DeJste Vi ?Ivkitze moja lepa moja !snasaro i Simonitze !Puuno puuuno pozdrava za Vas !Ivka moja budi mirna ljubim teee !Hvala ti na svemu i jesam sretjna, a koja majka nebi bila?U ostalom znash sve skoro sve !Mnogo Vas pozdravljam svee
"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
Jaojj bwe kao stripic neki .Prelepo je .Samo da VAM se javnuckem i kazem da smo kod nase kucice .Odmaramo se i plicamo jedno dlugom i tako uzivamo u sojoj kucici .Tatica nas dvori i igra se sa nama .Mene zove loptica a bebirona pisonjica .Gledamo tv i ponekad nam svrate prijatelji malo se zezamo i tjto .Mnogo VAS volimo sve i pozdravljamo .Posebno nasu djugajicu Simonicu .ovako cemo mi pjaviti zujkice caos svimaaaa
Savage_Rose napisao:Jaojj bwe kao stripic neki .Prelepo je .Samo da VAM se javnuckem i kazem da smo kod nase kucice .Odmaramo se i plicamo jedno dlugom i tako uzivamo u sojoj kucici .Tatica nas dvori i igra se sa nama .Mene zove loptica a bebirona pisonjica .Gledamo tv i ponekad nam svrate prijatelji malo se zezamo i tjto .Mnogo VAS volimo sve i pozdravljamo .Posebno nasu djugajicu Simonicu .ovako cemo mi pjaviti zujkice caos svimaaaa
ahahahahaha koja foontanitza?????? Imamo sad naj lepshu fontaaaanitzu na forumu i to priirodnu ahaahhahaahahahha !Sretjko moj Ivka moja bash si lujkitza nasha lepa !Preeeeeediiiivno jeeeee
"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
Dodjite na supitzu idem ,kuvam supitzu neku !Nemam !Samo malo i boli me glava i kosti!Ako nastavi ovako moram kod !Da mi on pReeeepiShee neku MeDeeeeeeeeeCinu!Da ne uzimam na svoju ruku -->
P.S
Ivkitze moja chuvaj mi se mila !Popodne cu ti napisati
Neruda
mikalja napisao:Dodjite na supitzu idem ,kuvam supitzu neku !Nemam !Samo malo i boli me glava i kosti!Ako nastavi ovako moram kod !Da mi on pReeeepiShee neku MeDeeeeeeeeeCinu!Da ne uzimam na svoju ruku -->
P.S
Ivkitze moja chuvaj mi se mila !Popodne cu ti napisati
Mislimo na tebe Miciko nasa .Nedaj se virusu ,svi muski su isti pa i taj VIRUS OVAj virus ONAJ virus.Cuvaj nam se redovno uzimaj lekice i bice sve u redu .Samo za Miku nasu i snsaru a dlugalicu moju Simonicu posebno jednog Andjelcica .Volim VAS sve i pozdrav za sve na forumu
Nemam reeeciiii Stepenice sa neba .Nesto predivno .Mikic nadam se da te nije oboriJo VIRUS ?Da samo sutra izguras taj dan?Ali polako ,srecna ti Slava,S Toma...Da ih mnogo, mnogo dozivis sa svojom porodicom.Za Mikalju
U svakom slucaju mislim svaki dan na vas devojke vise puta dnevno, ali mi ovaj dodatni posao oduzima puno vremena, a potrebno mi je .... Nadam se da cu se uskoro ipak nekako reorganizovati.
A i da cu uskoro se upustiti u tako lepe slicice
Juce smo inace isli na prvi rodjus i Simona je bila centar paznje. Ne zna se ko je vise uzivao - Simona ili deca
Inace je pocela i da peva i svidjaju joj se stari hitovi grupe "Magazin" Cak i igra
Svako unese osmeh u moj zivot - neko kad udje a neko kad izadje.