DIJETA SA PIRINČEM

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Zaključana tema
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mikalja »

DeJste Vi ?Ivkitze moja Slika lepa moja :D :D :D !snasaro i Simonitze Slika!Puuno puuuno pozdrava za Vas !Ivka moja budi mirna ljubim teee !Hvala ti na svemu i jesam sretjna, a koja majka nebi bila?U ostalom znash sve :wink: skoro sve !Mnogo Vas pozdravljam svee :wink: SlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlika
Slika
"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Da mi imate lepu i ugodnu notj Slika
SlikaSlika
Slika
"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Ima li kogaSlika?Da Vas on ne uplashi Slika :oops: !Sve Vas pozdravljam !I nadam se da ste mi dobro ?Ideeeeeeemo Slikadevojchitze SlikaSlikaSlika
Slikasve VasSlikaSlikaSlikaSlika
Slika
Neruda
Korisnikov avatar
Savage_Rose
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jun 08, 2008 4:17 pm
Kontakt:

Post od Savage_Rose »

Jaojj bwe kao stripic neki :D :D :D.Prelepo je .Samo da VAM se javnuckem i kazem da smo kod nase kucice :D .Odmaramo se i plicamo jedno dlugom Slika i tako uzivamo u sojoj kucici .Tatica nas dvori i igra se sa nama .Mene zove loptica Slikaa bebirona pisonjica Slika.Gledamo tv Slika i ponekad nam svrate prijatelji Slika malo se zezamo i tjto .Mnogo VAS volimo sve i pozdravljamo .Posebno nasu djugajicu Slika Simonicu .ovako cemo mi pjaviti zujkice Slika :D :D :D Slika caos svimaaaa :D :D :D SlikaSlikaSlika
U dobru se ne povisi! U zlu ne ponizi ...

Slika
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Savage_Rose napisao:Jaojj bwe kao stripic neki :D :D :D.Prelepo je .Samo da VAM se javnuckem i kazem da smo kod nase kucice :D .Odmaramo se i plicamo jedno dlugom Slika i tako uzivamo u sojoj kucici .Tatica nas dvori i igra se sa nama .Mene zove loptica Slikaa bebirona pisonjica Slika.Gledamo tv Slika i ponekad nam svrate prijatelji Slika malo se zezamo i tjto .Mnogo VAS volimo sve i pozdravljamo .Posebno nasu djugajicu Slika Simonicu .ovako cemo mi pjaviti zujkice Slika :D :D :D Slika caos svimaaaa :D :D :D SlikaSlikaSlika
ahahahahaha koja foontanitza?????? :D :D :D Imamo sad naj lepshu fontaaaanitzu na forumu i to priirodnu ahaahhahaahahahha :D :D !Sretjko moj Ivka moja bash si lujkitza nasha lepa :D :D :D !Preeeeeediiiivno jeeeee :D :D :D
Slika
Neruda
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Dodjite na supitzu idem ,kuvam supitzu neku Slika !Nemam Slika!Samo malo Slika i boli me glava i kosti!Ako nastavi ovako moram kod Slika!Da mi on pReeeepiShee neku MeDeeeeeeeeeCinu!Da ne uzimam na svoju ruku -->SlikaSlikaSlikaSlika
P.S
Ivkitze moja chuvaj mi se mila !Popodne cu ti napisati Slika :D :wink:
Slika
Neruda
Korisnikov avatar
Savage_Rose
Aktivan član
Aktivan član
Kontakt:

Post od Savage_Rose »

mikalja napisao:Dodjite na supitzu idem ,kuvam supitzu neku Slika !Nemam Slika!Samo malo Slika i boli me glava i kosti!Ako nastavi ovako moram kod Slika!Da mi on pReeeepiShee neku MeDeeeeeeeeeCinu!Da ne uzimam na svoju ruku -->SlikaSlikaSlikaSlika
P.S
Ivkitze moja chuvaj mi se mila !Popodne cu ti napisati Slika :D :wink:
Mislimo na tebe Miciko nasa .Nedaj se virusu ,svi muski su isti pa i taj VIRUS :wink: OVAj virus ONAJ virus.Cuvaj nam se Slika redovno uzimaj lekice i bice sve u redu .Samo za Miku nasu i snsaruSlika a dlugalicu moju Simonicu posebno jednog Andjelcica Slika.Volim VAS sve i pozdrav za sve na forumu Slika

Slika
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

SlikaSlikaSlika
Slika
Neruda
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

SlikaSlikaSlikaSlika
Slika
Neruda
Korisnikov avatar
Savage_Rose
Aktivan član
Aktivan član
Kontakt:

Post od Savage_Rose »

mikalja napisao:SlikaSlikaSlika
Nemam reeeciiii :roll: Stepenice sa neba :o .Nesto predivno .Mikic nadam se da te nije oboriJo VIRUS ?Da samo sutra izguras taj dan?Ali polako ,srecna ti Slava,S Toma...Da ih mnogo, mnogo dozivis sa svojom porodicom.Za Mikalju Slika

Slika
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

SlikaSlika mojaSlikaSlika
Slika
Neruda
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Nov 10, 2007 7:58 pm

Post od snsara »

Dragi nas drugar i drugarice :D :D :D

Slicice su vam stvarno fantasticne :D :D :D, predivne :D :D :D

Poziv za zurkicu tetka Ivkice prihvatamo .... :D :D :D psssttt al cemo rasterati mame jacinom zvuka :wink: :wink: :wink:

Samo ti nama lepo rasti, pa cemo svasta jepo laditi ... ja sam doktorirala i sredjujem mamu i tatu kao Panta pitu :wink: :wink: :wink:
Svako unese osmeh u moj zivot - neko kad udje a neko kad izadje.

Slika

Slika
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član

Post od snsara »

Tetka Mika objasni virusu da nije pozeljan element u tvom okruzenju i da se ekspedituje na najdalju planetu Suncevog solarnog sistema :wink: :wink: :wink:

U svakom slucaju nadam se da si sada makar znatno bolje, ako ne skroz super zdravstveno :D :D :D :D

Slika

Slika
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član

Post od snsara »

U svakom slucaju mislim svaki dan na vas devojke vise puta dnevno, ali mi ovaj dodatni posao oduzima puno vremena, a potrebno mi je .... Nadam se da cu se uskoro ipak nekako reorganizovati.

A i da cu uskoro se upustiti u tako lepe slicice :D :D :D

Juce smo inace isli na prvi rodjus i Simona je bila centar paznje. Ne zna se ko je vise uzivao - Simona ili deca :D :D :D

Inace je pocela i da peva i svidjaju joj se stari hitovi grupe "Magazin" :D :D :D Cak i igra :D :D :D

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Savage_Rose
Aktivan član
Aktivan član
Kontakt:

Post od Savage_Rose »

Ma nece nas ruziti zbog galame i zurkice komsije ,jer smo mi mali divni Slika

Slika
Zaključana tema