snsara napisao:Tetka Mika objasni virusu da nije pozeljan element u tvom okruzenju i da se ekspedituje na najdalju planetu Suncevog solarnog sistema
U svakom slucaju nadam se da si sada makar znatno bolje, ako ne skroz super zdravstveno
Danas nam je MIKI Slava ,pa se pravi vaaaazna i kisne .U svakom slucaju neka joj je srecna slava.Ako je iko zasluzoJJJO ovde da mu se cestita mislim da je ona.Mislila je uvek na svakoga .Zato kazem Sveti Toma sve vidi i sve zna..Neka joj je srecno i njoj i njenom detetu i celoj porodici.Ja joj poslala pokLonnn i vidi gde ga je parkirala
P.S
Uskoro te ocekujemo snsaro i tebe i moju dlugalicu ovde .Zavrsit ces ti to uspesno.Ne sumnjamo u tebe Pa da cllltamo cvi zajedno
DLAGA NASA TETKA MIKA .... S NAMA U MISLIMA A SADA I NA PAPIRU, ZELIMO TEBI I TVOJOJ PORODICI DA SVETI TOMA DONESE DOBRO ZDRAVLJE, BERICET, USPEH I VEDRU BUDUCNOST, A BOZE DAJ I KAD KUCNE PRAVI CAS POTOMSTVO - UNUCICEM, KAO I DA PORODICA USKORO BUDE PONOVO NA OKUPU
OPROSTICES NAM STO INTERNET PRENOSI PORUKU TEK DANAS NA PATERICE, ALI MI SE NADAMO DA SI OSETILA NASE MISLI I POZITIVNE VIBRACIJE U VAZDUHU
Simona i mama
Svako unese osmeh u moj zivot - neko kad udje a neko kad izadje.
snsara napisao:DLAGA NASA TETKA MIKA .... S NAMA U MISLIMA A SADA I NA PAPIRU, ZELIMO TEBI I TVOJOJ PORODICI DA SVETI TOMA DONESE DOBRO ZDRAVLJE, BERICET, USPEH I VEDRU BUDUCNOST, A BOZE DAJ I KAD KUCNE PRAVI CAS POTOMSTVO - UNUCICEM, KAO I DA PORODICA USKORO BUDE PONOVO NA OKUPU
OPROSTICES NAM STO INTERNET PRENOSI PORUKU TEK DANAS NA PATERICE, ALI MI SE NADAMO DA SI OSETILA NASE MISLI I POZITIVNE VIBRACIJE U VAZDUHU
Simona i mama
Hvala Vam od srca dushitze moje drage!Nije kasno nikad sa lepim zeljama iz dusha chistih kao ova voda!Hvala i tebi i mojoj plirntzezi Simonitzi --> i mojoj Ivkitzi i dechkonji nashem !Neka mi nad vama bdiju pa i na mojoj dushitzi i posebno hvala Snaro na zeljama za potomke !Dace Bog i josh jednom od srca
P.S
Danas imam opet punu kutju ljudi i mislit tju na Vas i na vashe potomke ,kad budem palila svece zahvalnitze Bogu ,SVU SRECU Vama a posebno Vashim andjelima UVEK zelim ali predveche posebno ce zelje se VINUTI DO NEBA !Posebno za Simonitzu--> i za nasheg dechkonjitzu-->
"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
Da Vas samo pozdravim sve ,sad cu da odmaram !Proshlo je sve u redu !Idem da pogledam postove i da se nasmejem josh os srrrcaaaa !Ima dobra izreka:Svako se cheshe gde ga svrbi i zatvara one rupe neke jer im ulazi neko tuda .Ili misle da ulazi a ne zele da shvate da su u tom drushtvu josh od kad.E slatko se nasmejah shta sve ovde nece chovek prochitati i u shta "edukovani" ljudi veruju hahaha ..Pozdrav mojim devojchitzama idem da odnesem ,ostalo ove hrane,pa joj verujte da se tresem od smeha ,morat cu popodne uci na tenane prochitati nebuloze Sad idem da posetim neke ljude
P.S
Za svaki sluchaj mala (zashtita) od "komshija" netje biti na odmet
"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
mikalja napisao:Da Vas samo pozdravim sve ,sad cu da odmaram !Proshlo je sve u redu !Idem da pogledam postove i da se nasmejem josh os srrrcaaaa !Ima dobra izreka:Svako se cheshe gde ga svrbi i zatvara one rupe neke jer im ulazi neko tuda .Ili misle da ulazi a ne zele da shvate da su u tom drushtvu josh od kad.E slatko se nasmejah shta sve ovde nece chovek prochitati i u shta "edukovani" ljudi veruju hahaha ..Pozdrav mojim devojchitzama idem da odnesem ,ostalo ove hrane,pa joj verujte da se tresem od smeha ,morat cu popodne uci na tenane prochitati nebuloze Sad idem da posetim neke ljude
P.S
Za svaki sluchaj mala (zashtita) od "komshija" netje biti na odmet
ahahahahahahah GDEEEEEEEE OVO NADJEEEESH ?PA TI SI STVAAAAAARNO mojee OBOZAVAM TE
P.S
A u pravu si za ono ,nije se igrati sa onim sto nije za igranje.Jer ipak ja VERUJEM da postoji neka ravnoteza medju ljudima.I ipak lupetanja onakve vrste nisu za ovde i jos gore za sakrivanjem iza nekog ko je stvarno VELIKI i za postovanje.Btw bas sam bila dokona i otisla da procitam blog od one Z70 i mogu ti reci da je ona bas dobro kapirala ljude mislim " ljude" i pronalazila pojedine koji su se krili iza svetinja a iz usta ogavnosti i cak je skuzila cim se bave i sta zele tu na forumu?Samone dadose se .Steta sto se nije znala lepo izrazavati.Ali ipak ima ko sudi zar ne?I posle se pita poneko ?Ju pa sta mi bi ?Pa zasto meni i bla bla?Elem ove slicice su ti cool .Kad budes imala zivaca i vremena posalji mi gde to sve nalazis?Kao ovu sto si mi stavila u pp na apropo mog trenu
