DIJETA SA PIRINČEM

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Zaključana tema
Korisnikov avatar
Savage_Rose
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jun 08, 2008 4:17 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Savage_Rose »

jokili napisao:Primetila sam da sam napravila lapsus,gdja Mikala je smrsala18 kilograma a ne 14 kao sto sam napisala,pa to je stvarno za pohvalu.Ja od sutra krecem,mislila sam od jutros ali bila sam u Skoplju na koncertu i tek sam jutros stigla.Savage-rosa vidim novosti ,postacete za koji mesec mama pa to je za pohvalu,i lepo je sto ste prestali sa pirincom zbog bebice,da se ne rodi neki Kinez od prevelikog uzimanja pirinca(malo sale)nadam se da se ne ljutite.Ipak nije isto to DRUGO STANJE,nadam se da nemate problema u trudnoci, da lako nosite a rolere cete voziti kada se porodite.Posto sam jako umorna idem malo prileci zeljna sam odmora.
:D :D :D Ne,nece moj bebiron postati Kinezcic mali :D jer me nije stigao ni jedan Kinez .Nisam na dijeti,nit sam imala potrebu a i da jesam ?Tamaaan pooosla biranja ne bi bilo .Jer nista na svetu ne postoji sto bi svesno uradila ili uzela a da saaamo posumnjam da bi mom detetu moglo nashkoditi .Ako Bog da ?da ,postat cu mamica a za koju godinu nadam se i reprizi :D :D :D .Zar ima nesto lepse i veceg bogatstva od >>>SlikaSlika :D SlikaSlikaPravi su Slika .Nadam se da ste se lepo proveli na koncertu .Samo verujem da je bila guzva? :roll: Mnogo poz za nasu Mikicu i njene Andjele snsaru i princezu njenu i hijenu i maliskicu (putnicu) .Sve VAS puno pozdravljam ,idem odmarati popodne idem na vezbice neke .Bye :)
U dobru se ne povisi! U zlu ne ponizi ...

Slika
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm

Post od mikalja »

Laka Vam notj svimaSlika lepo Slika SVI :wink: SlikaSlikaSlika
Slika
"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Nov 10, 2007 7:58 pm

Post od snsara »

Drage moje jako sam u guzvici:-)))) :wink: :wink: Nadam se skoro, od petka, da cu imati malo vise vazduha :D :D

Ivkice nadam se da je bebac ok> Mazi ga i ljubi i pozdravi od nas dve :D :D :D

Miko kako guras sada kada predpostavljam (nisam stigla da citam postove) je cerka otisla. Nedaj se :D :D :D

Jessy puno i tebe pozdravljam. Je si li u formi opet>

Poljubac od nas dve :D :D :D :D
Svako unese osmeh u moj zivot - neko kad udje a neko kad izadje.

Slika

Slika
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Dobro jutro !Zelim Vam lep i prijatan dan !Pozdrav mnogo za Ivkicu moju koja mi je sad na nekim pretragama i legi u bolnici :cry: Mila moja NON stop mislim na tebe bit ce sve u redu !Ti si uvek bila OPTIMISTA i sad budi mnogo te pozdravljamo!Lap top ne koristi mnogo i odmaraj se lezi i budi disciplinovana pll.Pozdrav za jokili i za snsaru za hijenche i malisku moju malenu :( !Zelim Vam prijatan dan!!!!!!SlikaVAS SVE Slika
Slika
"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

snsara napisao:Drage moje jako sam u guzvici:-)))) :wink: :wink: Nadam se skoro, od petka, da cu imati malo vise vazduha :D :D

Ivkice nadam se da je bebac ok> Mazi ga i ljubi i pozdravi od nas dve :D :D :D

Miko kako guras sada kada predpostavljam (nisam stigla da citam postove) je cerka otisla. Nedaj se :D :D :D

Jessy puno i tebe pozdravljam. Je si li u formi opet>

Poljubac od nas dve :D :D :D :D
Guramo kako se mora !Laka Vam notj bila svima !snsaro nemash vremena ni da prochitash postove?Dobro Slika
Pozdrav za sve i da imate lep i miran san kao ovoj Printzezi Simonici Slikai kad odluchite da odete na pochinak Slika SVIMA!
Slika
Neruda
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Mojoj Ivkitzi poooosebno zelim mirnu noc !Slika i njoj i njenom Bebironu !Bit ce sve u redu ! Slika Ivkitze i ti tvoj Bebiron mirno pavkajte Slika nashi !!Slika
Slikalepo mi Slika!!!!!!
Slika
Neruda
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član

