOVO :evil: :evil: :evil: ahahaha :evil: :wink:
Cmokkkkkkara sretzko moj :D :D :D
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

Jojjjjjjjjj a jel moze za 2010? pa bar malo vazi, a necu nikome da pricam, uostalom samo sam pokvasila palac na nozi bilo hladno. Cmokic draga :lol:
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

Jojjjjjjjjj a jel moze za 2010? pa bar malo vazi, a necu nikome da pricam, uostalom samo sam pokvasila palac na nozi bilo hladno. Cmokic draga :lol:
ledenica
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Feb 28, 2008 10:09 pm

Post od ledenica »

Wi ste lude koliko pisete :P Heheheh! :)
E ja danas popila svojih slavnih 13 zrncadi... :D Hehe! WUHU! :D Sad idem da rucam, pa da spremam kucu imam neke goste veceras :oops: pa da bude sve sredjeno... I onda da se qpam i sredjujem, da ja budem wijepa... :oops: Hehe! :)
Jubim was lude moje! CMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOKKKK!!!!!
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

Hocu i ja u goste, necu da radim vezbe :cry:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

ledenica napisao:Wi ste lude koliko pisete :P Heheheh! :)
E ja danas popila svojih slavnih 13 zrncadi... :D Hehe! WUHU! :D Sad idem da rucam, pa da spremam kucu imam neke goste veceras :oops: pa da bude sve sredjeno... I onda da se qpam i sredjujem, da ja budem wijepa... :oops: Hehe! :)
Jubim was lude moje! CMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOKKKK!!!!!
JA NE VOLIM GOOOSTE :evil: :evil: :evil: .Ja spremam kucu kad gosti odu jer sve isprljaju i pojedu i popiju :P I nevolim gooste niikako :cry: .Jedinoo ako neshto jeepo donesu onda uzmem to i istejam ih napojeeee :P :D :D .A mnogo volim da idem u gosteee :cry: .I onda budem i ja nevaljala i prospem im kafu svuda,obrisem ruke od stolnjak.I onda odem u kupatijo i sav toalet im odmotam i poprskam svuda i sve iz prevrcem :lol: :lol: :lol: :lol: .Shminku svu prerovim i naminkam se sve do ushiju :D :D :D
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

ledenice ,JA sam popila 32 wahu :PpPpP :D :D :D .I nimalo nisam smrshala :( .A i radim i vezbice i smanjila sam guzi portziju i to podobro :-? .ali se nadam da ce od 50-og krenuti na dole kilice :D :D :D .I nemoj mnogo da spremash za goste ,onda oni misle da ti volis da samo chistish peresh i spremash klopu za nji i 0nda eto ih uvek luditze :evil: :evil: :evil: .Cmokkkkkkkkara :D :D :D
Korisnikov avatar
bockey
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Apr 02, 2007 12:52 pm

Post od bockey »

joj da znas mikalja :( ni ja nemam rezultata, a kod 34 zrna sam. Sto je jos gore apetit mi se otvorio samo tako! Na slatko, ako i uvek :( a cak nije ni 'onaj' period u mesecu.... pitam se koliko cu se tek onda provaliti :( bu huuuu
ali ne odustajem... jos ima nade, do 50 zrna jos pune dve nedelje!
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

bockey napisao:joj da znas mikalja :( ni ja nemam rezultata, a kod 34 zrna sam. Sto je jos gore apetit mi se otvorio samo tako! Na slatko, ako i uvek :( a cak nije ni 'onaj' period u mesecu.... pitam se koliko cu se tek onda provaliti :( bu huuuu
ali ne odustajem... jos ima nade, do 50 zrna jos pune dve nedelje!
Mogu i ja da jedem jbt:) .Svi koga god znam kazu kao jao JA ne gladnim,uvek sam sit-ta .A ja shto kazesh provalila se :cry: .Ali eto nekako se nadam da ce kod 50-og zrna da bude efekta :oops: .Ja nejedem koliko bi mogla, ih` taman posla :o .Mada gledam da shto manje jedem :( .Slatkishe ja nejedem jer sam diabetichar :cry: .tako da sam ih eliminisala shto sam morala pre josh.Ali ne odustajem dace Bog da pochne i na nas delovati? :-? Meni iz pochetka se nadimao stomak ,ponekad sam mislilas da cu da puknem.A sad, ne...Jedino ta promena .Ali ipak NADAM SE!!Glavu gore :D :D :D :D .Idemo dalje bockey :wink: .Kad mi pocnemo mrshaviti ihaaaa :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
bockey
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Apr 02, 2007 12:52 pm

Post od bockey »

Idemo dalje, naravno! Do 100!
Pokusavam da smanjim obroke, ali se ne odricem nicega. Ne mogu reci da sam u godinama kada se razvijam (prodjose one, cini mi se odavno) ali mislim da je telu potrebno sve! Ono sa cime se borim je vecera!!!! Kazu: daj je neprijatelju! I ja tako i radim, sve u stomak :oops: moj najveci neprijatelj :evil:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Bro jutrooooo :D !Pipijeno 33 zrna :wink: .Ljudi moji brojim 34 zrna za sutra da ostavim u kuticu ,i kad god izbrojim greshka :oops: .Izbroim ono 33,ja ponovo broim ono 32 i tako sat vremena vetj.E sad izbrojah 2x zaredom 34 i necu da diram ,jer imam osecaj ako izbroim bit ce 18 :-? .Ispadaju zrnca lepe se kriju :P .Ahm ljubim Vas sveee ..
Idemo daalje :D :D :D
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

Jutro jutro, ni meni se ne mrda kilaza :oops: ali valjda ce krenuti
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

grazza napisao:Jutro jutro, ni meni se ne mrda kilaza :oops: ali valjda ce krenuti
A meni se mrda .I to dobro se mrda :D :D :D .Ljulja kako se god pomerim samo trese :lol: :lol: :lol: .Ajd grazza nemoj se zalish?Draga moja josh si ti tamo na svem i svachem na UN i nekim vezbitzama bice to OK!Idem da odradim vezbice ,bash sam ne ispavana :-? .Ono svi kazu, uh kishitza bash cu spavati kao top ili spavao.A ja naprotiv kad je kishitza ne mogu da spavam.Te mi vruce ,te 1001 razlog za blejazu :-? .Bubim Vas i pishemo se pooooosle .Ma smrshat cemo mi videt ce te? :wink:
Zaključana tema