tnog stanja .Videla si me kao loptica sam u onim tregerusama
Drago mi je da si sve sredila i sad uzivaj .Pozdravljam moju dlugalicu Simonicu i mama snsaru ..Sad ce i one da zavlse likovnu akademiju ,mada one to znaju samo vremena im tajma falucka .Za moju dlugalicu --Simonicu
P.S idem malo da dremnem
I kizz za tebe samo osmeh i
Dobro jutro . JaoJJJJJJJJJ snsaro vec mi kroz glavu pocinju prolaziti ovi tvoji blogovi u ono vreme .Vidi se da si preopterecena i da ti bas fali tajma.Uh a meni se tako spaaaaaava evo i sad .Pa se zamislim i upitam ocul morati i ja tako?Naprosto se uplasim .A onda kad se setim malih rukica osmeha nogica zaboravim sav strah .Jer onda shvatim da nijedna briga za sopstvenoo goozu ne moze zameniti sa srecom koja me ocekuje.Idem da pijem kaficu evo mi donese jedan "dasa" .Idem da se malo razbistrim .Bas sam se ulenjila mrzi me da koracam !Moram posle ici na neke naravno uz trenera ,nista na svoju ruku.Da nebi posle dolazilo do .Pozdravi mi dlugalicu Simonicu i pozdrav za sve ovde koji svracaju i koji vire takodje
Poshto traze nashe lichne fotke i zele da nas kopiraju ,neka izvole evo duplikat da se ne muche !I onako se muche virenjem u lichne nashe stvari khm , pa da im olakshamo !Zashto ne ?
Pozdrav za moje damitze snsaru i moju printzezuuu a i moje kumicke i malog dechkonjitzu .Oni su nashe najJvetje :DKad komshe gvirnu da blago nadju !Uhm poZz za sve damitze i samo polakotZ u mojim pp ima takvih stvari da ne menjam ni jednu za nikakvo Posle kishe uvek I necu nikom slati moje licne pp jer mizerija ako krene ?Nek bude onako bash kompletna
Neruda
snsaro verovala ili ne posle onoga svega u zadnjem pokusaju struja neeestane i to saaaamo na sec .Da bi stigla odma ,samo se nadam da je otisla ona poruka kooonacno .Definitivno me je izmorilo i sela sam U neverici razmisljajuci sta bi se to moglo toliko desavati?Da mi neda da ti odgovorim?Elem bilo kako bilo ja sam uspela otici tamo, znas?Sad sam ovako sita i umorna od setnje spremna samo do kupatila da se odvucem i na spavku .Moju Mikalju mnoooooogo pozdravljam i obozavam je kao i moju dlugalicu Simonicu i njenu pozrtvovanu mamicu snsaru .Do skorog za sve jedan veeeliki ...pozdrav.Miko dogovorile smo se ?Zar ne ?Bez nervoze za osobe isprazne i podle?Bye .Neka komentarisu svaki tvoj blog puusti kad uzivaju u tom i imaju u cemu .Vidis kako upadnu preko ograde Gvirnu .Ali bar da za sebe to zadrze ,samo onda to nije ono prava malogradjanstina treba ih
Idem premorena sam necu da ispravljam greske jer sta ce raditi redari da ne kazem lektori ili detektori hm kako ono bese ?Da bese ali ja se odvukoh u prnje ,jer sam v
javia mi je jedna zena da me ti ismijavas nanovo i sa ti recem da mese ostavis na miru i neinteresira mene sto imas ti mene da reces jel si vredala naj vise i naj gore i sade je dosta jel cu i ja napadnuti
Dobro jutro !Kazem" jutro" jer vidim da moje damitze mlade mame a i buduce mamice jos pajkaju .Ja cu samo da Vas pozdravim i idem bash me ova Slava slomila ,nerado priznajem ali moram .Preforsirala sam se ali nisam smela kao shto i mnogi ovde znaju.OOOO Vidim i Zeljana nam stigla ,mada ne razumem bash dobro svrhu njene posete ,kao i uvek jako nerazgovetno govori.Ali koliko razumem da joj jedna zena javila da se o njoj prica E pa Zeljana draga neka dodje "TA ZENA" koja ti je javila i nek kaze shta to se pricha?Zeno draga ili devojko ,ako si ovde doshla da se druzish sa zenicama a i razmenis iskistva?Dobro doshla.A ako si doshla da se svadjash?E onda si promashila temu.Sve Vas puno pozdravljam cheka me teta sa bockom.Ljubim moju Ivku i dechkonju i snsaru i plintzezu malu.uUhm samo da probam da im nacltam nashto jer Bogami teshko mi ide ,celu notj sam u znoju provela !A evo za nashe Andjele Simonicu i dechkonjitzu a za moje drage dame po jedna Izvoli zeljanitze i ti ovo je domacinska kuca ,gde se kaze prvo dobro veche ili dan ..E tako ako ostanes dobro nam doshla !Jer ovo nije tema za svadju nego za prichu pomoc,kako smrshati i tome slichno ..Prijatno Nadam se da je moja plintzeza mala dobro spavala ?Kao i njena mamitza? Ivkitze dusho ljubim te i polako sa onim treninzima bit ce to sve ok sa ovim --> loptitze moja
Svima veliki pozdrav Evo stizu sa
Neruda