Post od snsara »

Tetka Miko oprostices na nedostatku vremena :D :D :D

Kako nam je Ivkica? Mislimo na nju i bepca :D :D :D

Pozdrav svima :D :D :D

Slika

Slika
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

snsara napisao:Tetka Miko oprostices na nedostatku vremena :D :D :D

Kako nam je Ivkica? Mislimo na nju i bepca :D :D :D

Pozdrav svima :D :D :D
Ivkitza je dobro i nadam se dace sve biti u redu!I dobila sam pp od tebe i odgovorila sam ti i sad vidim da da josh nije otishao i chuchi ,definitivno ovaj sajt neshto zeki!Pa orochachaj malo u poshtama poslatim i sl naletetjesh negde,na moj odgovor!Idem da rashirim vesh pre nego li nastupe Zadushnitze !Pozdrav za Simonitzu i za Vas sve !!!!SlikaSlika i za svee Slika
Slika
Neruda
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član

Post od snsara »

Caos Mika :D :D :D

porukla stigla - sve ok.

Drago mi je da je Ivkica i bebac dobro :D :D :D

Svima puno pozdrava i poljupci :D :D :D

Slika

Slika
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Ma da sve ce biti ok :wink: Ljubni mi Monitzu!Nadam se da su joj se zubitji smirili malo?Slika
Pozdrav za sve a posebno za Vas dve!
Slika
Neruda
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Doobro jutroo :roll: !Reko josh nisam popila kafu ,pa da popijemo zajedno a Vi spavate josh :wink: !
Slika
Neruda
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Evo me bila mi pokipila malo :wink: Slika Jaoj kao prava samo ratluk ja nesmem :-? uzmite Vi!Pozdrav za snsaru Simonitzu i moju IVku i njenog Bebtza !Nadam se da ste mi dobro spavali svi?Pozdrav za sve na forumu !poz za hijenu nashu !I za svakog putnika ovde makar i namernika :P Idem zavrshiti kafitzu .Evo za vas da dolijete :wink: Slika
Slika
Neruda
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Sad da probate kachamak sa menkama -->Slika
A evo malo i palente Carbonare Slika i po jedan Slika za sve !
A ovo Slikano,no pizza SlikaSlikaSlika;) SlikaSlika
Slika
Neruda
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član

Post od snsara »

Caos makar u ove sate :D :D :D

Sto se tice spavanja - situacija promenljiva.

A sve ostalo vrlo uzbudljivo :D :D :D

Nadam se da su Ivka i bebac sada dobro i da ce nam se uskoro pridruziti.
Toliko za sada.

Ljubac od nas :D :D :D :D

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Savage_Rose
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jun 08, 2008 4:17 pm
Kontakt:

Post od Savage_Rose »

Evo i ja da se javim i da VAS pozdravim sve.Hvala svima na pozdravima i lepim zeljama,koje ovim putem uzvracam svima.Ja sam dobro za sada kao i moje naj draze bebce moj mazuljan :roll: .Mogu Vam reci da sam se bila odsekla od straha .Izgarala sam od panike Slika sta ce biti?Ali na kraju sve se dobro zavrsilo!Komplet rezultati su ok Slika .I jedva cekam mog bebirona Slika :D .Hvala VAM na kafitzama,palentici i svemu .Mnogo VAS VOLIMO i mislimo na VAS.Mika moja .jako sam srecna zbog predivnih desavanja kod tebe u porodici ..Ken mi je jutros sve podrobno objasnio sve!Neka ,zasluzili ste VI to sve i mnogo mnogo viseee .Stvarno sam se obradovala ,mogu misliti kako ste VI srecniPozdrav za princezu Simonicu i njenu mamu ..Idem moram da odmaram a to me ubija,volim da sam uvek u pokretu ali mi ne daju jos ..
Pa~pa~Slika
U dobru se ne povisi! U zlu ne ponizi ...

Slika
Zaključana tema