grazza napisao:Mikalja masemo prsticima gore, dole, jedan dva
levo desno, dva tri
pa opet gore dole levo desno
dostaaaaaaaaaaaaa. na tusiranje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A zashto tushiranje ?Pa nije Bozic ni Nova Godina? .A ne.' ja to za Bozic (uvech Bozica) N Godina i eventualno 1 maj .Uh da znash da se mashe nozitzama, rukitzama doopetom .Od jutros drugi put radim vezbice .A sad mogla bi malo tunjevine za doruchak JOSH NISAM ZDERALA .Pozdravche
grazza napisao:Uh pa zar nije praznik? a ja se tusirala, a jel ce to da mi vazi za novu godinu draga, ili moram ponovo?
Uh nisi to smela niiikako uraditi .Mozda ovo moj neko prochita i nateraju me u vodu ,i kazu vidi kako ona moze ?
Ne vazi ti MORASH OPET ZA NOVAKA PONOVO ahahaha
Cmokkkkkkara sretzko moj
Wi ste lude koliko pisete Heheheh!
E ja danas popila svojih slavnih 13 zrncadi... Hehe! WUHU! Sad idem da rucam, pa da spremam kucu imam neke goste veceras pa da bude sve sredjeno... I onda da se qpam i sredjujem, da ja budem wijepa... Hehe!
Jubim was lude moje! CMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOKKKK!!!!!
ledenica napisao:Wi ste lude koliko pisete Heheheh!
E ja danas popila svojih slavnih 13 zrncadi... Hehe! WUHU! Sad idem da rucam, pa da spremam kucu imam neke goste veceras pa da bude sve sredjeno... I onda da se qpam i sredjujem, da ja budem wijepa... Hehe!
Jubim was lude moje! CMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOKKKK!!!!!
JA NE VOLIM GOOOSTE .Ja spremam kucu kad gosti odu jer sve isprljaju i pojedu i popiju I nevolim gooste niikako .Jedinoo ako neshto jeepo donesu onda uzmem to i istejam ih napojeeee .A mnogo volim da idem u gosteee .I onda budem i ja nevaljala i prospem im kafu svuda,obrisem ruke od stolnjak.I onda odem u kupatijo i sav toalet im odmotam i poprskam svuda i sve iz prevrcem .Shminku svu prerovim i naminkam se sve do ushiju
ledenice ,JA sam popila 32 wahu :PpPpP .I nimalo nisam smrshala .A i radim i vezbice i smanjila sam guzi portziju i to podobro .ali se nadam da ce od 50-og krenuti na dole kilice .I nemoj mnogo da spremash za goste ,onda oni misle da ti volis da samo chistish peresh i spremash klopu za nji i 0nda eto ih uvek luditze .Cmokkkkkkkkara
joj da znas mikalja ni ja nemam rezultata, a kod 34 zrna sam. Sto je jos gore apetit mi se otvorio samo tako! Na slatko, ako i uvek a cak nije ni 'onaj' period u mesecu.... pitam se koliko cu se tek onda provaliti bu huuuu
ali ne odustajem... jos ima nade, do 50 zrna jos pune dve nedelje!
bockey napisao:joj da znas mikalja ni ja nemam rezultata, a kod 34 zrna sam. Sto je jos gore apetit mi se otvorio samo tako! Na slatko, ako i uvek a cak nije ni 'onaj' period u mesecu.... pitam se koliko cu se tek onda provaliti bu huuuu
ali ne odustajem... jos ima nade, do 50 zrna jos pune dve nedelje!
Mogu i ja da jedem jbt:) .Svi koga god znam kazu kao jao JA ne gladnim,uvek sam sit-ta .A ja shto kazesh provalila se .Ali eto nekako se nadam da ce kod 50-og zrna da bude efekta .Ja nejedem koliko bi mogla, ih` taman posla .Mada gledam da shto manje jedem .Slatkishe ja nejedem jer sam diabetichar .tako da sam ih eliminisala shto sam morala pre josh.Ali ne odustajem dace Bog da pochne i na nas delovati? Meni iz pochetka se nadimao stomak ,ponekad sam mislilas da cu da puknem.A sad, ne...Jedino ta promena .Ali ipak NADAM SE!!Glavu gore .Idemo dalje bockey .Kad mi pocnemo mrshaviti ihaaaa
Idemo dalje, naravno! Do 100!
Pokusavam da smanjim obroke, ali se ne odricem nicega. Ne mogu reci da sam u godinama kada se razvijam (prodjose one, cini mi se odavno) ali mislim da je telu potrebno sve! Ono sa cime se borim je vecera!!!! Kazu: daj je neprijatelju! I ja tako i radim, sve u stomak moj najveci neprijatelj
Bro jutrooooo !Pipijeno 33 zrna .Ljudi moji brojim 34 zrna za sutra da ostavim u kuticu ,i kad god izbrojim greshka .Izbroim ono 33,ja ponovo broim ono 32 i tako sat vremena vetj.E sad izbrojah 2x zaredom 34 i necu da diram ,jer imam osecaj ako izbroim bit ce 18 .Ispadaju zrnca lepe se kriju .Ahm ljubim Vas sveee ..
Idemo daalje
grazza napisao:Jutro jutro, ni meni se ne mrda kilaza ali valjda ce krenuti
A meni se mrda .I to dobro se mrda .Ljulja kako se god pomerim samo trese .Ajd grazza nemoj se zalish?Draga moja josh si ti tamo na svem i svachem na UN i nekim vezbitzama bice to OK!Idem da odradim vezbice ,bash sam ne ispavana .Ono svi kazu, uh kishitza bash cu spavati kao top ili spavao.A ja naprotiv kad je kishitza ne mogu da spavam.Te mi vruce ,te 1001 razlog za blejazu .Bubim Vas i pishemo se pooooosle .Ma smrshat cemo mi videt ce te?