DIJETA SA PIRINČEM

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Zaključana tema
Korisnikov avatar
Savage_Rose
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jun 08, 2008 4:17 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Savage_Rose »

EEE superrrrt bas sam Slika .Mislim da sad znam?Sad cemo se iglati kad god imadnem vremena?Bolje i to nego da citam glupiii dupiii duuuuu..
A sad idem da --->nesto Slika :D :D :D .Jaoj kako je interesantno.Bas sam podetinjila
Simonice -->Slika--->ovde ...
Jede mi se Slika
CiaossssSlika
U dobru se ne povisi! U zlu ne ponizi ...

Slika
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Nov 10, 2007 7:58 pm

Post od snsara »

Draga Ivkice, puno faja za tako lepe slicice :D :D :D Stvarno su super. Gde ih isceprkas? Sto se tice alergije tu smo vec isli i na testiranje ali nije bilo reakcija na ono na sta je testirana. A od zubica smo nervoooozni da ubija - srecom je to pusti nije stalno :( :( .

Super sto cemo dobiti i dluga, a bice mami i plinceza kada malo prodje vreme :D :D :D

Dlago nam je da je miki puno srce od srece. Eh ... kad je Australija tako daleko. :cry: :cry: :roll:

Puno nam pozdravi naseg dlugala :D :D :D pa da skoknemo malo i do hijene.
Svako unese osmeh u moj zivot - neko kad udje a neko kad izadje.

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Savage_Rose
Aktivan član
Aktivan član
Kontakt:

Post od Savage_Rose »

Slika svima..Teta snsalo jeste li VI nalucili Slika :D :D :D ..Nadamo se da nam je dlugalica pavala ?I da je nisu mnogo mucili zubici?Ja sam jutros isla na kontrolu --->SlikaSlika ...Pozdlavi nam mnogo dlugalicu nasu i nedaj joj da pace..Posle cemo se pisati ..Ovi clteza ima svuda teta snsalo google je moc :wink: Posle se pisemo, idem da nestoSlikai da popijem sa prijateljicom Slikajednu
Slika

Slika
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm

Post od mikalja »

Hehehe ko to nama lepo slikuje po temi? :D Svaka chast Ikitze moja ti to bash brzo skonta!!!Ja cu ti poslati josh sajtove gde mozesh naci tih vragolija imam pun komp :D !A koliko vidim snadje se ti za chas!Bash mi je drago da sharamo i mi vidim u modi je sad :roll: !Snsaro hvala ti mila na lepim zeljama i pozdravima!Zelim i tebi da dochekash da te tvoja printzeza ovako obraduje ! :D Mogu ti reci da da zeensko dete je za roditelje i muuuzika i cveeeece i ljuuuuuuuuubav :D !Nadam se da ce nashu plintzezu brzo zubici osloboditi nervoze i bolova misha im bem :oops: !Ljubi mi je puno puno puuuuuuuuuuno !A moju Ivkicu i njenog deliju i Kena mnogo pozdravljam :) Iako se chujemo opet ovde nije lepo izostaviti pozdrave :lol: Lepo je kad vidim da se druzite i da obidjete hijenu na #PROJI :P
Izvolite na Slika a moze pre toga na --->Slikai na --->>>Slika malo mezitze prvo Slikauz jechmeni hlebSlikaPozdravljam Vas :P plintzezu poooosebno Simonitzu malo nasheSlika
Slika
"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Mile moje izvolite na >>>>SlikaSlikaSlikaI vidish Ikitze moja kako se smajlici kradu? :D :wink: IIIdeeMooooSlikaSlikaSlikaI onda >>>Maaalkitze :wink: SlikaNe smem ja mnoge stvari da jedem ali mogu drugi :P SlikaMalo tortitze i ZIVELI SlikaSlikaMalo smo VESELI "malo" viishe Caaaaaaaosss Slika :D DO VidJeNJa do min khm chek da Vas bolje vidim Slika PoooooooZZZZZZZZZZdrav i hvala Vam na pp i lepim zeljama !Javit cu se chim mognem cmokkkk za plincezu Simonu i nasheg dechkonju :D Rekli su mi da me cheka sutra predivan dan Slika :D :wink:
Slika
"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

auuuu zaboravih li tRotu ili sam hm ? :roll: Slika nema veze i ako bude duple ?Bolje nego bez :wink: Slika..Ima i supe ali matza malo svratila u nju da se okupa ili da joj da shmek ?Sve,sve ali sam premorena jAko Slika Pozdravche :D
Slika
Neruda
Korisnikov avatar
Savage_Rose
Aktivan član
Aktivan član
Kontakt:

Post od Savage_Rose »

AAAAAAAAAAAAJaojj bweee Slika fTa ja to Vilim i gedaM ? :cry: :cry: :cry:

Slika
Korisnikov avatar
Savage_Rose
Aktivan član
Aktivan član
Kontakt:

Post od Savage_Rose »

Ja caM joPooooooov uklalLi cmo cve i beZZimo Slika :wink:

Slika
Korisnikov avatar
Savage_Rose
Aktivan član
Aktivan član
Kontakt:

Post od Savage_Rose »

UhM saD mi se SpaVaSlika a trebAmo IcI SlikaViD ovOg viRi :roll: MiSlI da Ga Ne VidiM UfFF ..Ma EvO iDem samO da OcIsTim ,ZapAlo Mi zA zUbe Slika :) :) :) Mikic moj joj sta mi uradi? :cry: ..........

Slika
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Uleteh da Vas samo pozdravim sve i da Vam kazem da mnogo mislim na Vas i da Vas VoleM mnogo :D A naj vishe moju plintzezu simonicu :D Kod mene je bash VESELO Slika Odite Ovamo svi mnogo Vas pozdravljam i lepo mi pavkajte !Joj shto vishe zurim to ovaj net zeza grrrrr
Slika
Neruda
Korisnikov avatar
Savage_Rose
Aktivan član
Aktivan član
Kontakt:

Post od Savage_Rose »

Come by Your on coffeeSlikaSad sam stigla sa vezbica i pije mi se sa vama coffee Slikahm mirishe :D

Slika
Korisnikov avatar
Savage_Rose
Aktivan član
Aktivan član
Kontakt:

Post od Savage_Rose »

Kako sTe mI mOje daMe ?Ja sam nocas citala dugo radim i ucim ,da izkoristim ovo vreme ..Bila sam jutros na veZbaMaSlika i pomaze mnogo za psihofizicku kondiciju superIsKa :wink: DiSanje pravilno i uOpsTe KaKo doNeti BeBirona nA sVet sHto beZbolNije SlikaI inAce PripremiTi poRoDicu na pRedivnE promene i NaVike kaKo pRomeNiti i PrIlagoditi NoVosteceNoj SitUaCiji ..Za Dolazak na Svet naSe Slika :D i za UbuDuCe .Slika
Mika znam da su plinceze za roditelje naj lepse cvece i muzika i sve :-? ali i deckice sam zavolela :D jer je to Moj beBiRon ..Znam da ti imas lepoticu koja nije samo tebi lepa :lol: :lol: :lol: pst neka joj je sa srecom dotkojici nasoj :wink: ..Ali necemo ovde da da pisemo o licnim zivotima kako smo samozvane nkjhgf i td ...Ovde mozes napisaTi da Si na Mesecu i Da si gOre izuCavas TaMo i da si PoslAt ..Ma Ko radi neMa vreMena za ovde guBiti DanE Sate i To praVo sa AerOdroma i vRedjati majkE ,i inAce ljuDe ..Po tom Se Vidi VisIna NeCija ..Sam sebe Podizati u OblaKe i PisAti o seBi kaKo sam "neko" SmejurIja ..E da Sam NiskA i da ZeliM ovDe da "POrastEm'' i da zamirisem a ne vonjam ?"Vonjam "ipak bi iZabRala da osTanEm nIska Ali STVARNO ..A nE "ViSoka"i eduKoVana SaMo za NeT gLooPosTi ......Snsalo des ti ucis opet "zeljna si znanja? :P
Kiss of full

Slika
Korisnikov avatar
Savage_Rose
Aktivan član
Aktivan član
Kontakt:

Post od Savage_Rose »

LeKar Mi ne prePorUcuje letenje sa Slika i MalO saM se uneRvoZila i IdeM Dole Da MaLo pLJJJJJJJJiVam (UgreJaNa je Voda )Slika i onda malo da >>>Slika I mnogo vas pozdravljam i Volim a mojoj dlugalici jedan cltezic iz cltaca Slikaculica a sad deckonja :D SlikauHm sTo bI mi PrIjaLa JedNa :wink: Slika
Slika

Slika
Korisnikov avatar
Savage_Rose
Aktivan član
Aktivan član
Kontakt:

Post od Savage_Rose »

PoZdraVLja vAs vAsa Slika :D e Sad idem da NastaVim Sa EduKaCijom da iZkoRiStIm OvO "SloBoDno VreMe " :wink: :D :D :D

Slika
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Ijaaaaao lepoto nasha :D :D :D hvala na lepim slichitzama i lepim zeljama i mi tebe mnogo vojimo cvete nash !A nemoj sad da ti budesh osetljiva :-? Nisam od tebe to nauchila !Dodushe poznato je da buduce mama su u takvom stanju osetljivije :D !Nama mirishesh svojom pamecu i dobrotom :roll: A ako nekom "vonjaju" buduce mame ?Verovatno da nosinger guraju u pogreshno mesto ,josh niko ih ne vuche za njega !Sreco moja chuvaj nam se i slushaj svog lekara ,viidi kako je lepo biti maaaaaaaamitza :D !Sad cemo mi malo za tebe koji crtezic ,ne mozesh samo ti nama?Samo za nashu dushitzu Ikitzu nashu SlikaEvo ove lepe ruze me asociraju na jednu predivnu dushitzu nashu Slika!I zapamti kako si me nauchila?Prljav vazduh pusti iz prostorije jer i onako ti nije potreban i nevidi se!Rekla sam ti da su oni tamo otishli dan dva !Neka je ziva i zdrava :roll: Ja da se pitam nebi ni mrdnula ,samo bi u nju gledala !Ali ne treba detzu sputavati u sopstvenoj sreci (mama) tje da izdrzi :D !Mnogo te jojim luditze moja :D
Slika
Neruda
Zaključana tema